Helmikuun hippuset 2012 **MEIDÄN KUU** 4 vauvaa syntynyt

onnea luputupuna pienestä prinsessasta! =)
viime yönä mä nukuin kun tukki ja tänään olen käyny shoppailemassa ja ulkona syömässä sekä harjoittelemassa päiväkodissa muksujen kanssa (aloittavat 1.3 varsinaisen hoidon) ja nyt 38+6 =)
 
Paljon onnes Luputupuna pikku neidistä!:) :flower:

Ja ei kestä kiitellä siivous inspiraatiosta..;) Kovin toivoin että olis tää masukki alkanut pihalle tulemaan eilen ja siks oikeen riuhdoin menemään mut paskat..:D Sisäs o ja vissii pysyyki....... :cool:
 
  • Tykkää
Reactions: Lilu
39+0:heart:ei näy eikä kuulu..nyt ei sit mitään merkkejä et synnytys ois lähelläkään...toisaalta hyvä vaan koska mä en haluaisi synnyttää taas syöksysti,hyvä että sairaalaan kerkee ponnistaa ja kivut helvetinmoiset silloin..tällä kertaa haluan tosiaan sitä kivunlievitystä mitä en ole kahessa aikasemmas synnytykses kerinnyt saamaan...ja siksi käynnistys ens perjantaina...! tuntuu kun masu ois hävinnyt jotenkin eikä painaiskaa enää yhtään niin paljon kun aijemmin=O
 
Onnittelut kaikille vauvan saaneille! Voi, että miten ihanaa ku vauvoja rupee syntymää.. Omaa vuoroa odotelles:D

Ei siis merkkiäkää vauvan ulos tulosta ja olenki jo ajatellu, että yliaikakontrolliin mennää tai lähelle sitä ainaki.

Ainakaa mitkää siivoukset ja lenkit ei auta vauvan ulostautumisessa, kun eivät saa aikaan minkäänlaista kipua:)

R 39+1
 
Leppoista sunnuntaita! :)

Tulin vaan poksumaan; 38+0! :heart:
Ja samaa "painottomuuden" tunnetta havaittavissa täällä kuin eva-marialla... :O Mistähän sekin johtuu! Aamulla ihan mietin kun silmäni aukaisin että hetkinen, vieläkö se maha on tuossa vai onko multa mennyt TODELLA pahasti jotain ohi?! :D

Eilen käytiin syömässä ja "napaan" uppos vaatimattomasti kolmen ruokalajin pöperöt, eikä tehny juurikaan edes tiukkaa. Mistä sitä tilaa riittää, kysynpähän vaan... :popcorn: Nälkä on koko ajan muutenkin, mä vaan syön ja syön ja syön ja syön ja syön. :D

Ensimmäisiä pieniä suppareitakin (?) havaittu eilen illalla nukkumaan mennessä; hyvin menkkakipujen kaltaisia, jomotti alamahaan ja säteili selkään ja jalkoihin. Mutta uni vei mennessään, naisen ja supistukset. Joten se niistäkin. Pöh. ;)

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja löllötelkäähän urakalla jos on mahdollisuus! Tällaisina vilupäivinä ei saa muuta tehdäkään ja luutut tms. ainakin pois kädestä, sunnuntaina ei siivoilla! :D

-Lilu & pikkuäijä "J" 38+0- :heart:
 
Kylläpäs täällä viikot paukkuu :) Alkaa olemaan h-hetki käsillä jo aika monella :) Täällä ei oo mitään merkkejä mistään, torstaina lääkäri sanoki et paikat ihan kiinni yms. et saadaan varmaan vielä päivä jos toinenkin odotella :p Mua on vaan alkanu pelottaan et jos tihkuuki lapsivett kun välillä tuntuu et housuihin hölähtää oikein kunnolla mut sitte se voi kyllä olla ihan valkkariaki, nii mistä senki erottaa >_> Ja sitte se et onko se mun "kunnolla" oikeesti kunnolla vai kuvittelenko vaan :D Nyt alkaa vaan jo olemaan sellaset olotilat et kaikki epäilyttää.. Muksun painoarvioki oli 3500g et sais jo tulla!
Tuulikka + Nöttönen 37+6
 
Tuulikka meillä neuvolassa ainakin neuvovat laittamaan sidettä housuun jos epäilee sitä lapsiveden tihkumista; jos se sitten kastuu koko ajan niin saattaapi olla lapsivettä. Ja se on kuulemma yleensä hieman punertavaa, imelän hajuista..eli valkovuodosta poikkeavaa (?). Ja jos se vaivaa niin eikun äippäpolille/synnärille tarkistuttamaan, siellä testaavat niillä liuskoilla. Ei ole kiva vaan arpoa ja päätään puhki miettiä. :)

Tuota samaa hölähtelyä on täälläkin ollut jo pidemmän aikaa mutta kuulemma normaalia että sitä valkkaria tunkee loppuajasta enemmän...jeejee. :x
 
Hyvää sunnuntaita!

Ja *POKS 39+0* :D

On kummallista että ensin vaavi meinaa tulla ennen aikojaan, ja nyt kun oikeen odottaa että tapahtuu, niin ei mitään...
Flunssa vaivaa edelleen, ja tänään ollut kokoajan pissahätä : /

Vauvoja tupsahtelee kivasti joka päivälle, kohta meillä kaikilla on nyytit sylissä ja odotus ohitse :heart:

Tsemppiä kaikille viimeisiin viikkoihin/päiviin, ja jaksamisia vaivojen/vaivattomuuden kanssa =)

Suffeli ja masumuru 39+0
 
Josko sitä itsekin kerkeis jotain synnytyskertomusta väsäillä. Eli ke 1.2. oltiin just esikon kanssa syöty iso kasa tortilloja ja katseltiin telkkarista Linnaketta kun jotain hulahti. Ripeästi vessaan ja huhuilemaan miehelle et nyt sit vissiin tarttis lähteä. Pakattiin kamat ja lähdettiin viemään tyttöä hoitoon ja kohti Tyksiä. Tunnin pästä vesien menosta alkoi napakat supistukset mutta kuitenkin suht kivuttomasti päästiin perille. Ensin tehtiin sisätutkimus ( 3 cm auki ,mutta kaulaa reilusti) ja sitten n. 30 minuttia käyrillä. Synnytyssaliin ja siinä sit hetki ihmeteltiin et mitäs nyt. Ilokaasua rupesin omasta vastustuksestani huolimatta ottamaan klo 00. Kätilö kyllä kysyi et haluanko jotain muuta vai mennäänkö näin ja ajattelin että ehdin kyllä hyvin vielä puudutteen saamaan kun kaulaaki...n oli siinä vaiheessa vielä hiukan jäljella ja 4 cm auki. Supistukset voimistuivat sen verran rajusti etten saanut maskia otettua enää naamaltani pois enkä pystynyt selälleni kääntymään että kätilö olisi nähnyt enää tilannetta. Sitten alkoi vauvan sydänäänet hidastumaan ja kätilö asensi anturin vauvan päähän ja itse otin hetken pelkkää happea. Anturi oli kuitenkin huonosti ja kätilön laittaessa uutta vauva nähtävästi havaitsi ulosmenotien ja ulos tultiinkin ryminällä.
Napanuora 2 kertaa kaulan ympärillä ja käsi poskella, mutta kaikki meni kuitenkin loistavasti. 3620g ja 51 cm tyttöhän sieltä tuli. Synnytys kesti alle 6 tuntia vesien menosta ja oma vointi oli loistava heti synnytyksen jälkeen. Lauantaina päästiin sitten kotiin.
 
Nicola81 onnittelut tytöstä ( jos en viellä ole onnitellut..:D )
ja kiva kun kävit jakamassa tuon synnytyksen meidän kanssa..:) Innolla odottelen muidenkin synnytyksistä kertomuksia.

( . ) Onkohan tänään jo 5. päivä kun limatulppaa irtoaa, vessassa käynnit siis hyvin limaista hommaa.......:D Masussa möyrytään ihan normaalisti ja supistuksia ei oikeastaan liiemmin ole edes tullut. Muutamia kivuttomia tulee yleensä vessassa käynnin jälkeen kun joutuu kurottamaan paperia pönttöä vastakkaiselta seinältä, kuka lie keksiny laittaa rullatelineen sinne.... :stick: :mad:
Viime yö oli hyvin katkonainen,näin painajaisia en ees muista enää mistä ja sit heräilin tunnin välein. Tyttö heräs 3 kertaa yön aikana ja näki varmaan pahaa unta kun itki sylissä ja hoki mennään mennään..:( Onneks rauhottu melko pian ja meni takas sänkyyn jatkamaan uniaan. Kaksi seuraavaa kertaa itkeskeli vaan sängyssään mutt ei tarvinu ite nousta. Mutta heräsin kuitenkin siis hyvin useasti.
Aamu yöstä naapuri heitti kissansa pihalle ja katti rääky sen verran kovasti että tais olla kunnon kissatappelu tuossa ikkunan alla... Sitte joskus 6 aikaa saman naapurin koirat alotti haukkimisen ja ulinan, ja sitte heräsinki puol9 siihen et tyttö leikkii omassa huoneessaan ja naapurin koirat haukkuu takapihalla.. Jee jee.
Hetkittäin miettiii taas että mitähän sitä tekis et olis varaa ostaa talo yksin jostain hiljaisuuden keskeltä..... Ei tarvis välittää siitä et mitä naapurit kun lapsi huutaa yöllä ja ei tarvis heräillä muiden metelöintiin... Someday,someday...

Millanen ja Oiva 38+2

ps. Nyt on kaikki vauvavaatteet pesty kokoon 80cm asti ja pinnasänky kasattuna,petivaatteineen odottaa Oivaa kotiin saapuvaksi:) Sairaalakassini saa pitää patjaa paikoillaan siihen asti.;)

Nii ja perjantaina tulee yks perhe kattomaan tota koiraa joskos sillekkin koti sitten löytyis..:)
 
Neuvolakuulumiset taas rv 39+2
painoa 64.7kg (eli tullut n.18kiloa huhhei)
RR 98/62
pissa puhdas
hb 114 (rautaa kehiin vielä)
tarjonta: raivotarjonta
syke 140
SF 41 aivan sairasta!!!!!!! ja vauva on ihan alhaalla..minkäköhän kokoinen mukula mahtaakaan olla??
 
Alkaa kuulostaa siltä, että millanen pääsee kohta tositoimiin :) Ei varmaan haittais yhtään! Ja eva-marian masu kyl vetelee ihan omia käyriään pitkin :D Oi voi :D Mut eipä sitä tuosta voi ennustaa, se on vaan vauveli hassussa asennossa siellä. Mulla oli sf 34 ja painoarvioksi sain 3500g viime torstaina viikoilla 37+3 >< meinas paniikki iskeä! Niinku näköjään tuolla aikasemmin jo sanoinkin.. On nii tylsä elämä nykyää ku ei mitään tapahu ja kotona vaan istuu ja pyörittelee peukaloitaan :D Mut jospa tämä tästä!
 
toivotaan tosiaan että ei kauheesti isompi ois kun tuo mun poika oli 3810g..tuo mitta vaan on koko ajan mennyt nyt täs raskaudessa yläkäyrän yläpuolella ja siis paljon isompi kun tuosta mun pojasta,jopa 5cm isompi sf kun Veetiä odottaessa..!=)
 
Tämä mama vietti 2 yötä synnärin tarkkailu huoneessa. La oli ihan hirvee olo ja soitin synnärille et miten on kun päänsärky jatkunut ti illasta asti. No sanoiat että sinne ja kassi mukaan. eilen illalla saatiin särky loppumaan ja tänään aamusta ei ollu enää proteiinia pissassa niin pääsin kotiin. Vuodelevossa tuli siis oltua ja nytku taas liikkuu niin johan supistelee. Josko pian sais palata synnytyksen merkeissä. Ai niin ja poksuin siellä sängyn pohjalla 38+0

Niin ja siis suomennos raskausmyrkytystä epäilivät ja vissiin lievä sellanen olisi.
 
ONNEA TASAPUOLISESTI KAIKILLE VAUVAUTUNEILLE :heart: Synnytyskertomuksia odotellessa,niitä on niin kiva lueskella omaa odotellessa!

Tuulikka ei tuo iso sf-mitta tosiaan välttämättä mitään kerro,mulla se mennyt koko ajan yläkäyrän yläpuolella,mutta vauva itse silti kasvaa alakäyrän tuntumassa ja tosiaan sitä kasvua seurattiinkin jo ultrilla kahden viikon välein 4 kertaa.. Viime viikolla sf-mitta oli 35cm ja vauvan painoarvio silti paria päivää aiemmin 2800g :)

(.) Eipä omassa olossa kummempia,alaselkää särkee,päätä särkee.. harkkasupistuksia tulee paljon,muutamana yönä jo kipeämpiäkin mutta eipä mitään mikään oikeasti enteilis mitään tapahtuvaksi >.< !! Ihan kypsä olo jo koko raskaana olemiseen,ei huvita enää yhtään!

Tässä lyhyt ja pikainen raportti tällekin puolelle :D

MöhköMyy ja vesseli 38+0 *Poks* :))))
 

Yhteistyössä