Pohja:
reilu pötköllinen Domino-keksejä
n. 50 g voita (tai marg.)
Täyte:
2 dl kermaa
2,5 dl Flora Vanillaa
1 levy Pandan valkosuklaata
200 g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
2 rkl maitoa
Murskaa keksit, sulata voi. Sekoita keskenään ja painele seos tiiviisti irtopohjavuokaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 - 10 min ajaksi.
Vatkaa kerma ja vaniljakastike vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, lisää vatkatut vaahdot joukkoon.
Lämmitä 2 rkl maitoa. Liutota puristetut liivatelehdet kuumaan maitoon. Lisää liivateliuos täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.
(minttukrokanttikakusta muokattu valkosuklaaversioksi)