Tahon pizzaa. En jaksa hakea pizzeriasta, ja mies ei oo kotona että sekkään sitä mulle tekis joten... :ashamed:
Pizzapohjan ohje mulla on juu, mut täytteistä kyselen...
Ku haluan jauhelihaa siihen päälle, mutta viimeksi ko yksin pizzaa tein joskus vuonna erkkipaavo kolmonen, se jauheliha palo siihen pizzan päälle. :ashamed: :ashamed: Siksi kysynki että onko jotaki konstia olemassa että se jauheliha pysyis yhtä hyvänä ko vasta pannulla paistettuna? :ashamed: :ashamed: :ashamed:
Pizzapohjan ohje mulla on juu, mut täytteistä kyselen...
Ku haluan jauhelihaa siihen päälle, mutta viimeksi ko yksin pizzaa tein joskus vuonna erkkipaavo kolmonen, se jauheliha palo siihen pizzan päälle. :ashamed: :ashamed: Siksi kysynki että onko jotaki konstia olemassa että se jauheliha pysyis yhtä hyvänä ko vasta pannulla paistettuna? :ashamed: :ashamed: :ashamed: