Joko ikkunassasi loistaa..?

Tänään silitetty jouluverhot keittiöön. Nyt pitäis jostain löytää olohuoneeseenkin jotkut kivat jouluverhot. Vuosi vuodelta joulutarpeiston määrä kasvaa. Varastosta kun hain noita verhoja, niin siellä oli jo neljä pahvilaatikollista joulukrääsää :xmas:
 
... meillä loistaa ikkunan ulkopuolella ulkotuli. Se lämmittää sisälle asti ;)ja innolla odotellaan joulua. Kunpa pian laittaisivat jouluvalot kaupungillekin, niitä on kiva katsella. Mies jo kysyi, milloin laitan joulukuusen. Ihanaa, kun hänkin on ymmärtänyt, että joulukuusi pitää laittaa joulukuun alussa, niin on tunnelmallisempi odottaa joulua. Muovikuusi kelpaa meille just tästä syystä.
 
Kyllä vaan loistaa jo! Samoin laitoin jouluverhot kaikkiin ikkunoihin. Syy miksi jo laitoin, on että lähdemme 8.12 Thaimaaseen kahdeksi viikoksi ja tulemme takaisin aattona. Silloin on kiva, kun kaikki ovat jo valmiina. B) B)
 
Nyt on terassilla jo valot ja ovessa tonttupariskunta roikkumassa.
Huomenna etupihalle valot, kunhan keksin mistä saisin virtaskaa niille :| , kun ei ole pistoketta.
Päivän etuajassa edellisiin vuosiin, mutta, kun poika halusi jo valot pihalle. Taidetaan olla ekat meitin kylässä joilla jo jouluvalot. :)
 
Nyt on keittiönikkunassakin jouluvalo.Tein erilaisia joulusommitelmia tyttären tekemistä joulukoristeista..on tonttu- ja enkeliaiheista.Ne on laitettu yhdelle seinälle ja leivin uunin päälle.Ensi viikonloppuna kun siivotaan,tuodaan joulukuusi sisälle ja koristellaan se lasten kanssa. :xmas:
 

Yhteistyössä