Herqules Raptor 3-spin ja turvakaukalo

Ostin tuollaiset Raptor 3-spinit pehmeällä kantokopalla ja käteviltä vaikuttaa, varsinkin kun auto ei ole suurensuuri ja mahtuvat aika pieneen tilaan.

Olen myös ajatellut ostaa turvakaukalon + jalustan + rattaat mutta ajattelin kävisikö joku turvakaukalo mahdollisesti adapterin kanssa noihin Raptoreihin? Olen yrittänyt googlettaa mutta vesiperä..
Ei tarvitsisi vaan hankkia monia rattaita jos yksilläkin pärjää.
 
Ei ainakaan vuonna 2006 ollut mitään kaukaloa joka olisi suoraan/adaptereiden kanssa käynyt kyseisiin rattaisiin.

Asiahan on toki voinut muuttua. Soita jälleenmyyjälle (ainakin Lastentarvike myy) ja kysy asiaa. =)
 
Lastentarvikkeesta kerrottiin että tähän ratasmalliin käy Britaxin Baby Safe + turvakaukalo adapterin kanssa.. Mutta jalusta tuossa mallissa on sellainen isofix-jalusta ja meillä ei ole autossamme noita isofix-kiinnikkeitä joten pitänee kai alkaa etsimään jotain matkaratassysteemejä, esim. gracon juttuja.
Kun en näe mitään järkeä ostaa noita adaptereja jos pitää koko systeemi irrottaa että saa rattaisiin ja taas kauhea köyttäminen takaisin...

Muoks:
Ilmeisesti tämän isofix-systeemin saa asennettua jälkeenpäin autoon, joten taidamme kokeilla vielä sitä vaihtoehtoa. Olis kätevä jos kaikki toiminnot olis samoissa rattaissa.
 
en ostais herqules raptor 3-spin rattaita. meillä oli ko. rattaat ja puolen vuoden aikana käytin 7 kertaa huollossa. lopulta lastentarvike sanoi että perutaan kauppa ja vaihdetaan rattaat kunnollisiin rattaisiin. mutta voihan olla että meilläoli vaan ns. maanantai kappale.
 

Yhteistyössä