Jyväskylä HUOMIO!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"BBB"
Toivottavasti jää kiinni pian. Mitä ilmeisemmin on ampunut jo ihmisiä kun luokitellaan vaaralliseksi. Paikalla myös armeijan väkeä. Tai sitten se on joku tunnettu vankikarkuri.
 
oih
Hui missä sitä uskaltaa sitten liikkua? Voiko olla mahdollista että tuo hullu liikkuu kauempana keski-suomessa? Onko muuta tietoa, en päässyt keskisuomalaisen sivuille?
 
Ykssss
KSML Facebookissa:

Keskisuomalaisen paikalla olevan toimittajan mukaan Jyväskylän Kuohulla ainakin Sarvenpääntie on eristetty. Paikalla tilannetta turvaamassa on myös puolustusvoimien panssarikalustoa. Poliisi ei ole vielä kertonut, onko kukaan kuollut tai loukkaantunut.
 
Tilannehuone.fi - Pääuutiset - Ajantasaiset tiedot pelastustoimen tehtävistä
Jyväskylän Kuohulla on meneillään poliisioperaatio, jossa etsitään ampujaa. Paikalla on useita poliisin yksiköitä ja alueella on eristetty teitä.

Keski-Suomen poliisilaitos tiedottaa: Keski-Suomen Hätäkeskukseen tullut hiukan kello 12.30 jälkeen ilmoitus ampumavälikohtauksesta Jyväskylässä Kuohulla. Paikalla tehtävää hoitaa useita poliisipartioita Keski-Suomen poliisilaitokselta. Poliisi ei ole vielä tavoittanut paikalta poistunutta epäiltyä tekijää.

Poliisi pitää tekijää tällä hetkellä vaarallisena ja kehottaa alueen asukkaita pysymään asunnoissa sisällä. Poliisi tiedottaa myöhemmin iltapäivällä enemmän tapahtuneesta.
 
Uutta tietoa
Jyväskylän ammuskelusta epäilty on saatu kiinni, tiedotti Keski-Suomen poliisilaitos kello 15.17.

Keskipäivällä sattuneessa ampumavälikohtauksessa on mahdollisesti saanut surmansa kaksi henkilöä, poliisi kertoo.

Tapahtumapaikalta paennut epäilty ehti olla kateissa noin kaksi tuntia, mutta poliisi on nyt tavoittanut hänet. Viranomaiset eivät pikaisessa tiedotteessaan kerro, mistä epäilty löydettiin.

Keski-Suomen Hätäkeskukseen tullut hiukan kello 12.30 jälkeen ilmoitus ampumavälikohtauksesta Petäjävedellä Kuohulla.

Poliisi jatkaa tapahtumapaikalla teknistä tutkintaa. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran kello 17.00.
 

Yhteistyössä