jos lapsella on syylä esim.jalassa,jolloin sen leviäminen muihin lapsiin on helppo estää,miksi ette opeta lapselle

  • Viestiketjun aloittaja "madame"
  • Ensimmäinen viesti
"madame"
että pitää siinä jalassa sukan! kaikki ei halua niitä ällöjä syyliä ehdoin tahdoin lapsilleen ja itselleen.

enkä ymmärrä miksi lapselle ei voi opettaa että ei tahalleen levitä eteenpäin. meidän eskarilaisella oli sukka jalassa koko ajan niin kauan kuin oli syylä, saatiin se hoidettua pois. ja nyt sitten joku lapsi lapseni eskariryhmästä kellä on syylä räplää sitä siellä,hyppii ilman sukkaa joka paikassa.

miksi,en ymmärrä. en halua takaisin niitä.onko vaikea opettaa että sulla on syylä se tarttuu,kaikki ei niitä halua,joten pidä päiväkodissa/eskarissa sukka jalassa.l ei ole vaikeaa.
 
mustavalkoinen oot
Mitä yleistystä!! Sinä olet hyvä tapu tapu...:D
en minäkään anna ilman sukkia juosta, vaikka meillä ei syylää olekaan. Mutta jalkasieni valitettavasti kerran ollaan koettu kylpylätuliaisena ja hoidettu se heti pois, varoen avojaloin kävelemistä tottakai. Asianmukainen varominen oli syynä mikä tahansa tarttuva of course!
 
mut syyliä voi olla käsisäkin ..mites pidätkö lapsella tumpuja ja sormikaita sisällä ? ja muistaakseni jokaisella ihmisellä on se syylävirus elimistössä jo valmiina toisilla aktiivinen ja toisilla ei aktiivinen ...ja leviäähän se jos pinta on rikki....
meillä oli keskimäisellä neidillä kummasakin jalassa mutta lähti kun vedin ilmastointiteippii jalanpohjalle ni kuivu pois ja ei tehny edes kipeetä ja muille ei tullu vaikka samas taloudes asutaan :)
 
juuh
Joo-o. Syyliä voi tosiaan olla koko vartalolla, eivätkä ne ole niin kauheita. Menevät ohi viimeistään vuodessa. Niiden leviämistä on tosi vaikea estää, koska se vaatisi lasten täydellistä eristämistä. Älä hysterisoidu!
 

Yhteistyössä