HuOmenta !!!

Huomenia kaikille tasapuolisesti.Pakkasta -14,5.Just ehti tottumaan ettei tarvinnut laittaa autoa lämppäriin, mutta tänään on taas tarvetta. Eilen oli niin ihana- kevättä ilmassa päivä-....aurinko paistoi ja oli lämmintä ja vesi tippui kivasti räystäistä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Vilma*
Huomenta! Monta yötä on mennyt huonosti, flunssa kiusaa ja yskittää. Yöllä yskiminen on kyllä hermostuttavaa. Yyh. Onneksi on jo torstai, viikonloppuna pitää levätä, niin ensi viikolla ollaan taas täydessä iskussa :)
 
lucifer

Huomenet kaikille.
yö meni huonoilla unilla, näin outoja unia. ja sitten alkoi huolettamaan että rakkaalle olisi sattunut jotain, mutta maltoin mieleni enkä soittanut yöllä.

Aamulla sitten tuli tutut aamuntoivotukset ja kaikki ok sielläkin. huomenne tulee taas kotiin:heart:
 
Huomenta vaan!
Päivä alkaa esimiehen kanssa "jutustelulla"..mie tahon tietää miks mulle on "suunniteltu
lisätyötä",vaikka ylitöitä on painettu jumalista joka toinen päivä..Ja miks mulle on tyrkätty viikonloppu töitä,kun työaika on ma-pe kl 8-15.Ja miks lukee #lisätyötä suunniteltu,vuorokausilepo alle 24h#
voi ärskyke.....

Anteeksi :ashamed:
 
  • Tykkää
Reactions: Kesä-ukko
Huomenta!
Väsyttää!
|O
Ja poskiontelossa on niin kova paine, että poskihampaita särkee. :(

Kaiken huippu on se, että tänään loppuu sairasloma ja töihin olisi yöllä suunnattava, puolikuntoisena. Ja tietenkin huomenna ei saa nukuttuakaan, kun on heti aamusta mentävä tytön kanssa labraan. :(
 

Yhteistyössä