jos saisit valita seuraavan lapsesi sukupuolen niin...

  • Viestiketjun aloittaja GalluB
  • Ensimmäinen viesti
Molemmat jo löytyy, tyttö ja poika, kotoa. Aiemmin ajattelin että tyttö olis kiva jos vielä kolmas tulee, tällä hetkellä tuntuu että poikakin voi olla ihan kiva. Eli tuleeko meille vielä 2 lasta'?? :LOL: (ja nää 2 piti riittää jossain vaiheessa...)
 
ev
tämä on minulle oikeasti kimurantti kysymys jota olen useestikin miettinyt. nyt meillä on 2 poikaa ja lisää lapsia ei tule.

MUTTA _jos_ tulisi, en tiedä kumman haluaisin. tyttö toki olisi ihana, mutta en tiedä osaisinko kasvattaa tyttöä, pärjäisinkö sen kanssa koska tytöt on omalla tavalla vaikeempia kuin pojat. ja entäs se murkkuikä tytöillä... voi luoja!!!!!!! mutta jos on pakko valita jompikumpi, kallistun himpan verran enemmän siihen tyttöön.
 
vieras
Haluaisin että eka lapseni olisi tyttö. Toki jos se tulee olemaan poika niin aina voi yrittää vielä uudestaan....

mutjoo, pääasia et on terve :) yks tyttö olisi kuitenkin kiva, ja vaikka pari poikaa kaveriks niin olisin enemmän kuin onnellinen.
 
mie
Olishan se kiva jos tulis tyttö,kun jo 4 poikaa on,mutt eiköhän se tämäkin ole poika =).Yleensä toivon,että raskaus menee loppuun asti ja terve vauva syntyisi.7 keskenmenoa takana.Osa pitkillä viikoilla =(.Tämä on viimeinen raskaus meni kesken eli ei.
 
4 tytön äitee
Viidennen tytön haluaisin mutta olemme miehen kanssa jo niin vanhoja:(...Nimikin olisi jo valmiina...pojista riittää se kun seuraan kaverini "taisteluita"murkku-poikansa kanssa,voi kiesus:(...härregyyd kyllä on yksi poika paaljoon pahempi kun neljä tyttöä!
 

Yhteistyössä