Hoidot Kysillä

Hei.

Otin itseni listalta pois. Ei tullut PAS siirtoa tänään, eikä tule jatkossakaan. Kaikki kahdeksan meni.. Hedelmöittyneiden munasolujen piti kestää sulatusta paremmin kuin jakautuneiden, mutta toisin kävi. Jatkoa en jaksa edes ajatella. Taitaa riittää tämä neljän vuoden rumba. Pakko päästä elämässä eteenpäin. En vaan osaa kuvitella, että en saa koskaan olla äiti. Totaalisen tyhjä olo.

Onnea matkaan teille muille! Ootte voimanaisia jokainen.

t. Sitris
 
Joku siellä kysissä nyt tökkii tuon alkioiden pakastuksen kanssa. Niin monen kaikki alkiot on tuohoutunu sulatuksessa. Niin kävi myös meille viime talvena. Kymmenkunta alkiota tuhoutu ja pas jäi vaan haaveeksi. En voi oikeesti ymmärtää, miks hyvä laatuisina pakastetut ei kestäkään. Onko sulle kysillä sanottu, että hedelmöittyneet kestävät jakautuneita paremmin sulatuksen, sitronella? Meidän alkiot on tarkotus yrittää nyt jatkoviljellä, ja sitten pakastaa, että nähdään missä vika. Olen aika epätoivonen kyllä jo nyt, tuntuu että myökään ei koskaan onnistuta. :ashamed:
 
:hug: Sitronella

Onpahan käynyt kato, taas... Oliko sitten huonoa tuuria vai mitä, kun yksikään ei selviytynyt. Ja pitkän tien olette miehesi kanssa kulkeneet, ikävää, ettette ole vieläkään onnistuneet. Sanoja on vaikea löytää tähän tilanteeseen, ainakaan sellaisia mitkä lohduttaisivat juuri nyt. Toivottavasti aika tuo asioihin perspektiiviä ja selkeyttä sekä osaltaan auttaa armeliaasti lievittämään niitä kipeimpiä asioita ja tunteita.

Olen niin pahoillani teidän puolestanne.

-rallis
 
Hei naiset pitkästä aikaa! =) Muistin taas teidät, kun syksy lähestyy ja hoidot on ovella. Odottelen tässä parhaillaan, että menkat alkaisi ja voin soittaa hoitajalle IVF:n ajankohtaa. Reseptit on jo valmiina lääkkeitä varten.

Möhköfanttis Just eilen laskettin miehen kanssa paljonko lääkkeet tulee maksamaan ja n.1050? tuli summaksi Yliopiston apteekin laskurin mukaan. Poliklinikkamaksut on varmaan sellasen 100? yhteensä, kun pari kertaa käydään täällä omalla paikkakunnalla ultrissa ja sit Kuopiossa sen kaks kertaa.

muskotti En halua pelotella, mutta minnuu punktio sattu ihan kauheasti :( Sen takia miulle tehdään seuraavassa IVF:ssä punktio nukutuksessa. Mutta ihmisillä on niin erilaiset kipukynnykset, Vesiheinääkään ei sattunu sen kummemmin :) Mene ihan avoimin mielin. Miulla varmaan puolet siitä kivusta johtu vaan pelosta. Itkin jo, kun lääkäri vasta pesi alapäätä :ashamed:

Sitronella Olen tosi pahoillani :hug: Ehkä jaksatte jonkun ajan päästä yrittää taas. Onko adoptio teillä vaihtoehto vai aiotteko elää kahdestaan, jos biologista lasta ei tule?

Ibu Voit itse päivittää listaa "lainaa" toiminnolla :) Saat sinisen tausta pois, kun poistat alusta ja lopusta "[ quote ]" merkinnät ([ quote="nimimerkki" ] sekä [ / quote ]). Tervetuloa mukaan :wave:
 
Voi h.vetti Sitronella! Just piti tulla tänne kirjoittamaan, että tsemppiä sullekin, kyllä tästä vielä hyvää tulee...Mutta kun ei niin ei. En minäkään muuta osaa sanoa kuin että anna ajan kulua, sure rauhassa, pyydä apua ja sitten, kun voimia on riittävästi, etsi itsellesi joku muu kanava lapsettomuuden "poistoon" (adoptio, luovutetut solut tai alkiot, lemmikki tms), jos siltä vielä siinä vaiheessa tuntuu. Pitkä on ollut taival teilläkin kuten myös meillä. Noilla keinoin olen itse pitänyt itseni ja suhteemme jollain tavalla kasassa. Katsomalla tulevaisuuteen. Mutta ensin päivä - tai minuutti - kerrallaan. :hug:
 
Kiin Kiitos tiedosta :) Mutta eikös lääkekatto katkaise sen vajaan 700e kohdalta, eli sitä enempää lääkkeistä ei makseta? Näin mie oon sen ymmärtänyt :ashamed:

Sitronella :( :hug:

Täällä odotellaa ja odotellaan.. tai toisaalta ei ole edes voimia odotella :( Maanantaina alan tikuttaa ovista, jos luomuna tulisi niin odottaisin sitä n.kp 20-22, nyt taitaa olla kp 10 tai 9.. en oo varma..
 
KYSIN HOIDOKIT 28.8.2009

Inkku83................2. inseminaatio 28.4.2009.........................
Peppilottasikuriina.....inseminaatio 6.5.2009.........................
dream09................3.IVF 08/09...kaksi siirretty testi pv.11.9
Arcatha..................inseminaatio 09/09....clomit+metut.......
Raitatiikeri.............inseminaatio kevät 09.......................
Möhköfanttis.........tutkimukset alkaa vuoden vaihteessa......
Pohtijatar..............IVF elokuu 09.....................................
Vesiheinä..............2. IVF vko 47...........................
Hopottitar.............PAS vko 22/09................................
Kummi...................4. ICSI syyskuu 09.............................
Retuli82................3.IVF syksy 09...................................
Tikru72..................4. IVF toukokuu 09.............................
Kiin........................2. IVF vko 44................................
Tao........................................................................ .....
Zirppana...............2. ICSI/IVF kevät 09..............................
Rallukka...................3. IVF 11/09.......................................
Katmis ....................PAS vko 23.........................................
Trinita.................................................................
Muskotti84............1. IVF syksy 09....................................
HaLLeBeRRy............eka käynti 9.9
Siniviuhka...............eka käynti lokakuussa....
Ibu..........................hoidot alkamassa

:heart: Plussanneet :heart:

Tulppa...................clomit + metut LA 06/2009 :heart:
Ainokki..................clomit syksyllä LA 22.6.2009 :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Möhköfanttis:
Kiin Kiitos tiedosta :) Mutta eikös lääkekatto katkaise sen vajaan 700e kohdalta, eli sitä enempää lääkkeistä ei makseta? Näin mie oon sen ymmärtänyt :ashamed:
.
Voi olla että joutuu maksamaan yli kattoraja summan mutta kaiken ylimenevän saa kyllä sitten kelalta takas.

Täällä käyty siirrossa.Kaksi tähtöstä mukana :heart:

Dream & tähtöset :heart: :heart:
 
Möhköfanttis Juu, lääkekatto tulee vastaan, mutta niinkun Dream jo sanoikin niin ensin se summa pitää maksaa itse ja sitten saa Kelalta jälkeenpäin takasin. Eli pätäkkää pitää jokatapauksessa olla, kun apteekkiin menee :/

Dream Ihanaa :heart: Tahmatassuliimaa molemmille tähtösille =)

( . ) Menkat alko tänään *jesh* ja just KYS:in soittoajan jälkeen :/ Maanantaihin sit odotellaan, että pääsee linjoille IVF- hoitajan kanssa.
 
Punktio paukahtikin jo maanantaiaamuun, joten pitkään ei enää tarvitse odotella. Jospa sieltä saataisiin tällä kertaa edes pari hyvännäköistä solua... ;)
Rentoa viikonloppua ja erityistsempit Dreamille :heart: !
 
Punktio aika minullakin maanantai aamuna... Lääkäri sanoi tänään että toisessa olisi lähemmäs 20 follia ei pystynyt laskemaa kunnolla kun olivat niin päällekkäin..Toivottavasti saadaan sieltä hyviä munasoluja... =) Tsemppiä myös Kummille :)
Dreamille tarrasukkia!!
 
Dream09, minäkin toivon, että teillä onnistaa!miten meni punktio, tekikö kipeää?miten voit nyt.
Onnee myös Muskotti84lle maanantaihin. Sullahan onkin saalista tulossa ihan reppukaupalla.
ommaa mahhaa...Täällä kolmas piikki pistetty, pienillä annoksilla mennään-125-125-100 iu puregonia. Toivottavasti kasvavat munikset. Viime talvena niitä kehittyi ihan liikaa, siksi nyt kokeillaan näin...mitään tuntemuksia ei ole, ei koske mihinkään tai muuta. Sehän se sitte epäilyttääkin, että tapahtuuko siellä mittään kun ei kerta tunnukkaan missään :)
 
Kiitokset tarrasukista,tsempeistä ja kaikesta :heart:

pohtijatar Punktio meni hyvin.Tällä kerralla se ei sattunut ollenkaan.Tietysti se hieman nipistää mutta ei sen kummempaa. Viime kertanen punktio oli mulla todella tuskanen mutta nyt onneksi näin. Olo on ollu kokoajan hyvä..pientä juilimista välillä ja muutaman särkylääkkeen oon otanu(pelkona että tulee yhtä kovat kivut kuin aikasemmin) Onnea matkaan sinulle!Toivottavasti saatte hyvän saaliin!(vaikka pienemmälläki pärjää ;) )

Onnea matkaan punktioon kummi ja muskotti!Ens viikolla piinailemaan mukaan! :D

Halleberry Jännää on todella!Toivon todella sitä samaa! :D

Dream&Tähtöset
 
Sitris kiittää tässäkin pinossa kaikkia ihania ihmisiä. :heart: Pikkuhiljaa tässä voimaantuu jossain vaiheessa.

Pohtijatar tosiaan, sanottiin pariinkin otteeseen, että solut selviää paremmin sulatuksesta, kun pakastetaan juuri hedelmöittyneenä. Joopa joo. En voi käsittää, että just meidän kohdalla on menty kaikki hoidot niin, ettei ole vielä mitään tietoa onko toivoa normaalista jakautumisesta heti hedelmöittymisen jälkeen. Ja tutkiiko ne KYSillä ollenkaan mahdollisia syitä solujen kuolemaan? Vai todetaanko vaan, että voi voi, ei ne nyt selvinny... Argh, että menee hermo siihenkin, että itse on ihan kädetön näiden asioiden kanssa.
Tsemppiä siulle piikittämiseen! Toivottavasti kypsyttely sujuu hyvin! :heart:

Kummi juteltiin eilen miehen kanssa kaikista vaihtoehdoista mitä on. Tuntuu, että jokaisessa on este edessä. Adoptiossa montakin syytä, mm. ikä, avoliitto, miun viime syksyinen masennus. Lemmikkejä en voi ottaa allergian takia. Ja mies ei ole yhtään samalla aaltopituudella sijaisvanhemmuuden suhteen. Jos tässä rikastuisi :LOL: niin voisi vielä harkita sitä lahjasoluasiaa. Jos päädymme elämään kaksin, niin miulla on vielä paljon töitä asian hyväksymisessä. Mies ei varmaan koskaan kokonaan ymmärrä, kun hällä yksi lapsi jo on.
Siulle ja muskotille tsemppiä maanantain punktioon! :heart:

dreamille halit ihanista pikku tähtösistä tällekin puolelle!

Tarkkailen jatkossa tilanteita taustalta.
Hyvää viikonloppua Savonmaalle!

t. Sitris
 
Täällä alkoi uusi kierto ja laskujen mukaan kierron puoliväli sattuu juuri siihen 11.9 kun inseminaatio on suunniteltu tehtäväksi. Pitää koettaa saada Kysiin yhteys vielä maanantaina, että ilmoitan alkaneesta kierrosta ja kyselen vielä varmistukset milloin pitää aloittaa ovulaation testaaminen ja monen aikaan miehen tulee viedä näyte tuolloin kun meillä meno. Ja entäs jos ovulaatiotesti antaa plussaa jo esim kp 12 (tuskinpa antaa mutta hyvä on varautua kaikkeen).

Pää täynnä kysymyksiä, mutta mikään ei vaan selviä..
 
sitronellalle suurensuuri halaus täältä myös :hug: :hug:

ja dreamille pidetään peukkuja pystyssä, että nyt onnistuu!

omaa napaa on vähän turhaa päivitellä, menkkoja odottelen kunnolla alkavaksi. höh, tympeää tämä odottaminen, olis jo lokakuu!
 
Soitin KYS:iin, mutta kuten aina, linjat oli niin tukossa, etten päässy läpi. Jätin sit soittopyynnön osastosihteerille.

Siniviuhka Teillä on näköjään eka käynti lokakuussa :) Muistan miten minnuu jännitti eka käynti 3v. sitten :D Rupesin hyperventiloimaan odotustilassa :ashamed: Mutta hyvin meni ja lääkäri sekä hoitaja olivat tosi ihania :heart: KYS:ssä on tosi ihana henkilökunta. Yhden ainoan mädän omenan olen siellä tavannut.
 
Kiin jep, lokakuussa mennään, oliko muistaakseni 19pvä. tuntuu, että sukat pyörii jaloissa jo ajatuksesta. :p

sitä pitikin kysyä, että te muut, joilla on painon kanssa ongelmia ( itsellä ylipainoa ), niin miten lääkäri on siihen suhtautunut? siis mihin tyyliin maininnut asiasta?
minulle oma ylipaino on henk.koht. todella kova paikka henkisesti ja kärsin siitä muutoinkin, niin jotenkin siitä loukkaantuu, jos vähänkään negatiiviseen sävyyn joku siitä mainitsee. ajattelin kysyä, että jos siellä joku yhtään keljuilee siitä, niin pitää ennen menoa tsempata itsensä henkisesti vahvaksi..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Siniviuhka:
Kiin jep, lokakuussa mennään, oliko muistaakseni 19pvä. tuntuu, että sukat pyörii jaloissa jo ajatuksesta. :p

sitä pitikin kysyä, että te muut, joilla on painon kanssa ongelmia ( itsellä ylipainoa ), niin miten lääkäri on siihen suhtautunut? siis mihin tyyliin maininnut asiasta?
minulle oma ylipaino on henk.koht. todella kova paikka henkisesti ja kärsin siitä muutoinkin, niin jotenkin siitä loukkaantuu, jos vähänkään negatiiviseen sävyyn joku siitä mainitsee. ajattelin kysyä, että jos siellä joku yhtään keljuilee siitä, niin pitää ennen menoa tsempata itsensä henkisesti vahvaksi..
Mullakin ylimääräistä - ollut koko sen ajan mitä hoitoja on tehty ja tähän mennessä kommentit eivät ole olleet ilkeitä tai syyllistäviä tmv. vaan ihan asiallisia ja hienosti kannustavat painonpudotukseen ja -hallintaan!

-rallis

 

Yhteistyössä