Joko olette joululahjoja hamstranneet?

  • Viestiketjun aloittaja Piika-äiti
  • Ensimmäinen viesti
Piika-äiti
Minulle tuli eilen teinien Thomann-tilauksen mukana puolisen tusinaa huuliharppua suvun lapsille ja kaikkea muutakin pientä on hankittu alennuksista ja kun on kohdalle joku kiva juttu sattunut.

Mites muut?

Raparperia myös pakastin jotta voin joulun alla keittää siitä lahjaksi chutneytä.
 
En ole vielä. Meillä on synttärit ja muut merkkipäivät siten ripoteltuna ympäri vuoden, että hyvä kun pysyn niiden kanssa ajantasalla. :) Joskus olen kyllä hankkinut jotain ajoissa ja sitten menen ja annan sen heti kohta, kun en malta odottaa :D
 
En tänä vuonna ole ostanut vielä mitään ku rahat menneet nyt tulevan vauvan hankintoihin. Varmaan veronpalautuksista sit ostan mitä ostan. Jotain pientä ehkä ennen sitä.

Me ei osteta ku omille ja kummilapsille lahjat. Viime vuonna lapset teki lahjat isovanhemmille, mutta nyt pää lyö tyhjää et mitä keksis tänä vuonna vai laitetaanko sit lie mitään.
 
vieras
Kyllä suosittelisin joidenkin alkavan hankkia niitä lahjoja jo nyt, ainakin jotain pientä tai alennusmyynneistä vaatteita, kun se valitus siitä ettei ole varaa ostaa lahjoja alkaa kuitenkin viimeistään joulukuussa.
 

Yhteistyössä