Joululahjoista puheenollen..paljonko teillä' menee yleensä rahaa niihin?

  • Viestiketjun aloittaja hei
  • Ensimmäinen viesti
hei
Jos puhutaan vain omien lasten lahjoista? Meillä tänä vuonna tiukempaa ja rahaa on laittaa 400e kahden lapsen lahjoihin. 7v ja 5v tytöt kyseessä. Tuntuu vähältä summalta kun yleensä laitettu enemmän.
 
Ewi
itte just laittanu enemmän iso vanhempien tehtäväks ostaa lasten lahjat....... kyl ittestäki on kiva ostaa mut meillä on se peri aate et ostellaan lahjoja pitkin vuotta ni ei lapset sit joulunakaa paljoa kaipaa
 
juolupukki
Pyrin osteleen lahjoja pitkin vuotta alennuksista tai muutenvan, ei kasaannu sitte hankinnat yhdelle kuulle:). Rahaa menee yhteensä n.600e. Tänä vuonna ehkä enemmän ku nuorimmainenkin on kuvioissa.Mulla on peräkontti täynnä paikallisen leluliikkeen tarjous leluja (45e). 2actionman autoa, mopoja, power rangers miekka ja pari lauta peliä...
 
v
Saisin menemään vaikka kuin paljon, mutta noin 250? varmaan keskimäärin yhden lapsen lahjoihin mennyt, nyt 4-vuotias hän. Vauva jouluna vasta vajaa 5kk joten hänen lahjoihin varmaan noin 30-50?.
 
Jaa, lahjottavia toistakymmentä, joten meneehän noita :D

Itte kyllä saan esim kosmetiikkahommat edulliseti ja maalaan uniikkeja juttuja, joten ne on hanskassa, mutta LELUT ym, niinhin menee rahaa.

Yleensä ostetaan lapsille joku kalliimpi juttu, kun noi krääsät ei iske.

Esim Kapteeni Koukun laiva, Lego poliisiasema, My Little Pony linna jne jne

:wave:
 

Yhteistyössä