Hyi yök näin 2 torakkaa :o

  • Viestiketjun aloittaja Hyhhyhjhl
  • Ensimmäinen viesti
Hyhhyhjhl
Yksi oli keittiön seinällä ja toinen oli makuuhuoneessa miehen työvaatteiden alla ....
Molemmat otin mukin alle,tapoin ja huuhdoin tiskialtaaseen. Ikinä en ole torakoita nähnyt mutta tänään niitä näin 2kpl joten niitä on sitten varmaan satoja tuola koloissa :( onkohan koko rappu täynnä niitä? En uskalla mennä kertomaan asukkaille ettei he luule että meiltä ne olisi tullut koska ei todellakaan alunperinkään!!!! Täällä kotona on vähintäänkin perus puhtaus . Löytyy 2 koiraa ja karvoja mutta joka ilta imuroin :) tiskialtaassa oli vähän tiskejä mutta kyllä tiskaan aina silloin kun se on täynnä . Tottakai huuhdon aina likaiset astiat ennenkuin jätän ne sinne . Mulla on pieni vauva ja en todellakaan halua altistaa sitä torakoille!!! En voi sammuttaa valoja koska pelkään että ne tulisi esiin .... En voi nukkua koko yönä koska pelottaa että ne tulee sänkyyn. Pitää vahtia että niitä ei tule vauvani lähelle. Paljon maksaisi ammattilaisen torakka tuhoaminen? Tuleeko ne tavallisella autolla koska en halua että ne tulee jollain pakulla missä lukee tuholaistorjunta. Sillä en halua että naapurit alkaisi välttelemään meitä! Hyiiiiiiii pelottaa että ne tulee kävelemään iholle :( aion istua sängyllä koko yön ja vahdin!!!
 
iisisti
Siis asutko kerrostalossa?
Jos asut, niin otat yhteyttä taloyhtiöön/ kiinteistöhuoltoon. Niitten tehtävänä on selvittää asia ja hoitaa torakat pois. Ei teitä ruveta syyttelemään. Eikä auta, jos myrkytätte oman asuntonne, mutta naapurin asuntoon jää niitä kuhisemaan kilokaupalla.
Ota rauhallisesti nyt vaan ja koettakaa nukkua, kun ei niitä tuon enempää teillä ole.
 
Hyhhuhhyyh
Joo 3 kerroksinen kerrostalo Espoossa . Mutta luin että jos päivällä näkee torakan niin luultavasti niitä on jo lisääntynyt paljon ... ? Tuleeko ne iholle? Maksaako taloyhtiö kaikkien asukkaiden asuntojen myrkyttämisen?
 
iisisti
Joo 3 kerroksinen kerrostalo Espoossa . Mutta luin että jos päivällä näkee torakan niin luultavasti niitä on jo lisääntynyt paljon ... ? Tuleeko ne iholle? Maksaako taloyhtiö kaikkien asukkaiden asuntojen myrkyttämisen?
Joo, kyllä uskon että taloyhtiö kustantaa kaikkien asuntojen myrkyttämisen, mikäli se on tarpeen. Taloyhtiön vastuullahan se loppujen lopuksi on, että torakat eivät leviä joka asuntoon.

Huomenna siis heti aamusta ilmoitat asiasta, niin tilanne korjaantuu!
 
viieras
Joo 3 kerroksinen kerrostalo Espoossa . Mutta luin että jos päivällä näkee torakan niin luultavasti niitä on jo lisääntynyt paljon ... ? Tuleeko ne iholle? Maksaako taloyhtiö kaikkien asukkaiden asuntojen myrkyttämisen?
Missäpäin Espoota? Voi olla että kestää vaikka kuinka kauan saada se myrkytys, ilmotuksia toki voi tehdä mutta ei ne niitä ihan heti ala myrkytellä, kun se on iso ja hankala operaatio.
 
Miten tapoit? Jos murskasit niin se jättää jäljen joka houkuttelee "kavereita" hautajaisiin. Myrkyllä pitäis tappaa ja sit vessasta alas.

Kyllä niihin tottuu... valitettavasti. (Rastia seinään: pariin viikkoon ei ole yhtäkään näkynyt sisällä eli ei sen jälkeen kun myrkytin ikunoiden ja ovien ympärystät ulkona) Just viikonloppuna yks käveli mun jalalla, kun ulkona satuin seisomaan sen reitillä. Tosin sit kun sen huomasin ja liikahdin niin se pelästy enemmän kuin mä.
 
tottuu
Asun ulkomailla ja meillä aina joskus löytyy torakka tai kaksi. Ällöjä otuksia, mutta olen jo vähän tottunut. Täällä myydään myrkkyjä ihan marketissa, mutta ehkä Suomessa ei ole yhtä hyvää valikoimaa. Eivät tule iholle eikä johdu likaisuudesta tms. Yksi Todennäköisesti ovat tulleet matkalaukkujen mukana teille tai naapuriin. Laukut aina saunan tai pakkasen kautta.. Voisi auttaa, jos pitää tasot ja lattiat mahdollisimman piilopaikattomana rli ei jätä tavaraa lojumaan.
 
vierasta
Torakat ja luteet alkavat olemaan niin yleinen ongelma, ettei se sinua ja perhettäsi huonoksi leimaa. Niitä tulee jopa uusista huonekaluista,joten torakat saattavat olla naapuriltasikin. Ja tietysti matkoilta matkalaukuissa.
 
ikinä
Enpä ole Suomessa torakkaa nähnyt, mutta montakin reissuilla. Siis tämä oli minulle uutinen. Miten ne selviää Suomen talvesta? Onpa äklöä että niitä on tänne tullut. Sitä se globalisoituminen vissiin teettää, että torakatkin matkustaa.
 
Hyyhyhyhh
Kauklahti Espoossa asun. Ilmoitin taloyhtiöön ja hän sanoi että laittaa asian eteenpäin ja lapun rappuihin eli tiedotuksen muille. Huomenna tulee tutkimaan kaikki paikat täältä . Nukuin eilen koko yön valot päällä ja tänään myös !
 

Yhteistyössä