K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No just näin. Kun seuraavan kerran B:ltäkin jossain haastiksessa kysytään, että onko yhä sinkku niin aivan varmasti vastaa että on/kiertää kysymyksen, vaikka todellinen tilanne olisi mikä. Ja se on täysin ok, kaikki julkisuuden henkilöt tietysti saavat kertoa julkisuuteen yksityisasioistaan haluamansa version tai olla kommentoimatta kokonaan.
Mitä jos uskottaisiin ihan B:tä eikä keksittäisi näin heppoisin perustein mitään D tai S suhdetta
 
vierailija
Kuinkahan itsestäänselvyytenä Bojan piti sitä, että Sadie ihastuu häneen. Tarkoitan, että kuinka tottunut B on siihen, että hän hurmaa lähes jokaisen halutessaan. Onko tämä B n lumovoima vaan mun omaa kuvitelmaa, liioittelenko nyt?
 
vierailija
Kyllä tässä edelleen tulee ne hyötymisajatukset mieleen, kun Bojanin ihmissuhteita miettii. Tottakai hänelläkin on niitä nuoruuden ja lapsuuden tavisystäviäkin. Eikä Bojanilla ole ollut kai tilaisuuttakaan tutustua isompiin julkkiksiin ennen viisuja? Viisuissa ja viisujen jälkeen hän sitten pisti tuulemaan. Noan kanssa ei vielä onnistunut, mutta sen jälkeen yhtä voittokulkua. Tietysti myös tykkää oikeasti näistä valloituksistaan. Ja tämän kirjoitti bojanisti.
B asui kuulopuheiden mukaan Vantaalla Suomen keikalla.
Mitenkä hän viimeisteli Helsingissä ja missä biisejään?
 
vierailija
Oli pari yötä Vantaalla, sen jälkeen hotellissa Helsingissä
Siirtyivät ilmeisesti hotelliin perjantaina. Ainakin silloin Jan päivitti instaan kuvan ihan siitä heidän hotellin vierestä. Ja lauantainahan B saapui Kultsalle vasta myöhemmin muun bändin jälkeen. Oli vaan silloin hotellilla viimeistelemässä niitä biisejä kun on sanonut toimivansa parhaiten paineen alaisena eikä vielä osannut SBJn kertsiä kunnolla.
 

Yhteistyössä