Haluaisin vinkkejä ja kuvia teidän lastenhuoneen seinistä :)

"heips"
Meillä 3-vuotiaan tytön huoneen yhdellä seinällä lentelee ihania perhosia, tapetti on tällaista kun tässä kuvassa:

https://lh3.googleusercontent.com/-AVkyiEh_aA8/TXfaPBevJlI/AAAAAAAAAO0/V23SgcV0qBw/s320/041.JPG

Perhoset hohtaa hienosti valon osuessa niihin, tapetin sävyissä on vaalean vihetävää ja valkoista. Muut seinät on maalattu vaalean vihreällä. En halunnut liian prinsessamaista huonetta, ajattelin et joku pinkki ja vaaleenpunanen alkaa nopeemmin kyllästyttää.
 
"keiju"
Mulla ei oo mahdollisuutta pistää kuvaa tähän hätään, mut tytön huoneessa yksi seinä on räikeän pinkki ja muut seinät haalean vaaleanpunaiset. Pinkille seinälle olen maalannut piirtoheittimen avulla keijun tuolla vaaleammalla maalilla. Mielestäni kaunis ja muutkin kovasti kehuneet ja ihastelleet. En halunnut tapettia lastenhuoneisiin kun ajattelin, että olis helpompi pyyhkiä yms jos vaikka kynällä tulee pieniä taiteiluja seiniin :)
 
"lumihiutale"
Meidän 2,5 vuotiaan huone on maalattu kahdella värillä, Tikkurilan Hyasintti ja Marilyn. Lisäksi tilasin isoja tapettikuvia. Ne ovat käteviä, kun saa helposti pois.

http://www.lunakoira.com/wp-content/uploads/2011/04/saranhuone8-225x300.jpg
 
Mäkin haluaisin lastenhuoneen seinälle (siis joskus vuoden päästä ku asia ajankohtanen) ni vihreet seinät ja valkoset kalusteet...Ja sit vois laittaa sit just joko seinätarroja tai muuta vastaavia kuvia yhelle seinälle...
 
[QUOTE="harmaa";23574896]http://www.lauranlastentarvike.fi/

Lastenhuoneen sisustus..sieltä seinätarrat,boordit,tapetit..valokuvatapetit[/QUOTE]

Oishan nuo keijut ihanat :) Kyllästyyköhän tuommosiin helposti :O
 

Yhteistyössä