K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Just tuli Instassa vastaan reeli Måneskinin Damianosta Met-gaalassa näyttelijä-tyttiksensä kanssa, en muista nimeä. Juu ei kiitos meidän Boitsulle tuollaista pintaliitoelämää!!!
 
vierailija
Entäs Janin, Juren ja Nacen suhteilut ja deittailut? No niistä ei oikein mitään tiedetä.
Ne ei vissiin taida kiinnostaa tarpeeksi ees slovenialaisia juorulehtiä että niistä mitään tiedettäis 😅 paitsi Nace ei kyllä mitenkään puheissa salannut viime vuonna tyttistään, siitähän sitten huhuttiin että ois eronnut mutta mä en ainakaan tiiä että onko se totta
 
vierailija
Ai, musta ihan samanlaisia ku ennenkin.
Minusta kanssa aika samanlaisia. Mutta olikos sitten jotenkin erilaisia verrattuna malediivien tai sen toisen thaimaa/bangkok matkan juttuihin missä H ei ollut mukana?

Sieltä Thaimaan porukkkalomalta tulikin muuten se ikiaikainen suosikkini aurinkorasvanlevityksestä. Mikään tämänkertaisista ei yltänyt sille tasolle.
 
vierailija
Heh, oon kirjottanu satoja (tai no varmaan tuhansia, mutta sitä en myönnä edes itselleni) viestejä kirjottanut vauvalle. Kyllä nyt sieluun sattui toi sun kommentti.

Ja näitä samoja kirjottelin jo silloin kun K:n tyttis tuli julki. Kyllä moni shippari on ihan sinut tyttöystävienkin kanssa.
No tälläiset jutut ei ole ketjussa sallittuja, joten tuskinpa olet
 

Yhteistyössä