Hyvät rukkaset 1-vuotiaalle?

Meillä on rukkasongelma... Pojanvesselimme on 1½-vuotias ja melko pieni kokoinen. Kaikki rukkaset on tosi isoja, peukku ei millään pysy omalla paikallaan. Ulkona tietty menee hermot, jos ei rukkaset kädessä pysty oikein mitään tekemään. Reimatecin vetoketjulliset rukkaset (pienin koko) on ollut ihan ok, mutta nyt pikkupakkasella oli jo kädet kylmät. Huomenna -15 pakkasta :eek: Onko kokemuksia, millä valmistajalla olisi hyvät ja riittävän pienet rukkaset pikkukätösiin?
 
Reimatecin hanskat on tosi kylmiä, meillä ainakin just noissa miniteceissä kädet oli kylmät jo heti kun oli miinuksella kelit. Käytettiin sitten Lassien samantyylisiä, jotka oli hieman tilavampia ja niihin sopi laittamaan villalapaset alle. Tälle talvelle hommasin Reima KIDDOT ja ne on tosi lämpimät verrattuna noihin Reimateceihin ja lassieihin, kun noissa on villaa noissa karvavuorissa. Meillä 2 vuotiaalla on nyt 1koon hanskat, löytyy 0 kokonakin,
 
Meillä on käytössä(monta vuotta) ja hyväksi koettu Elsa Pitkäsen valmistamat Satu -rukkaset. Koot ovat mielestäni reilut esim. nyt 3,5v käyttää kokoa 2.Rukkasia saa ainakin citymarketista
tai tuolta Pienten Parhaista

http://www.pientenparhaaksi.fi/product_catalog.php?c=60
 
Ostin 0-kokoa ja nekin isot tuolle pikkuiselle vuoden ikäiselle. Isommalle 3 v 5 kk, ostin 2-3 vuotiaan kokoa ja ne ovat sopivat. Tänään hyisessä tuulessa ja pakkasta vähän yli 10 astetta ja kädet tuntuivat lämpimiltä kun otti kintaat kädestä sisällä. Usein olleet kylmän tuntuiset. Jatkuvasti kaivaa lumessa. Kuivana kädet pysyivät myös. Hyvät! :)
 
Meilläkin on aktivisen 1,5-vuotiaan kanssa kokeiltu Reimat ja P.O.P:t, mutta missään niissä ei meinaa saada peukkua pysymään. Neulekintaissa saa peukun paikalleen, mutta niissä tulee kylmä.

Nuo Elsa Pitkäset ovat olleet kaikista toimivimmat. Ja ovat isoa kokoa, meillä 0-koko on passeli.
 

Yhteistyössä