Helppiä 10,5 kk:n ruokailuun!

Oisko mitään vinkkejä millä saisin syömään meidän kymmenkuisen pojan?
Aamulla syö purkillisen jukurttia ja 200ml nania. Sitten ku pitäisi antaa ruokaa niin poika syö muutaman lusikallisen ihan nätisti, sitten kiivetään pöydälle syöttiksestä eikä auta edes sylissä syöttäminen... tai sitten otetaan ruoka pois suusta ja viskotaan lattialle.. Maito kyllä kelpaa mutta ruoka ei, syö päivässä vain n. puoli purkkia piltin 8kk sosetta, pari jukurttia...

Musta tuntuu et toi poika laihtuu koko ajan enemmän ja enemmän vaan.. joten apu olis paikallaan..

 
unikuu108
jos annat ruokaa ennen kuin maitoa ja jugua.. esim aamulla puuroa ja sitten vasta maitoa. jugu riittää välipalana vain kerran päivässä..
ja omalta kohdalta muistelisin että silloin syödään kun on nälkäja meillä ollaan yritetty tarjota vain sitä yhtä ruokaa eikä esim jos ei puuro kelpaa niin sitten sitä ja jos se ei kelpaa niin tätä..jne.. menee ihan käsittämättömäksi nirsoiluksi lopulta. sitä syödään mitä tarjotaan.
laita vaikka puuron sekaan haarukalla muussattu 1/3osa banaani. tai muuta hedelmää/marjaa..
 
Meillä auttoi muutama kk sitten kun otettiin ruokailuun mukaan jotain katseltavaa. Eloisa poika jota on vaikea saada pysymään paikallaan koskaan - eihän sellainen kertakaikkiaan jaksa keskittyä syömiseen! Sormiruoka on hyvä, meillä myös pieniä esineitä, lehtiä, lusikoita jne. Sitä kyllä sanotaan että pöydässä ei saisi olla muuta kuin ruoka mutta meille tämä konsti tepsi, murehditaan siitä luopumista sitten joskus... B)
 

Yhteistyössä