Joulutöytään hyvä punaviini.

  • Viestiketjun aloittaja "Uni"
  • Ensimmäinen viesti
Vie ras
Jos tuliaisiksi viet ja haluat jotain vähän parempaa niin kannattaa ostaa joku 15-20€:n viini. Yleensä sen hintaluokan viinit ovat aika takuuvarmasti hyviä. Toki hyviä viinejä löytyy halvemmistakin hintaluokista mutta ne täytyy tietää. Henkilökunnalta voit kysyä suosituksia. Tietysti on vielä se, ettet välttämättä tiedä isäntäväen makua.
 
Joulupöydän punkut vois jakaa radikaalisti vaikka kahtia. Toiset haluavat pöytään sen vähän tuhdimman ja kalliimman juhlaviinin, esim. joku Chateauneuf du pape tai Amarone.. Toiset haluavat pöytäänsä jonkun "helpomman" pehmeän ja hedelmäisen viinin. Kinkku sekä makeat laatikot eivät välttämättä tarvitse seuraansa kovin voimakasta viiniä. Kannattaa kysyä henkilökunnalta apua. Heillä on kyllä hyviä vinkkejä kaikissa hintaluokissa juuri asiakkaan tarpeeseen!
 
LizbetHarmaa
casillero del diablo
Juuri passeli joulupöytään,sopii erinomaisesti kinkun,kalan,laatikoiden kanssa.ts koko kattaus menee tuolla,paitsi ehkä jälkkäri.
Hintaluokassaan ylivoimainen,vajaa 10e.
 
Outlet harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja Rätti Väsynyt;30505988:
Nuo on kaikki niin halpiksia, että eivät kelpaa tuliaisiksi. Kammottaavaa moskaa.

Itsellä on auki pullo Villa Puccini 2010:a ja se on kuin linnunmaitoa :) siis en sitä nyt juo, mutta illalla varmaan lasillisen tai pari.
Kympin hintaluokasta löytyy erittäin hyviä espanjalaisia punkkuja, jotka kelpaavat myös viemisiksi.
 

Yhteistyössä