**~**HEINÄVAUVAT 2007**~**

Viime yö meni jo hyvin.. taisi alkaa lääkkeet jo vaikuttaa. Eetu nukahti 19.30. Klo 20 heräsi mutta nukahti tutilla. Klo 23 heräsi ja silloin jouduin antaa tissiä. Seuraavan kerran heräsi vasta klo 03, annoin tissiä. Sitten heräsi klo 05 (tuttia), 06 (tissiä) ja 07 sitten noustiin ylös.
Tällaset yöt kyllä kelpais jo mulle... Olipa ihanaa kun sai kerrankin nukkua.

kutkutus, Niin veikkaan kans että meidän neuvolan täti ei ainakaan tiiä yhtään mitään mistään allergioista. Mutta lähettää varmaan eteenpäin jos alan kyselemään :) Niinku vähän epäilen, että se pistää Eetun taas fysioterapiaan tuon motorisen kehityksen takia.
Mites teidän muiden vauvat muuten liikkuu jo? Jotkut taisi jo konttailua harjoitella?

Eetu siis eilen taisi oppia tuon mahalta selälleen kääntymisen. Toiseen suuntaan ei käänny. Kyljelleen kääntyy niin että kun ottaa varpaistaan kiinni niin kellahtaa siitä kyljelleen ja kun laskee varpaista irti, menee takasin selälleen. Selällään ollessa liikkuu takaperin eli silleen että ponkasee jaloilla lattiasta vauhtia ja peruuttaa (tukka kivasti lähtee takaraivosta tällä tyylillä..heh). Selällään ollessa pyörii napansa ympäri.
Mahallaan ollessa on nyt ruvennut vähän punnertamaan itteensä ylemmäks ja jalat viuhtoo hirveetä vauhtia.

Kovasti meillä jutellaan. Koko ajan käy pojalla suu. Paitsi sillon kun on vieraita. Vieraiden aikaan ei pientäkään äänähdystä :D

Mua alkaa tympii tää meidän asuminen. Meillä on siis 1h+tupakeittiö ja huikeat 45 neliötä. Laitettiin asuntohakemus elokuussa kolmiosta mutta ei oo vieläkään kuulunut mitään :( Soittelin perjantaina sinne (haetaan siis opiskelija-asuntoa) niin sanoivat vaan että ei voi tietää millon saa. Toivottavasti viimestään kesällä kun sillon yleensä vapautuu. Tää asunto on nyt niin pieni että joka paikka on täynnä tavaraa. Mun on kohta pakko ruveta tekee jotain järjestelyjä ennen ku Eetu alkaa liikkumaan.
 
pollerolle
Moi.
6kk neuvolassa käyty.Paino 8230g ja pituus 68cm.Hyvin kasvaa ja kaikki ok.Meidän neiti on kontannut viikon verran ja nyt parin päivän ajan on itse käynyt istumaan.Siisi ihan oikeesti ja ilman apua.Nyt on jo tuo syöminenkin alkanut onnistumaan.Hyvä niin.

Meillä on nyt yöt rauhottunut jo kummasti.Parina yönä on syöny vaan yhen kerran tissiä eikä muita heräämisiä ole ollut.Noin 21 nukkumaan,3 aikaan tissiä ja sitten 8 maissa herää.Ihanaa.Oisko vaikuttanut se että ne hampaat vihdoin ja viimein puhkesi viime viikolla,tiedä häntä.
 
Miksei tuo lapsi nuku...Viime yönä heräs jo yheltä syömään(enkä nyt tiiä voiko sillä enää olla öisin nälkä vai syökö se muuten vaan)Sit heräski taas viiden jälkeen eikä enää nukahtanu millään...Nyt tuossa äsken yritin laittaa sen ekoille tirsoille ja pötkähtää ite sohvalle hetkeksi, niin se nukku korkeintaan 10minuuttia ja nyt ihan pirteenä tossa makoilee |O . Hohhoijaa...
 
Moi!

Tervetuloa uudet mukaan, lisään teidät etusivun listaan heti kun ehdin...

Meillä Julius on ensimmäistä kertaa kipeänä :'(
Korvat käytiin tarkistuttamassa aamupäivällä tk:ssa kun on niitä haronut, mutta onneksi eivät olleet tulehtuneet. Muutamia tosi levottomia öitä ollu, omatkin unet jääneet aika vähiin. Viime yö olikin sitten tosi itkuinen, heräsi vähän väliä itkemään ja rauhoittui vain syliin. Äitiä tietysti itketti myös kun näkee että toiseen koskee muttei voi ottaa kipua kokonaan pois :'( :'(

Panadolin oksensi melkein kokonaan pois, toivottavasti tänään kestäisi se kuitenkin sisällä niin olisi pienen ehkä vähän helpompi olla.

Muuten kuuluu oikein hyvää. Maanantaina käytiin hammashoitajan vastaanotolla, antoi hammasharjan ja neuvoja suuhygieniaan. Hampaita ei vielä ihan näkynyt olevan puhkeamaisillaan.

Liikkumisesta ollut täällä puhetta... Julius kääntyi vatsalleen silloin joulukuun alussa, ryömimään ei vielä ihan ole päässyt. Hinku olisi kova ja vähän saattaa päästäkin eteenpäin, mutta se lopullinen 'klik' puuttuu vielä :)
Navan ympäri ei vielä kokonaan pyöri, mutta jonkun matkaa pääsee kyllä liikkumaan sivuttain.

Eipä täällä raasu mahtuisi kovin pitkiä retkiä tekemäänkään, asunto on puolillaan pakattuja laatikoita kun ollaan muuttamassa. Ostettiin tämän 50:n neliön kt-kaksion tilalle 78:n neliön rivitalo-kolmio. Muutetaan heti kun saadaan remontti siellä valmiiksi... Eilen olin siel Juliuksen kanssa niin että hän nukkui vaunuissa ulkona, kun eihän siel sisällä pysty hänen kanssaa mitään tekemään... Laitetaan makkareihin lattiat ja seinät, sekä maalataan keittiön ja vaatehuoneen seiniä. Ja sit pitäis tehdä vanhasta kylmiöstä pikkuruinen työhuone :x
Voi sitä onnea kun remontti on valmis, molemmat asunnot siivottu ja muutto tehty!! Nyt tietysti mun osalta jää remppaaminen siksi aikaa kunnes Julius on taas terve.

Imetyksestä ja turvaistuimista taisi myös olla juttua... Meillä edelleen ollaan pelkällä tissimaidolla, mutta nythän tuo 6kk tulee täyteen 21. päivä ja kunhan poika parantuu niin aletaan maistella muutakin. Millä olette aloittaneet?? Me meinattiin perinteistä pottua antaa ekana :D
Enpä muuten tiennytkään ennen viime neuvolaa, että nykysuosituksen mukaan mansikkaa ja sitrushedelmiäkin suositellaan annettavan näin pienille, eikös se ennen ollut ettei alle vuoden vanhalle... No, meillä varmaan mansikat syödään vasta kesällä, en edes pakastanut niitä viime kesänä vauvaa varten (eli ilman sokeria) kun en moisesta tiennyt.

Meilläkin alkaa olla aika ahdas tuo turvakaukalo (Gracon Logico S) vaikka on merkitty että 13kg asti olisi... Tai poju kyllä mahtuu siihen, mutta vyöt alkavat olla tosi lyhyet niin ei meinaa saada käsiä ängettyä sinne. Ja toppapuvulla ei oikein mahdu muutenkaan. Nyt onneksi ollut niin leutoa ettei olla tarvittu paksuinta pukua käyttää.
Ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä ko. kaukaloon jalustoineen ja matkarattaineen.

Nyt pitäis mennä ostamaan istuin, mietinnässä vielä mikä olis hyvä...

Juu, nyt täytyypi mennä, Julius heräsi... :wave:
 
minäkin täällä pitkästä aikaa ilmottaudun...
6kk neuvolasta just tultiin ja kuulumiset:
painoa 7265g
pituutta 66cm ja
pipo 43,5cm,virkeä ja iloinen tyttö oli kommentteina...
tosiaan oli ihan kova työ että saatiin punnittua kun koko ajan piti kääntyä ja venkuroida..
meillä tyttö kääntyy sujuvasti kumpaanki suuntaan ja peppu nousee konttausasentoon,mutta yläkroppa ei vielä jaksa nousta...
mä jotenkin odotan kauheesti että lähtis liikkeelle.
meillä yöllä syödään viel kerran 4-5 välillä ja aamulla heräillään 8.30-9.30 välillä.
Ensimmäinen korvatulehduskin oli jo mutta se on onneks parantunut,saatiin uudenvuoden aattona siihen antibioottikuuri.
muuten kaikki ihan kohdallaan.... =) niin mä lisään vielä että meillä on syöty jo mansikkaa,eikä mitään allergiaan tai muuhun viittaavaa reaktiota tullut.
mimima+typykkä sunnuntaina 6kk
 
Meidän 5kk neuvolan mitat:
7250kg
65,5cm

Pituuskäyrä kuulemma laskeva... aikoi näyttää käyrää lääkärille, mut en mie usko et pojassa ilmenee mitään pituushäikkää. Eka kuukauden aikana kasvoi kuitenni 5 senttiä niin se teki melkoisen piikin käyrään. Ja isänsä on ollut melkein täsmälleen saman kokoinen tuossa iässä ja anoppi sanoi et sen pituus ollu kans kuulemma laskeva.

Mutta tiiättekö mitä.. minä haluan naimisiin! Mulle on tullu ihan älytön hääkuume... ja kun on vauvakuumekin yhtäaikaa.. Viihdyn nykyään hääsivuilla enemmän ku täällä kaksplussalla. Mut ei oo rahaa järjestää häitä.. ehkä sit vaikka 2009.. :| Saahan sitä mekkoa jo katella... ;) ja sormusta... Kunhan tuo mies edes kosisi joskus! Pitäskö itellä karkauspäivänä..
 
Neuvolan täti vinkkasi käymään MLL:n sivuilla lueskelemassa ohjeita kotiunikoulusta, koska tuo meidän vaavi heräilee edelleen 2-3 tunnin välein yöllä. Näyttipä tuolla olevan paljon muitakin hyviä ohjeita, joten laitan linkin tähän:
http://jkk.mll.fi/hoivaan_ja_kasvatan/uni/uni_puoliv.php?dir=/hoivaan_ja_kasvatan/uni

Jos jotakin kiinnostaa, niin lisäksi sain semmoisen lappusen mukaan jossa oli 6kk ikäisen päivärytmi (suuntaa antava):
klo 7-8 aamupala (velli tai puuro ja maito)
klo 9-11 aamupäiväunet
klo 11 lounas (lihavihannessose ja maito)
klo 14 välipala (hedelmäsose ja maito)
klo 15-17 iltapäiväunet
klo 17 päivällinen (vihannessose ja maito)
klo 20 iltapala (velli tai puuro ja maito)
klo 21 yöunille

--> meillä rytmi suunnilleen tuo..paitsi päiväunet on n. 1h mittaisia ja aamupalan antaminen venyy tuonne n. klo 9-9:30 asti ...imetän kyllä heti kun vauva heräilee 7.30 seutuvilla.
 
Yskiikö teidän vauvat? Meillä Jere yskii tosi paljon, mahalleen kun menee niin melkeen heti alkaa yskiminen. Tuo yskä kuulostaa ihan tupakkayskältä, tekee pahaa kuunneella. Miehellä on astma ja ollaan mietitty, että voisko Jerellekki tulla se. Minkä ikäsenä tuommonen yleensä voidaan hoksata?
 
Alkuperäinen kirjoittaja hapsiainen84:
Yskiikö teidän vauvat? Meillä Jere yskii tosi paljon, mahalleen kun menee niin melkeen heti alkaa yskiminen. Tuo yskä kuulostaa ihan tupakkayskältä, tekee pahaa kuunneella. Miehellä on astma ja ollaan mietitty, että voisko Jerellekki tulla se. Minkä ikäsenä tuommonen yleensä voidaan hoksata?
Meillä ainakin esiintyy paljon ns. virkayskää... "Köh köh.. hyvät naiset ja herrat" tyylistä... :D Mut tuossa uusimmassa kaksplussassa tai vauva-lehdessä oli juttu "astma hoitoon ajoissa" ja siinä kyllä oli ihan pienellä vauvalla huomattu astma, ja sitä oli muutenkin perheessä. Kannattaa ottaa neuvolassa puheeksi, itsellänikin on astma, ei ole leikin asia. :(
 
Lotta84 Muistathan että nyt on rs-virusta liikenteessä ja mullekkin joilla tulee lapsille flunssaa varsinkin pienille niin ottakaa tuo huomioon ja hakeutkaa lääkäriin!!!! Ei ole leikin paikka.
Esim täällä porvossa tuo riehuu nyt ihan hullun lailla....

MEilläkin oli, mutta ollaan onneksi jo paremmassa kunnossa. Ei onneksi tarvittu sairaalaan mennä vaan pärjättiin kotona, vaikka välillä kävi mielessä että onko tää enää oikea paikka hoitaa lasta.....
 
Joo me käytiin taas tänään lääkärissä (4.kerta tänä vuonna jo :whistle: ) Eipä taas saanut muuta ohjetta kun että keittosuolaliuosta ja sängyn pääty ylös. Eipä ollakaan niin vielä tehty :headwall:
No mut Eetu ollut nyt jo illalla taas vähän parempi. Kuumetta ei oo ollenkaan ollut nyt. Tosi kovasti vaan rohisee hengitys ja nuhaa ja yskää. Mutta ei oo silleen huonovointisen oloinen. Jaksaa leikkiä ja touhottaa... On myös nukkunut ja syönyt ihan kohtuu hyvin. Sain jopa äsken pullosta menemään maitoa!!!!!!!! Ei oo suostunut 3kk jälkeen oikeen ollenkaan pullolle. Haluisin tosiaan pikku hiljaa lopetella imetystä. Onnistuiskohan se silleen että jos rupeis yksitellen noita imetyksiä korvaamaan pullolla? (jos siis suostuu vielä jatkossakin) Eli siis että jos alkuun nyt yhden imetyksen korvaan pullolla ja muutaman päivän päästä toisen jne. Vai pitäiskö se lopettaa sitten kerralla? En nyt ainakan rupea kerralla lopettamaan ennen kun Eetu paranee. Eikä muutenkaan taida olla sydäntä kerralla lopettaa...

meillä on Eetulla aika lailla tuollainen rytmi mitä unikonna laittoi. Mutta iltapäivällä en anna välipalana sosetta vaan tissiä. Eli aamulla ja illalla puuro ja lounaalla ja päivällisellä sosetta. Pitäisköhän tuo viideskin kiinteä ateria jo lisätä? Vai miten?

JoannaH:lla tais olla hääkuumetta. Mul on kans :ashamed: Mehän suunniteltiin että ois menty heinäkuussa 07 naimisiin mutta sitten tärppäskin vauva ja sit suunnitelmat siirtyi. Nyt ei kyllä oo rahaa sellasiin häihin kun haluisin joten siirtyy vielä. Jos sitä vaikka sitten 2009 :whistle:

Mut nyt laittaa iltapuuroa...

Lotta84 ja Eetu 6kk1vko

muoks.. pistin uuden kuvan profiiliin.. "Ai että oliko hyvää mustikkapuuroa" ;)
 
Tänään oli puolivuotisneuvola
7460g
69,1cm
pää 43,5

Painoa ei ollu kuukaudessa tullu ku reilu 300g ja käyrä meni alaspäin joten laitto kasvukontrollin kuukauden päähän. Toivottavasti ei enempää laske, kyllä tuo neiti kuitenkin mun mielestä hyvin syö.
Silmät rähmii edelleen |O |O , ja vasta vuoden iässä sondeerataan jos tarvis. Tuntuu vaan niin pahalta kattoo ku toisella vuotaa koko ajan silmät, tipoilla saa hetkeksi loppumaan, mutta ku tipat lopettaa niin kohtapa ne taas vuotaa, ahtaat kyynelkanavat, minkäs teet :/
 
Paalina, Eetulla on sama juttu, ahtaat kyynelkanavat. Toinen silmä rähmii edelleen. Toinen parani joskus 3kk iässä. Me saatiin tuossa ennen joulua tipat mutta ei niistä ollut mitään apua, joten ei oo kun ootella nyt sitten että korjaantuuko 1v mennessä. Lääkäri sanoi meille, että 8kk neuvolasta laittaavat lähetteen silmäpolille jos sillon vielä rähmii.
 
Heipä hei taas aikoihin!

Tulinpahan kurkkaamaan tätäkin puolta, vaikka edellisestä kerrasta on kovin vierähtänyt! Näin ihan äkkiseltään vaan huomasin, että muillakin on silmien rähmimistä, niin meilläkin. Vasen silmä on tuolla Möhkiäisellä rähminy koko ajan, vaan eipä meidän (onneton) terkka oo siihen mitenkään puuttunut.

Ja kasvukontrolleissa juostaan myös. Pari kertaa jo lasten polilla ja 2-3 viikon välein neuvolan vaa'alla. Nyt oli puolivuotismitat 71 cm ja 6940 g. Eli siis paino on alhaalla, vaan ihan tasaisesti se on ollu jo vaikka miten pitkään -20 käyrällä. Eli pitkä ja hoikka tyttö on, en mie ole huolissani ollenkaan.

Möhkö ei ole nähnytkään meidän neuvolalääkäriä. :headwall: Täällä ois ollu kolmen kuukauden kohdalla lääkäri (muuten siis vain terkkaa), mutta sille ei ollu aikoja. No, toisaalta myö oltiin pikkasen jälkeen kolmen kuukauden viisi päivää sairaalassa infektion takia, eli se tarkastus hoitui sitten siellä.
 
Tänään meil alkoi vauvauinti!!! ja matias tykkäs kovasti polskuteltiin siel koko 30min.

Tääl on tullut ihme iltahuuto enne nukahtamista. Aina kauhea kitinä ja meno kun pitäis mennä nukkumaan. nyt sain MLL:ltä ohjeita mitä vois koittaa. aloitettiin päivä rytmittäminen. Säännölliset ruokailut. Enemmän kiinteää. Katotaan nyt sitten.

Mä olen hurahtanut kestovaippohin. Hain äitiltä omelukoneen ja meinaan alkaa ompelemaan. Ja muutenkin on sellanen kaamea käsityö vimma. Tekee mieli tehdä jotain kivaa ja hyödyllistä. Keittiön verhot ajattelin tässä ommella. Kangas jo on.

Nyt lähdetään kattomaan meidän uutta taloa :D :heart: ja sit mennään ostamaan syöttötuoli. Ja muutenkin vähän ostoksille.

JEE JEE Mä saan oman punaisen tuvan ja perunamaan!!! Mut se vapautuu vasta toukokuussa et keretään hyvin myymään tää alta pois. viikolla tuli taas ihana kirje taloyhtiöstä. :kieh: |O EI kuulemma osata sitoa roskapusseja. ja muutenkin asiaa meidän roskisten epäsiisteydestä. Niit ei oo nyt varmaan 3viikkoo tyhjennetty ja sen kyl huomas. Ja sit sinne menee harakat nyppii roskia ja se on kuulemma asukkaiden vika kun ei kansi oo kiinni. NOO mut pointti on se et joku (tiedossa kyl kuka) taloyhtiön asukki laittaa nimettömiä valituskirjeitä ettei osata pusseja sitoa ja roskia laittaa loodaan. MUTTA KUN EI SINNE MAHDU KUN SE ON TÄYNNÄ! meil on siis rivari jossa asuu 11 henkilöö. 10 aikuista ja matias. Ni roskis tyhjennetään 2 viikon välein. (JOS TYHJENTÄÄ SILLOINKAAN) JA YKSI LOODA roskille!!!!

ALKAA pikkuhiljaa olla mitta niin täynnä tätä hommaa. Ja isännöitsijä on mikä on TÄYS PASKA!!!! TAHDON POIS JA PIAN TÄSTÄ!!!

ANTEEKSI et purkauduin teille mut nyt on niin täynnä tän mamman mitta tätä sontaa. EI oo helppo olla ainoa lapsiperheellinen rivarissa mis asuu vain nuoria pareja (sukua keskenään) ja mummoja jotka valittaa joka asiasta varmaan??? tai ainakin haukkuu seläntakana. kuinka paska äiti mä oon joka ei osaa mitään. no enää 4kk täällä. IHANAA!!!!!

T.karoliina ja matias 6kk 1 viikko ja 3 päivää!
 
Moi! :wave:

Torstaina oli 6kk neuvola. Painoa herralle oli kertynyt 9692g ja pituutta 68,7cm. Elikkäs ruoka-aikaan ollaan oltu kotona! :D Nyt alettu pottua maisteleen, muuten mennään pelkällä tissimaidolla. Neuvolassa tätikin sanoi, ettei tarvii kasvun suhteen pitää kiirettä kiinteissä. Tuo nieleminen ei vaan ole niin kovin helppoa..

Täälläkin yksi hääkuumeilija..mutta ehkä sitten joskus..

Meilläkin alkoi vauvauinti taas joulupaussin jälkeen tai olis viime viikolla jo ollut, mutta kun ei oiken tiennyt uskaltaako sinne Edeniin mennä..Jone tykkää kanssa kovasti polskutella ja sukellella! Äidillä vaan meinaa välillä mennä pupu poksuun..Tämän päivän herra onkin sitten taas melkein nukkunut, väsyttävää tuo uiminen.
 
Lotta84: Kuumetta ei oo ollenkaan ollut nyt. Tosi kovasti vaan rohisee hengitys ja nuhaa ja yskää. Mutta ei oo silleen huonovointisen oloinen. Jaksaa leikkiä ja touhottaa... On myös nukkunut ja syönyt ihan kohtuu hyvin.
Tää on kun meiltä. Poika alotti Keskiviikko iltapäivällä yskimisen. Luulin ensin, että si lattialta jotain suuhunsa ja se ärsytti. Samanlaisia yskänpuuskia tuli muutama vielä lisää illan aikana. Seuraavana aamuna heräs sitten viideltä järkyttävään yskään ja se loppu vasta, kun oli mahan sisältökin pihalla ja näitä tuli vielä muutama sille aamulle... Saatiin aika lekuriin ja sieltä passitus sairaalaan kokeisiin. Tuloksena RS-virus ja lääkkeeksi Ventoline mixtuuraa. Onneksi näyttäis siltä, että on jo helpottamaan päin.
On vaan sellanen pieni kiva juttu tossa Ventolinessä, et aiheuttaa jotain hyperaktiivisuutta :whistle: ja sen kyllä huomaa...
 
meilläkin nyt neidillä kauhee räkätäuti....alkoi kans yskällä ja limalla,nyt jo nenäkin aivan tukossa ja pieni niinm reppana kun henki ei kulje...on nyt kyl nukkunu ulkona 2h et ihan hyvä jos vähä helpottas oloa...viime yö meni ihan hyvin mutta ens yö mua kyl ihan pelottaa....
mitenhä se rs-virus eroo tavallisesta flunssasta??mä käytin yksityisel lääkäril eilen ku minea repi niin korvia,mutta korvat puhtaat..
keuhkoputkentulehdus oli,virusperäinen joten ei lääkekuuria..
oon vaan paniikissa et jos on rs.....

kuinka kaun teijen pienillä se flunssa on ollut pahana???

mimima+minea tänää tasan 6kk
 
Mitä mie teen kun perunaporkkanasose ei vaan uppoa. Yökkii vaan eikä vahingossakaan suuta aukaise. Aloitin kiinteet puolitoista viikkoa sitten, nyt oon perunaporkkanan kaveriksi ottanu kuningatarsoseen ja se kyllä maistuu! Selvästi herkkua. Pelkkä peruna ei myöskään maistu. Allergiaoireita eikä masuongelmia ei ole tullut pe-po:sta. Auttakkee...

Lisäys: luin nyt vasta ketjua... paljon paranemishaleja pienille potilaille... :hug:
 
Joannah me alotettiin maissilla ja potulla,ei menny alas millään. Bataatti sen sijaan maistu paremmin,on jonkin verran makeempi ku esimerkiksi pottu...Jotkuthan ovat opetelleet syömään vihannessoseita hedelmäsoseitten kera, eli lusikkaan vihannesta ja lusikan päähän nami hedelmää niin johan menee suuhun =)pikkuhiljaa sit jättää hedelmän siitä pois, näin olen lukenut joskus :D Tai sitte vaan sitkeesti jatkaa tarjoomista, useemman maistelukerranhan se vaatii yleensä et uuteen makuun tottuu...

Meillä neiti tekee hampaita, ylös oli puhjennu yks ainaki, en tiiä tuleeko toinenki ku pientä kitinää pitää. Särkylääkettä nyt annoin yöksi.
Neiti istuu ilman tukea pieniä hetkiä, mut sitte tahtoo vielä tasapaino pettää ja kallistuu kylelleen :)
 
MimimaÄkkiseltääns anoisin että noilal oireilla teillä sairastetaan rs-virusta... Rs on helppo todeta nenästä imetystä räkä näytteestä...

Meillä pahin aika kesti reilun viikon. Tiistaina tulee 2 viikkoa täyteen.

Tänään ollut paras päivä. Ei ole tarvinnut juurikaan imeä ja yskänpuuskia tullut vähemmän.

Mutta onneksi nää meidän pikkuiset ovat jo siinä iässä että ei välitöntä vaara kuitenkaan ole... Säälittää ihan pienet jotka tämän saavat...

Mutta muuten täällä istuskellaan lattialla jo ihan ite ja konttaus/karhunkävely asento löytyy. Jalat pikku hiljaa taitaa hokasta mitä pitäis tehä, mutta kädet ei ihan vielä.... No esikko jo tässä vaiheessa käveli tukea vasten. Siis 6,5kk iässä.
 
Meillä kanssa neiti on tullu räkäseksi. Yskii välillä ja räkä oikein rohisee nokassa. Muuten on ollu ihmeen rauhassa eikä ole turhia kiukutellu.
Olis tiistaina neitin hammaslääkäri (hassua mennä näyttämään ikeniä...), mutta täytyy katsoa miten tauti etenee.

Meillä ei vielä ole yritystäkään lähteä liikkeelle, eikä myöskään käänny takaisin selälleen. Istumaan kyllä änkee ittensä aina sylissä ja mikään muu asento ei enää miellytäkään. Kaipa ne asiat sit ajallaan tulee.

Paramisia vaan kaikille kipeille :hug:
 
Moi!
No niin meillä kans eka räkätauti Laurissa, nenä vuotaa ja yskii vähän ja pari yötä ollu vähän itkusta. Isommalla pojalla kans vähän lämpöä ja yskii sekin! Saatiin varmaan tää viimeviikolla perhekerhosta ku jotkut sinne kipeenä tulevat, ku muuten ollaan oltu kotosalla! :(
Mulla alko ekat menkat synnytyksen jälkeen, jotenkin outoa taas totutella tähän, ku sai olla edes sen reilun 6kk ilman niitä... :whistle:
Mä alotin nyt uudesta vuodesta sen painon pudotuksen ku kaikk mitä tuli raskausaikana eli 13 kg lähti kyllä parissa viikossa pois, mutta tulivat kaikki takaisin ku ei jaksanu aina kahtoo mitä syö, no nyt kuitenkin 3 viikossa lähteny -7 kg jo pois :eek: mutta varmaan tosiaan paljon nestettä ym...mutta on mulla tätä vararavintoa vielä vaikka muille antas, mutta pikkuhiljaa yritetään...
Meillä ryömitään jo kovaa kyytiä huoneesta toiseen ja muutama konttaus askel otetaan, meijjän vauva on kohta jo iso! :/
:wave: moi taas!
 

Yhteistyössä