Jaa tai linkitä netistä palstaisille lempireseptisi (pääruokareseptejä kaipaillaan)

"Maj"
Osso Bucco
6 pientä naudan potkaa
2 rkl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
3/4 tl mustapippuria
2 rkl voita
1 porkkana
1 lehtisellerin varsi
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl kuivaa valkoviiniä
400 g tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl vasikanfondia
2 rkl hienonnettua salviaa

1) sekoita jauhot, suola ja pippuri syvällälautasella. Pyörittele potkat seoksessa. Ruskista kevyesti pannulla. Nosta pataan.
2)kuori ja kuutioi porkkana, pilko sellerinvarsi, kuori ja hienonna sipulit.
3) lisää kasvikset, valkoviini, tomaattimurska, tomaattipyree, fondi ja salvia pataan. Sekoita. Hauduta pataa 175 asteisessa uunissa ainakin 1 1/2 tuntia. Tarjoa perunoiden, pastan tai riisin kera.
 

Yhteistyössä