jatkuva vatsakipu?

kirjoittelin jo aikaisemmin tosta ku taapero söi zithromax antibiootti kuurin(joka loppui torstaina)niin yöt edelleen ihan rikkonaisia.käytin lääkärissä ja korvat on parantunut ja lääkäri oli sitä mieltä että antibiootti tekee edelleen vatsan kipeäksi..ilmavaivoja ei enää ole.siis tuntuu kummalta että se edelleen aiheuttais kipuja ja että ne kivut olis pelkästään yöllä.mitä mieltä?
 
No minä tiedän sen verran et lääkkeet voi vaikuttaa viä pari viikkoakin niiden loputtua. Se voi ihan hyvin olla sitä, ja miksi yöllä niin sillon yleensä meillä ainakin itkeskellään. Anna maitohappobakteeri valmisteita ja gefilus-juomia niin eikö se siitä. Se ottaa aikaa kun suolisto toipuu! :) :hug:
 
Hei. Itselläni Zitromax aiheuttaa aivan järkyttävät vatsakivut. Viimeksi kun olen syönyt kyseistä lääkettä itkien kiemurtelin lattialla. Mutta muistaakseni kivut helpottivat aika nopeasti kuurin loppumisen jälkeen. Zitromaxin hyvä puoli on se, että se on laajakirjoinen antibiootti, mikä tehoaa useisiin eri bakteereihin.
 

Yhteistyössä