Jos olisit kahvinjuoja, ilahtuisitko, jos saisit lahjaksi...

  • Viestiketjun aloittaja "tonttu"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="Kahvia";27745103]En koska se ei sovi pressopannuun, mutta jos meillä juotaisiin suodatinkahvia niin sitten ilahtuisin.[/QUOTE]
Just tänään ostin presidentti tummapaahto kahvia pannujauhatuksella, paketissa oli maininta soveltuvuudesta myös pressopannuun.

Juhlamokka tummapaahto on myös hyvä valinta, ja niin kivan jouluinen pakettikin ;)
 
"Kahvia"
Just tänään ostin presidentti tummapaahto kahvia pannujauhatuksella, paketissa oli maininta soveltuvuudesta myös pressopannuun.

Juhlamokka tummapaahto on myös hyvä valinta, ja niin kivan jouluinen pakettikin ;)
Silti se ei ole mielestäni (huom! oma henkilökohtainen mielipide) sovelias pressopannuun, liian karkea, mutta olenkin näissä asioissa ärsyttävän nirso :)
 
  • Tykkää
Reactions: KiiajaVille
"Kahvia"
[QUOTE="Kahvia";27745204]Silti se ei ole mielestäni (huom! oma henkilökohtainen mielipide) sovelias pressopannuun, liian karkea, mutta olenkin näissä asioissa ärsyttävän nirso :)[/QUOTE]

Ehkä eniten ilahtuisin tuoreista kahvipavuista, mutta ap:n idea ei ole paha :)
 
"Jeppe"
Kyllä ilahtuisin, mutta mun mielestäni tavallista kahvipakettia ei laiteta pakettiin vaan sen ympärille voit vaikka vain lahjanarua. Lahja on juhlavampi jos mukana on vaikka suklaarasia ja näiden ympärillä on joulunaru. Koska tavallinen kahvipaketti on kuitenkin vain kahvipaketti. Tosin minäkin otan mieluummin tällaisen tavallisen kahvipaketin kuin jonkun vaniljakahvin.
 
dghjkl
No en, en tynkää enkä keittäisi vieraillekaan. Riski ostaa isoa pakettia, jos ei tiedä mistä saaja tykkää. Miten olisi pieni paketti jotain alkuperämaakahvia tms. Ei siis mitään maustettua, mutta muuten erikoisempaa. Niitä on ihan kiva maistella, joskus osunut tosi hyviä ja jos ei, niin ei pikkupussista montaa pannua keitä muutenkaan.

Mutta saajan mukaan tietty.
 
En tykkäisi
En tykkäisi, juon vain tummia kahveja. Ja fazerin suklaa, toinen ällötykseni, tekisi siitä vielä epämieluisampaa :D. Molemmat menisivät eteenpäin, toki elettä arvostaisin. Lahjan hyvyys riippuu siis saajan mausta, kaikki eivät pidä samoista kahveista.
 
"harmaa"
kyllähän se olisi ihan OK mutta kun me juodaan muutenkin tuota niin tuntuisi kun saisi makaroonipussin paketista, eli sanoisinko että arkinen mutta tosin tapeellinen hyödyke ;)
 

Yhteistyössä