Huomaako vauvasta jos äiti tupakoinut raskausajan 3 päivässä, viimeiset viikot polttamatta ennen synnytystä?

  • Viestiketjun aloittaja Tiinuska
  • Ensimmäinen viesti
ei aina
Alkuperäinen kirjoittaja Ihme tyyppi:
Alkuperäinen kirjoittaja Zoe-F:
Mutta ei sitä mikään neuolan täti huomaa ellei ovella tumppaa.
Kyllä huomaa jos ei ite polta. Tupakoitsija haisee pahalle vaikka ei olisi juuri tumpannutkaan.
Ei aina huomaa.
Poltin 5vuotta eikä muut tienneet ku tupakkakaverini.
Ei huomanneet edes neuvolassa.
 
Sä olet polttanut niin vähän, että vierotusoireet ovat varmasti olleet vähäisiä ja tässä parissa viikossa jo lähteneet. Älä stressaa asialla vaan ole todella onnellinen kun olet saanut lopetettua.

Mä poltin ekassa raskaudessa 5-10 päivässä ja tokassa silloin tällöin (enempikin söin nikotiinipurkkaa). Istukat olleet ok ja kaikki muukin. Ei ole ollut vierotusoireita, jne. Imetysaikana menin toisen kohdalla tupakoimaan useamman tupakan sillain etten ollut päiviin polttanut. Oltiin sairaalassa vielä silloin ja vauvalta nousi pulssi. Eli sai sen verran vierotusoireita, vaikka ulospäin ei mitään näkynyt. Pulssi tasottui sitten muutamassa tunnissa. En tästä mitenkään ylpeä ole enkä tupakoinnista muutenkaan.
 
no
kysytään näin päin: mitä se haittaa, jos huomaa? ei ne sua ala kivittämään, ne on ammattilaisia ja niiden on pakko suhtautua asiallisesti (oli niiden henk.koht mielipide mikä tahansa).
 
Ensimmäisestä lapsesta valitettavasti poltin muutaman päivässä koko raskausajan ja myös imetysaikana poltin, en kuitenkaan päivittäin.
Tästä en todellakaan ole ylpeä, toista odottaessa onneksi pystyin lopettamaan ja nyt jo 4v savuttomuutta takana.
Tämä ensimmäinen oli 4140 ja kaikki ok. Nyt lapsi 6v ja elämänsä toinen keuhkokuume. Voihan keuhkokuume tulla kelle vaan, mut itteäni soimaan (ja aiheestakin), jos lapsella jotenkin heikommat keuhkot...
Kukaan ei tiennyt polttamisestani, ei edes oma mies.
 
!!
Alkuperäinen kirjoittaja kristallilapsi04:
ei ne mitään huomaa.. ite ehkä huomaat sit kun lapsi on 4v voi olla hiukka vikkelä kintuista.

ite samalla tavalla elin raskaus ajan. lapsi ollu terveenmpi kun niiden vanhempien lapset jotka on ei polttanu. ja toi vikkelyys niin on kuullema ihan normi neljä veen vikkelyyttää..
Niin varmaan joo..
 

Yhteistyössä