HuOmenta tiistai aamuun !!!

Kyllä on harmaata ja kosteaa ulkona. Mutta ei näin työpäivänä haittaa ollenkaan :D

Kahvia hörpin :p

Juoksulenkille ois niin tehnyt mieli, mutta kantapää on toista mieltä . Pakko malttaa lepuuttaa, että menee ohi. Rasituksesta vähän ärtynyt. :(

Mikäs aamufiilis siellä ?
 
aamufiilis on että voisin antaa nuijanukutuksen lapsille ja mennä takas nukkumaan.

näin kahden tunnin torkku-unien jälkeen ei paljon naurata istua hereillä.

isompi on kipeä, yskii ja itkee. Nukkuu muutaman tunnin ja sitten herää ja alkaa värkätä ja ravata edestakaisin meidän makuuhuoneen ja oman huoneen väliä. Ei osaa nukkua rauhassa missään, yskii ja ulisee vähän väliä.

No sitten on tuo pikkuveli 7kk jolle on tulossa eka hammas. Lähes koko yön on kitissyt ja itkenyt, piereskellyt ja vehdannut edestakaisin. Unesta ei siis tietoakaan meikäläisellä. Mies tuli kalasta joskus varmaan neljän jälkeen, vauva heräs puoli viiden jälkeen ja söi ja touhusi ja vehtasi. Isompi siinä sitten potkii selän takana ja yskii.

Lähdin sitten vauvan kanssa esikoisen sänkyyn nukkumaan mutta eihän tuo nyt enää mitään nukkunut. En edes muista koska viimeksi olis aamukuudelta saanu nousta. Saatika koska ois ollu näin tuskanen yö.

kiesus että väsyttää.
 
sferina
Oikein hyvää huomenta. Nousin sängystä erittäin huonosti nukutun yön jälkeen puoli seitsemältä. Pojalla oli eilen ensimmöinen tarhapäivä ja uniinhan se taisi tulla... Kamala potkiminen, itkua, unissaan höpöttämistä. Taisin nukkua kolmessa tunnin pätkässä koko yön. Noh, kahvia koneeseen ja aamupuuron keittoon :) Kyllä huonostikin alkanut päivä lähtee käyntiin kunnon kupillisella kaffea!
 
Huomenta!

Meillä muut vielä nukkuu eli rauhallinen kaffehetki =)
Ulkona on tooosi kylmän näköistä (mittaria en oo katsonu) ja arvon tässä jaksaisko sitä lenkille. Kuukautiset saa mulla aikaan sen, että olo ei oo todellakaan kovin pirtsakka ja energinen. Mut lenkillähän sitä kyllä reipastuis, hmm :rolleyes:

Päivällä kynsihuolto, uutta väriä kehiin :D
 
Aamunta. Ulkona on ihanat 14 astetta lämmintä ja minun pitäis kohta lähteä kaupunkiin.. tai siis yheksältä, mikä on kyllä mulle aika "kohta" kun jumitan aina niin paljon. :D

Pystyispä juua kahvia, voisin kyllä hurjana totuttaa itteni siihen.

Logottaren tupaan paljon paranemisia ja hyviä unia ens yöksi. :hug:
 
Huomenta

Väsyttää, ulkona on kylmää ja märkää. Mittarissa +7
3 aikaan yöllä heräsin kun taas naapurin teinit kotiutu ja pihalla mölysivät, kriisiä rakkaudessa.

Esikon kanssa ois korvapolikäynti tänään. Tarttis yrittää herätä. Kahvin piristävä vaikutus on ihan pa.. öh.. huuhaa puhetta :whistle:
 
?
Alkuperäinen kirjoittaja Kaunishäntäinen orava;23974459:
... nykysin vihreä teeki on jo liikaa.
mitenkäs paljon vihreässä teessä on niitä piristysaineita?

kerrankin kun join, niin jotenkin tuntui että oikein verikin olisi lähtenyt kiertämään eri tavalla ja poskissa kuumottamaan.
 
mitenkäs paljon vihreässä teessä on niitä piristysaineita?

kerrankin kun join, niin jotenkin tuntui että oikein verikin olisi lähtenyt kiertämään eri tavalla ja poskissa kuumottamaan.
Kai joku nyrkkisääntö on se, että kupillisessa vihreää teetä ois n. puolet kahvikupillisen kofeiinimäärästä, en kyllä yhtään muista mistä tuon luin. Tai sitten se oli niin, että kupillisessa mustaa teetä on melkein yhtä paljon teiiniä ku kahvikupillisessa kofeiinia, ja vihreän teen teiinimäärä ois puolet mustasta teestä.

Summa summarum, vihreän teen ei siis pitäis olla yhtä tujua ku kahvin. Ehkä ne vaikuttaa eri tavalla? En tiiä.
 

Yhteistyössä