Huhuu raskaana olevat! Mitkä on viikot ja fiilikset?

Täällä mennään rv 37+1 ja olen jo niin totaalisen kypsä tähän odotukseen.

Viikko sitten painoarviossa lupailtiin isoa vauvaa (tuolloin jo 3,5kg) ja suoraan sanottuna ei yhtää innosta ajatus, että pitäisi punnertaa pahimmillaan reilu 4,5kg muksu maailmaan :$

Unet ovat olleet hukassa jo pari viikkoa, liitoskivut ovat ihan helvetillisiä ja pitäisi jaksaa vauhdikkaan 2,5v esikoisen kanssa päivät kaksin kun mies painaa töissä ympäripyöreää päivää.

Miks hitossa tää ei voi jo syntyä? |O

Onneksi sentään tänään on vähän viileämpi keli, niin ei oo ihan niin tuskallinen olla.
 
"Vieraana"
22+3, vissiin. Raskautta ei edes meinaa muistaa tai huomata mutta muuten paskat fiilikset kun kaikki päivän suunnitelmat menee myttyyn ja raskaudesta riippumattomia vaivoja ja kipuja kiusana.
 
minähän se
4+4 hiukkasen etoo ja jännittää niin perkuleesti. Yksi taapero nukkuu päikyillä ja viime vuonna kaksi kkm! Eli piinaviikot edessä taas, jospa tämä menis loppuun asti.......:)
 
"Mie"
Viikkoa 5 tai 6 eletään, ehkä jo viikolla 7. En tiedä, kuukautiskierto on heitellyt niin kovasti imetyksen takia.

Epätodellinen olo, ei oireita paitsi plussa. Viimeksi tässä vaiheessa jo oksensin ihan kunnolla. Vähän jännittää, miten pärjätään kahden pienen kanssa.
 
39+3 viikolla mennään ja pikkuhiljaa on ruvennu tuntumaan, että sais jo syntyä! Mitään vaivoja ei onneksi ole, mutta mieli on vaan niin malttamaton. :) Varsinkin kun kaveripiirissa on syntynyt parin viikon sisällä kaksi vauvaa. Toista olenkin käynyt jo muutaman kerran katsomassa ja sehän saikin sen aikaan, että kovasti omaa vauvaa odotan syliin. :D Kovasti yritän siivoilla ja liikkua ja saunoa, että sais edes muutaman supistuksen aikaan. Huom. muutaman kipeän, ei mitään harkkareita ;)
 
[QUOTE="Mie";26808478]Niin ja lisätään vielä että kyrsii kun ei saa taas (jos kaikki hyvin käy) pitkään aikaan punaviiniä ja herkkutiskin juustoja. Pinnallista, ehkä, mutta mun elämää.[/QUOTE]

Totta. Tämä on oikeastaan ainoa tuskan asia raskaudessa =)
 
36+1 ja toinen raskaus, jotenkin mennyt tosi nopeesti ja "huomaamattomasti" tämä raskaus kun tuo esikoinen on 2,6 v ja vie paljon huomiota pois raskaudesta.. Vaikka melkoisen stressaavaa tämä odotus on ollut kaikkineen ylimääräisine verikokeineen jne :/ Mutta onhan se loppupeleissä sen arvoistakin. Ei olisi enää montaa viikkoa h-hetkeen ja olot on sen mukaiset. Saan välillä vähän "kipeitäkin" supistuksia jo, osa tuntuu selässä asti. Mutta odotellaan nyt.

Turvotusta ei ole oikeastaan pahemmin ollut koko raskauden aikana - korkeintaan hyvin vähäistä. Pahoilta selkäkivuiltakin olen ihmeellisesti kyllä välttynyt, voi tosin johtua siitäkin etten ole kerännyt painoa läheskään sitä mitä esikoisen kanssa (johtuen aika vaikeasta raskausajan diabeteksesta). Nyt vauva on jo laskeutunut, tänään oli neuvola ja neuvolatäti totesi että aika alhaallahan tuo on, että ei ihmekkään jos oireet ovat sen mukaisetkin.. Näillä mennään ja odottelen aikaa synnytystapa-arvioon äitiyspolille.

Hyvää loppukesää ja loppuodotusta kaikille!
 
10+6 ja oks-oks-oksettaa! Muuten sellainen laiska olo.
Perjantaina np-ultra, jännittää. Sykkeet ollaan kyllä jo nähty ja kuultu että sinällään ihan rennoin mielin mutta kyllähän se silti vähän jänskättää. Takana yksi kkm joka huomattiin np-ultrassa joten siinä mielessä varmaan pelottaa tuo ultra vielä enemmän, vaikka tämä pieni on jo sentään ollutkin isompi kuin edellinen mennessään kesken n. 6+1.
 
"Alma"
37+4 ja olo aika kypsä. Kolmevuotiaan kanssa ollaan kotona, veto poissa, väsyttää. Paljon pitäis vielä tehdä, mutta ei jaksua mihinkään. Mun puolesta sais jo pian syntyä tämä tenava. Muuten raskausaika on sujunut hyvin ja nopsaan, mutta tää loppuaika alkaa vähän tökkiä. Vielä jokunen viikko, tai sitten kokonainen kuukausi... huh, huh...
 
Supistuksiahan tässä voisi alkaa jo pikkuhiljaa hakemalla hakemaan. Ongelmana vaan tosiaan on se, että lantio ja lonkat ovat ihan p*skana eli kovin kummoisiin urheilusuorituksiin ei tällä kropalla veny. Ideoita?

Puolivälistä lähtien mulla tuli harkkasupistuksia ihan kohtuullisen tiheään ja osa suht napakoitakin. Tässä vaan kävi taas niin, että nyt kun niitä saisi ihan tosissaan tulla niin ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen. Kun ei supista niin ei supista. Lähinnä ketuttaa armottomasti.
 
41+0 ja ai että on kypsähtänyt olo. Lapsia pitää silti viihdyttää ja ulkoiluttaa, tekis vaan mieli löhöillä sohvalla tassut taivasta kohti. Ei tietoakaan supistuksista. Tosin kun ne alkaa, on jo kiire sairaalaan jos vanhat merkit paikkansa pitää. Liitoskivut on luojan kiitos helpottaneet, nyt sitten vaan luut ja liitokset paukkuu ja poksuu pienimmästäkin liikkeestä.
 
"Erin"
Täällä samat viikot kuin aloittajalla eli 37+1. Voisin lähteä synnyttämään vaikka tänään. Eilen illalla supisteli, mutta sitten rauhoittui. Kovasti olen päivän taas tehnyt yhtä sun toista, voipii toki olla niin, että tässä vielä odotellaan seuraavat viisi viikkoa. Juoksulenkille tekis kovasti mieli... :)
 
"vieras"
39+1. Kaikki perinteiset loppuraskauden vaivat löytyy... mutta kipeistä supistuksista ei tietoakaan. Olishan se kiva päästä jo synnyttämään, nyt en pysty ajattelemaan mitään muuta enkä tekemään mitään muuta kuin odottaa että pääsis vaivoista ja odotuksesta.
 
"hohhoh"
38+0 ja olo totaalisen kypsä. Lantioon ja alavatsaan sattuu, jatkuva pissahätä ja kamalat turvotukset. Esikoinen 3v. viihdytettävänä. Haluan päästä jo synnyttämään!
 
"asd"
29+1. Ihan hyvillä mielin, vähän meinaa väsyttää yöllisten lonkkakipujen takia. Muuten olo on mitä mainioin. Luulin että olisin tosi rapakunnossa tässä vaiheessa, mutta edelleen jaksaa käydä koirien kanssa lenkkeilemässä ja töitä pakertaa. Kuukausi niin pääsis sitte lomille ja äippikselle. :)
 

Yhteistyössä