K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mä en taida uskoa että bojanilla olisi mitään suhdetta kenenkään kanssa. Mutta toivon että se on Lontoossa venytellyt rajojaan (ja raajojaan) ja saanut lumpustella rauhassa. Samoin toivon ettö jance on kävellyt romanttisesti käsi kädessä ja pussaillut keskellä Lontoon humua, jossa kukaan ei kiinnitä huomiota heihin.

🥰🥰🥰🥰😁
Jancen kohdalla voi hyvinkin pitää paikkansa. Siis vaikka olisivatkin ihan vaan noteworthy kavereita (vähän inhottaa kirjoittaa tuo "vain", koska ilmiselvästi sellainenkin ihmissuhde on todella syvä ja tärkeä), ovat he varmaan olleet sitä tuolla aika vapautuneesti. Tää mielikuva on syntynyt siis sillä perusteella että Damon näki tosi lyhyen ajan jälkeen että nää tyypit ei irtoa toisistaan joten ne kuvataan yhdessä.
 
vierailija
Mistä vauvalla on käsitys, että K saanut pasi-paitansa vasta finaalissa. Henrin instassa sanotaan jo maanantaina kn paidan odottavan hotellilla ja muistan päivityksen tiistailta kn paidasta.
 
vierailija
Mistä finaalista, Henrin instasta, maananantaista, hotellista on kyse?
Onko nämä kaikki jotain inside, vauva vai stalkkerikamaa.
Ihan ulapalla.
Palasista yhteen koostettua aikajanaa. K:n ystävät teettivät 4 kpl pasipaitoja viisuihin. K:n ystävä Henri on 12.5.2023 tehnyt instaan Liverpoolista julkaisun, jossa on kolme ystävystä pasipaidat päällä ja kuvatekstinä, että K:n oma paita on odottamassa hotellissa. Finaali on siis viime vuoden viisufinaali.
 
vierailija
Millon bojan sai sen paidan?
Tarkka ajankohta ei ole tiedossa. Itse uskon että finaaliyönä, koska B:stä on valokuvia K:n hotellilta paita päällä (siellä oltiin finaalin jälkeen Ylen dokkarin mukaan) ja kuvassa näkyy myös Rylan finaalipäivän vaatteet yllä. Joko perjantai tai lauantai se on koska Henrin instan mukaan K ei ollut vielä perjantaina saanut paitaa.
 
vierailija
Tottakai asui. Olihan mikenkin vaimo lapsineen siellä ja finaaliyönä näkyy kaikki kn läheiset ja kaverit olevan samassa hotellissa
Aika hyvä mäihä että ovat saaneet huoneet samasta hotellista. Niitä kuitenkin varataan jo vuotta aiemmin (tai vieläkin aikaisemmin, kuten jotkut olivat Tampereelle tehneet varauksia kaiken varalta jo ennen finaalia).
 

Yhteistyössä