Jos ulkopuolinen mies sanoo näin tyttärelleni...

  • Viestiketjun aloittaja Anki68
  • Ensimmäinen viesti
Anki68
Olimme viime viikonloppuna veljentyttäreni yo-juhlissa. Siellä oli paljon porukkaa ja tuli sitten yhden pariskunnan kanssa juttua siitä, että oma tyttäreni (lukiossa) lähtee ensi syksynä vaihto-oppilaaksi Ranskaan. No tää mies sitten sanoi tyttärelleni, että "Juu kannattaa sitten olla valppaana siellä miesten suhteen. Siellä on vähän eri meininki. Että kun oot tommonen nuori kaunis tyttö, niin ei ehkä kannata minihameessa pyllistellä niin että peppu vilkkuu." Yritettiin toi kommentti vielä ohittaa mutta sitten myöhemmin ukko oli mun tytölle sanonut kakkupöydän ääressä, että " Siellä Ranskassa ukkomiehet yrittää saalistaa tommosia vaaleita seksipommeja, että pidäppäs varas... tai mistäs mä tiedän mitä sa haluut."

Mies vaikutti ulkoisesti ja muuten ihan mukavalta, mutta kyllä nää kommentit vei pohjaa pois aika paljon. Mitäs mieltä ootte tommosista kommenteista. Mies siis oli 50v.
 
Lemoque
No emmää tiä. 50-vuotias äijä ja kenties vähän kuoharia niin ajatukset vähän karkailee niin heittelee tommosia. Oli ehkä jotenkin niljakkaita kommentteja, mutta onhan niissä sillai vähän perää, että Ranskassa kai meininki on tommosta. Lisäksi siellä on todella paljon arabeja sun muita ja ne on kyllä nuorien tyttöjen perään.
 
"vieras"
Eiköhän tuon ikäinen yleensä osaa pervosedille laittaa jauhot suuhun. Tyttösi on joko ylikohtelias tai ei muuten osaa pitää puoliaan. Haukkuisin äijän jälkikäteen sinuna ja kertoisin mullekin.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28558575]Eiköhän tuon ikäinen yleensä osaa pervosedille laittaa jauhot suuhun. Tyttösi on joko ylikohtelias tai ei muuten osaa pitää puoliaan. Haukkuisin äijän jälkikäteen sinuna ja kertoisin mullekin.[/QUOTE]
On kyllä vissiin perinyt sen sinulta, kun olet itsekin ihan hukassa mikä on sopivaa ja mikä ei.
 
"vieras"
Niin siis mikä noissa jutuissa herätti närkästyksen? Sekö että mies antoi ymmärtää tyttäresi olevan kaunis ja seksikäs? Vai sekö, että etelän maissa vaaleat kaunottaret saavat turhankin paljon huomiota? Vaiko se, että mies antoi ohjeita pukeutumisesta?

Siis
a.) onko tyttäresi kaunis vai ei?
b.) etkö usko ranskalaisten miesten olevan kiinnostuneita tyttärestäsi?
c.) eikö pukeutumisellaan voi vaikuttaa miesten kiinnostuksen asteeseen?

en ummarra...
 
"vieras"
Itse en ollut tilanteessa mukana, joten vaikea sanoa mitkä oli miehen todelliset syyt tuollaiseen kommentointiin. Mutta kaikki mitä tämä mies sanoi on tarkemmin ajateltuna totta. Vaaleat nuoret tytöt/naiset on siellä todella "kuumaa kamaa". Liekö toi seksipommin kommentti tarkoittanut hänen mielipidettään vai nimenomaan ranskalaisesten miesten mieltymyksiä. No tosiaan vähän tökeröä kommentointia tältä mieheltä, mielestäni vanhempien tehtävä opettaa nämä asiat, että miten ulkoailla käyttäydytään/pukeudutaan. Itse veikkaan kuitenkin että ihan normaali suustaan vähän räväkkä mies kyseessä. Ei tarkoita että olisi välttämättä yrittänyt tyttäresi kanssa mitään "pervoilua".
 
Nojaa
Vähän tökeröstihän tuo puhui, mutta totta on että Ranskassa meininki tuntuu olevan tuollaista. En muista mistä siitä just luin vastottain, olisko ollut linkkiä jossain täällä palstalla?
 
Blue
[QUOTE="vieras";28558954]Ällöä kehua sun tytärtä?[/QUOTE]

Tuolla tavalla kyllä. Vanhempien miesten kun ei kuulu puhua nuorille tytöille noin. Ihan samoin kun nuoret eivät voi mitä tahansa päästellä suustaan vanhemmille ihmisille.
 
Peyote
Tuolla tavalla kyllä. Vanhempien miesten kun ei kuulu puhua nuorille tytöille noin. Ihan samoin kun nuoret eivät voi mitä tahansa päästellä suustaan vanhemmille ihmisille.
Sitäpaitsi noi "kehut" piti sisällään olettamuksen että tyttö pyllistelee jossain minihameessa ja kerjää vääränlaista huomiota. Hyi. Vähän niin, että jos joku tekee sille jotain, se on sen oma vika, mitäs oli nuori ja kaunis. Sillä se äijäkin varmaan itselleen perusteli sopimatonta käytöstään.
 
  • Tykkää
Reactions: Millenia
Musta tuo eka kommentti oli ihan vaan reilu varoitus. Jostain syystä luuli, että sun tytär käyttää liian lyhyitä minihameita. Toinen oli jo astetta tökerömpi. Yritti ehkä perustella puheitaan, joiden huomasi herättävän hämmennystä. Mutta tahtomattaan pahensikin tilannetta. Ihan normaalia äijä-käytöstä.
 

Yhteistyössä