Jännämiehet pistävät naisen pään pyörälle


Naiset ovat heikkoina jännämiehiin. Viime aikoina kovin esimerkki tästä oli tuo Lehtisaaren murha jossa menestyvä kunnon tyttö päätyy rikollisen jännämiehen kanssa murhaamaan. Kun nainen tapaa jännämiehen jolla on rautainen itsevarmuus ja saattaa olla juuri rikollinen tai muuten vain renttu, hän kokee alkukantaisen kiihottumisen tunteen joka vie mennessään. Sen vallassa nainen on valmis tekemään järjettömiä tekoja. Lisäksi illuusio siitä että voi rakastaa eheäksi ja parantaa/kesyttää jännämiehen kuten väkivaltarikollisen on luja usko naisen mielessä.

Jos nainen sitten vuosien vaikeuksien ja jopa perheväkivallan jälkeen viimein tajuaa että suhde jännämieheen ei tule koskaan toimimaan, saattaa hän jättää tämän ja etsiä uutta suhdetta ns. kunnolliseen mieheen. Ongelma tässä on että kunnollinen mies ei kiihota ainakaan jännämiehen jälkeen. Arki on turvallista ja tylsää, siitä puuttuu vaaran tunne. Kunnon mies kelpaakin vain elättäjäksi johon nainen ei tunne seksuaalista vetoa. Jos pari kertaa vuodessa harrastavat seksiä, nainen aina mielessään miettii väkivaltaista jännämiestä kiihottuakseen.

Nämä faktat tulisi kunnon miesten, varsinkin esim. hyvin tienaavien insinöörien sisäistää. Vaikka nainen osaakin uskottvasti näytellä rakastunutta, olet hänelle kilttimiehenä vain elättäjä. Et pysty herättämään jännämiehen tapaan alkukantaista kiihoittumista naisessa.

Mitä ovat muiden mielipiteet aiheesta? Oletko huomannut lähipiirissäsi jännämies/beta-elättäjä-ilmiön?
 
vierailija
No itse oon ollut suhteessa ihan karseen ihmisen kanssa joka tosiaan on syyllistynyt mm. murhaan. En tiennyt että se on joku murhaaja vaan vaikutti beetamieheltä. Murhamiehissä on paljon beetamiehiä, jotka tappaneet kun ei ole saaneet naista. Dumppasin äijän tietysti heti kun selvisi, mikä on miehiään. En ikinä voisi olla moisen luuserin kanssa vaikka naimisissa ja esitellä perheelle. Käytin häntä vaan hyväkseni
 
Ei tarvitse olla mikään ”jännämies” vaan kunnon mies!
Sellainen joka seisoo omilla jaloillaan ja hengittää itse! Miehen täytyy olla varma perheen pää että naisen ei tarvitse kyseenalaistaa/neuvoa miestä!

Suomeen on syntynyt kuin sieniä sateella sellaisia kitiseviä femakkomiehiä jotka etsivät ilmeisesti vahvaa naista/äitiä. Ällöttävää!


Tässä telaketjufeminismin satoa?





 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Ja jos Lehtisaaren arvotalon omistaja olisi tarjonnut tavaraansa kilttimiehelle niin hän olisi tänä päivänä hengissä ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Olikohan se kikkeli oman hengen arvoinen?
 

Yhteistyössä