Jos menetät työsi dubaissa, maasta pitää poistua kuukauden sisään.....toimisiko?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luin iltalehden jutun suomalaisesta perheestä joka asuu dubaissa niin siinä oli että Dubaissa jos menettää työnsä niin maasta pitää poistua kuukauden sisään.. tänne sama sääntö ulkomaalaisille!
 
vierailija
Mitä ennenkaikkea tarvittaisiin olisi tiukempi seula ketä tänne ylipäätään pääsee. Eurooppaan tulee enemmän miehiä kuin naisia ja lapsia yhteensä. Koska ovat pahiten hätää (seksuaalinen puutos?) kärsiviä?
 
vierailija
Mitäs ku sulla on sitten talo siellä? Pitääkö se pakkomyydä hintaan kuin hintaan kuukaudessa?
kyllä. jutussa olikin että mielummin on vuokralla koska jos jää työttömäksi niin pitää poistua. ihan sama onko oma talo vai ei. jos et saa myytyä niin voivoi.



Perhe asuu vuokralla, koska talojen laatu Dubaissa ei vastaa niiden hintatasoa.Työvoima on halpaa, ja rakennusyhtiöt käyttävät työntekijöitä, joilla ei välttämättä ole ollenkaan alan koulutusta.

– Suomalaista kirvesmiestä ei voi edes verrata paikalliseen vastaavaan. Siksi päätimme, ettemme ikinä osta täältä taloa. Jos täällä menettää työnsä, pitää maasta poistua noin kuukauden sisällä. Siitäkin syystä on parempi asua vuokralla.


https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/fa15fee7-05dd-4bd6-a0fb-79c4b81d159d
 
vierailija
Eräässä Lähi-idän maassa jos mamu tekee pienenkin rikoksen, esim ylinopeus, niin poliisi vie saman tien lentokentälle ja istuttaa ekaan koneeseen joka vie kotimaahan.

Suomessa ei edes tappajia ja raiskaajia saada karkotettua.
 
vierailija
Voisiko sama sääntö olla kaikille? Kuukaudessa töitä tai yhden suuntainen matka rajojen ulkopuolelle. Tai vaikkapa työttömien työnhakuleirille. Takaisin ihmisten ilmoille pääsisi, kun töitä taas löytyisi. Extreme-aktiivimalli
 
vierailija
Niin ja sääntö on toimiva, koska Dubaissa töitä saa per heti, oli sitten opettaja, pankkiiri tai sairaanhoitaja. Paikallisessa kulttuurissa myös työn aloitus tarkoittaa työn aloitusta. Siellä ei tähän aikaan vuodesta, toisin kuin Suomessa, juteltaisi töiden aloittamisesta uuden vuoden jälkeen. Siellä sanottaisiin opettajalle, että nimi tuohon alle ja iltapäivällä klo 16 alkaa ensimmäiset opetustunnit.

Vähän eri meininki kuin Suomessa.
 

Yhteistyössä