Kaakonkulman Odottajien vauvat 2010 (EKKS:ssa ja KOKS:ssa synnyttäneet)



Vauvat 2009


Tuubi................poika 11.12.2009
Darelbeida.........poika 17.12.2009

Vauvat 2010

tiituli81..............tyttö 01.01.2010..................3990g.....52cm
Anzzu1984.........poika 24.06.2010.................3285g.....49cm
Patience............tyttö 04.08.2010..................2192g.....43,5cm
AnQ..................poika 21.08.2010.................3788g.....52cm
AngelEyes..........tyttö 12.09.2010 klo 3.27.....3496g.....50cm....35cm
Jonspe..............tyttö 29.09.2010 klo 22.15....3550g.....51cm...35.5cm
Arual83.............tyttö 14.10.2010..................3570g.....50cm
Tesmis..............tyttö 12.11.2010
 
Viimeksi muokattu:
Kiva juttu, täällähän on jo porukka löytänyt pinon. :)

Tervetuloa vaan AnQ ja Darelbeida. :flower:

Mie oon tänä aamuna ollut jo kauheen ahkera, keittiö on siivottu ja pyykit pyörimässä koneessa. Nuppu vaan nukkuu niin on hyvää aikaa puuhailla tässä. :) Yökin meni taas tosi hyvin, syötiin 3 kertaa sillain että toinen vähän kitisi, laitoin tissin suuhun, söi ja nukahti saman tien.

Meillä irtosi eilen napatynkäkin ja näyttää siltä että siellä on napasieni. Pitää huomenissa soittaa neuvolaan ja pyytää että ottaa sen laapistustikun matkaan kotikäynnille, joka on siis tiistaina.

AngelEyes ja Nuppu 1 vko
 
AnQ
Huh, kun päivät menee ihan hurjaa vauhtia! Tuntuu, ettei mitään ehdi oikeasti tekemään - eipä tässä onneksi muuta olekaan, kuin että pitää noi pienet nassikat tyytyväisinä, hehe!

Pikkumies kasvaa hurjaa vauhtia, alkaa ilmestyä makkaraa puolella ja toiselle - isosiskonsa oli kunnon Michelin-vauva, saa nähdä kuin pulskaksi mein laiheliini vielä kasvaa. Epävirallinen kotimittaus antoi tänään tulokseksi 5,7 kiloa, saa nähdä mitä neuvolatädin vaaka näyttää ensi viikolla, kun tulee kotikäynnille.

Angel Eyes, kuulostaa tosi kivalta teinkin vauva-arjen alku! Mie olen yhä ihmeissäni pojan rauhallisuudesta, meillä ei siis vielä ainakaan ole ilmestynyt minkäälaisia kiukkuja tai huutoja - pari kertaa on vähän känissyt kun on masussa kiertänyt, joten helpolla ollaan toistaiseksi selvitty! Viime yönä taidettiin tehdä jonkinlainen uniennätys, nukahti siis yöunille kahdeksan maissa ja muistaakseni puolen yhden maissa syötiin ekan kerran! Muutenkin rytmi menee ihan kivasti; poju nukahtaa ja heräilee isosiskon kanssa suunnilleen samoihin aikoihin, joten itselle jää vähän omaakin aikaa - jonka järkevä tietysti käyttäisi nukkumiseen, köh..

Pitänee siis siirtyä ottamaan pienen pientä iltapalaa ja painua pötkölleen - huomenna joudutaan evakkoon, kun savupiippua tullaan rassaamaan eikä kattilaa voi pitää sen jälkeen vuorokauteen päällä, ei siis lämmintä vettä eikä ylipäänsä lämpöä koko talossa. Onneksi ei kestä sen kauempaa!

AnQ + poju 1 kk 1 pvä
 
Heissan :wave:
Kurkkasin pikaisesti tänne ja mitä löysinkään kaakonkulman vauvojen omat sivut, Hyvä työ!!! :)
No jos Dare ja Alikin täältä löytyy, ni täytyy meinkin Ilmottatua pinoon eli Tuubi ja Salih 9kk valmiina rupatteluun kun aika vaan antaa myöten...
 
Tervetuloa Tuubi. :flower:

AnQ Tää aika oikeesti kiitää johonkin. Nuppukin on jo kohta 2 viikkoa ja vastahan se syntyi. :) Päivät menee aika samalla tavalla, varmaan sekin tekee että tuntuu että johonkin tää aika häviää.
Tuo on kyllä kiva että nuo unet menee yksiin. Meillä tuo neiti syö 2-3 tunnin välein, yölläkin. Onneksi öisin kuitenkin nukahtaa samantien, että ei tarvitse nukutella tms.

Neuvolatäti kävi tuossa viime tiistaina kotikäynnillä. Hyvin on neidille maito maistunut kun painoa oli nyt 9 pvän iässä jo 3800 ja risat. Lähtöpaino sairaalassa oli 3430 g. Vähän on nyt tullut masun kipristyksiä meille, mutta ei onneks mitään kovin pahoja.

Mutta nyt käy kutsu tuolta joten palaillaan taas

AngelEyes ja Nuppu 1vko5pvä
 
AnQ
Huhhuh, meillä vaan flunssa jatkuu! Mies oli nyt vuorossa, hänellä tosin pukkasi kuumeen ja ihan kunnon räkätaudin, muut selvittiin vaan nuhalla. Jotenkin tuntuu, että ainakin imetys suojaa miuta itteänkin pöpöiltä, en ollut esikoisen imetysaikanakaan kertaakaan kipeä ja yleensä onnistun imemään kaikki pöpöt mukaan.

Muuten täällä vietetään tosi rauhallista arkea, mitä esikoisen raivot vähän välillä häiritsee :D Poju on yhtä tyytyväinen kuin aiemminkin, nyt on alkanut hymyilemään ihan reippaasti ja juttuakin tulee! Neuvolatäti kävi tänään kotikäynnillä ja painoa oli jo 5920 g, eli tissi maistuu! Seuraava onkin vasta marraskuun puolella, kun jätetään Rota-rokote ottamatta - 2 kk paikkeilla ei ollut lääkäriaikoja vapaana eikä nyt siis ole kiirettä tuon rokotteen suhteen.

Lauantaina meillä vietetään nimiäisiä, ongelma on vaan yhä olemassa eli pojalle ei olla keksitty vieläkään nimeä. Onhan tässä pari päivää vielä aikaa.. Onneksi sentään "kummit" on pyydetty, se ei tosin helpota kun tehtävälistalla olis miljoona muuta asiaa! Sentään ei ihan kaikkea tarvitse itse tehdä, vaan apua tule omilta ja miehen vanhemmilta.

Jaha, esikoinen ei taidakaan nukkua - elättelin toiveita rauhallisesta iltapäivähetkestä, mut ehkä sit illalla.. Nukuttiin tosin melkein yhdeksään (ja sitä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin!) eli en ihmettele, jos ei uni meinaa tulla..

AnQ + poju 5vko 3pvä
 
Tervetuloa tiituli81 myöskin joukkoon tummaan. :)

AnQ Onhan teillä sit vielä ruhtinaallisesti aikaa keksiä nimi. :) Pojille on miusta ollut aina jotenkin tosi paljon vaikeampi keksiä nimeä kun tytölle. Nytkin on monta hyvää ehdokasta valmiina, pitää vaan valita paras. :) Meillä ristiäiset on 14.11, että onneksi on vähän aikaa vielä miettiä tuota.

Pitkästä aikaa ehdin taas tähän koneelle. Jotenkin tuntuu että nää päivät vaan häviää johonkin, just ehtii suihkussa käydä ja sit onkin jo ilta. :eek:

Lueskelin just eilen Ylen nettisivuilta miten on jouduttu EKKS:lan synnärille palkkaamaan lisää hoitajia kun on niin hirmuinen vauvabuumi. :D Onneksi meidän neiti tajusi syntyä hiljaiseen aikaan, kun tosiaan silloin oli 5 äitiä koko osastolla parhaimmillaan.

Meillä syödään. Nuppu syö 2 tunnin välein, joten kauheasti ei siis omaa aikaa esim netissä surffailuun tosiaankaan ole. Jos sattuu nukkumaan tuon pari tuntia niin sitten pitää kiireesti yrittää pestä pyykkiä, leikittää isompia lapsia ja yrittää saada tätä kaaosta hallintaa.
Ootan niin kovin että jonkunlaisen rytmin saisi tähän elämään, nyt vaan tuntuu että päivät menee tissitellessä. Tosin sitähän se näin pienen kanssa tietysti alussa onkin, pitäisi jo neljän kokemuksella muistaa. :D
Miia (meidän kolmonen) on kyllä pistänyt parhaansa mukaan kapuloita rattaisiin että tämä elo alkaisi sujua. Hirvittää jo ensi viikko kun mies lähtee töihin. :| Meillä saadaan ihan kauheita kiukkuraivareita, tyttö huutaa ja kirkuu, paiskoo tavaroita ja muuta kivaa. Nyt vielä onnistui hävittämään tuttinsa niin näitä raivareita saa sitten kuunnellä myös öisin. Eli kun Nuppu nukkuu niin joku muu sitten huutaa...

Lisäksi vielä pitäisi tässä järjestää Annin (meidän nelonen) 2-vuotissynttäreitä, joten siitäkin lisästressiä pukkaa. Onneksi on sitten ohi nuo ja seuraavaksi voikin alkaa stressailla sitten ristiäisistä. :LOL:

Maanantaina olisi Nupulla neuvola, tulen sitten raportoimaan että miten on neiti kasvanut.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille.

AngelEyes ja Nuppu 2 vko ja 5 pvä
 
angel eyes: kiitos =) teillä taitaa riittää hulinaa,kun välil itte tuntuu miettivän miten kerkiää tuon yhden peräs menemään *nauraa*

Kun minä olin synnärillä (koks) nii joutuvat jo laittaa käytäville porukkaa odottaa huoneeseen pääsyä...ja ihan sama oli jouluna ku meinas ens käynnistää silloin,mut totes ettei tuu mitää ku juoksivat lainaamas sänkyjäki muilta osastoilta =)
 
AnQ
Huomenta!

Täällä on nyt nimi annettu, päästiin onneksi lopulta yhteisymmärrykseen - kyllä se vaatikin paljon vääntöä! Mie en viitsi sitä tähän laittaa, kun on kuitenkin sen verran erikoinen, että kaikki tunnistaisi miut sit siitä - jos ei ole jo tunnistanut, heh! Juhlat meni kivasti, mitä nyt miun täytsäri epäonnistui ihan täysin ja lopulta mies koristeli sen mielenkiintoisella tavalla :D

Angel eyes, nuo raivarit kuulostaa aika tutuilta! Onneksi välillä on vähän seesteisempää, eli niitä ei ihan joka päivä enää tule - usein joudutaan kyllä ottamaan tytön kanssa yhteen, vieläkin. Kun pitäisi lähteä ulos, että saadaan samalla vauva nukkumaan, on pukeminen jotain TOSI hankalaa - silloin olis kiva tehdä kaikkea muuta!

Aika kuluu tosiaan ihan hurjaa vauhtia! Toisaalta en malta odottaa, että pikkujätkä on vähän isompi, toisaalta sit taas en haluaisi jättää tätä vauva-aikaa taakse. Niin se vaan menee, jouluna jäpikkä on jo 4 kk - ja joulun odotus on jo alkanut, iiiih! En malta odottaa, kun pääsee askartelemaan ja koristamaan kotia - joululahjojen hankinnat fiksu aloittaisi jo nyt, mut en oo varma oonko kuitenkaan niin näppärä :D

Jaha, äiskää kutsutaan..

AnQ + poju 6vko1pvä
 
Heipsis hei!

tiituli81 Hulinaa tosiaa riittää kyllä. :D Eipähän käy ainakaan aika pitkäksi kun vuorokaudessa ei meinaa tunnit edes riittää...

AnQ Kiva että nimi löytyi. :) Ja että ristiäisetkin sujui hyvin.

Meillä oli eilen ne synttärit ja onneksi ovat nyt takana päin. Saa vähän levähtää. Hyvin sujui juhlat, tosin juhlakalu oli vähän kärttyisellä päällä kun puin prinsessamekkoon. :D Sitten kun sai ottaa mekon pois ja vetää kumpparit jalkaan niin alkoi elämä taas hymyillä.

Tänä aamuna käytiin neuvolassa, painoa oli neidillä 4440 g ja pituutta 53 cm. Hienosti siis kasvaa, kun tosiaan lähtöpaino oli 3430 g sairaalasta lähtiessä.
Meillä nukuttiin viime yönä jo 3,5 tuntia putkeen. :D Jos se tästä vaikka lähtisi sitten, Anni nukkui ensimmäisen kerran 2 kk vanhana koko yön eli sitä tässä odotellessa. ;)
Sain samalla sairaalasta paperitkin, synnytyksen kesto oli 5 h 25 min avautuminen ja ponnistusvaihe 2 min. Tuntui kyllä paljon pitemmältä silloin. :whistle:

Nyt ruoan pariin.

AngelEyes ja Nuppu 3vko1pvä
 
AnQ
Angel Eyes, mie olisin mieluusti kanssa halunnut ne paprut synnytyksestä, mut en ole saanut - miulla ei just oo tietoa synnytyksen virallisesta kestosta (tietysti se, mitä itse laskenut, heh!), ponnistusvaiheesta tai mistään. Jälkitarkastus on tosin 14. päivä, toivottavasti saan ne siinä samassa. Hienosti tein likka kasvaa!

Meille eksyi taas inhottava nuha. Esikoisen nenä vuosi ensin ja nyt sit on pikkumiehessä myös :( Onneksi on keittosuolaliuosta ja nenäfrida, muuten olis elämä aika onnetonta. Viime yö meni hyvin, kun laitoin sipulia harsoon ja pojun viereen - ei tarvinnut niistää kertaakaan kun pysyi röörit auki. No, kai tää taas tästä! Eipä ole imetys suojannut ainakaan tuolta nuhalta, tosin ei kyllä ole noussut kuumettakaan, niin kuin isännällä.

Pikkumies nukkuu vielä, joten taidan mennä tuohon esikoisen viereen sohvalle ja neuloa hetken - eiköhän pieninkin kohta heräile :)

AnQ + poju 6vko3pvä
 
Tulenpa ilmoittautumaan tähän ketjuun.

Jonspe.........tyttö 29.09.2010 klo 22.15..........3550g, 51cm, py 35.5cm

Onnittelut AnQ:n pojalle nimestä! Ja kiva, että tänne ketjuun on ilmestynyt lisää kirjoittajia, kun tuo Odotus-puolen ketju alkoi olemaan jossain vaiheessa aika nuupahtanut :D

Meillä arki on lähtenyt pienen takkuilun jälkeen rullaamaan ihan kohtuullisesti. Mies on vielä ensi viikon isyyslomalla, mutta sen jälkeen saattaa iskeä karu totuus päälle.. Päivisin neiti roikkuu tississä lähes koko ajan, mutta öisin eka unipätkä on ollut 4-5h, sen jälkeen syödään 1.5-2h välein. Mitään rytmiä ei vielä päivissä ole, mutta pääasia, että yöt ovat toistaiseksi saatu vähän rytmitettyä, kun ekat kolme yötä kotona meni valvoessa klo 23-07.. Ei kivaa.

Ristiäiset pidetään 21.11., ja nimi on vielä täysin hakusessa. Ensi viikkoa jännätään aika paljon, kun esikoinen oli kaksiviikkoinen aloittaessaan koliikki-itkut.

No, taas kuuluu kutsuhuuto. Käyn kyllä taustalla lukemassa, mutta kommentointi voi olla näin alkuun melko vähäistä, ennen kuin päästään jonkinlaiseen päivärytmiin kiinni.

Jonspe ja Neitinkäinen 11 pvä
 
:wave:

Jospa vaikka muutaman rivin ehtisi kirjoitellakin. :)

Kiva Jonspe että löysit pinoon. Meilläkään ei edelleenkään ole minkäänlaista rytmiä elämässä, muuta kuin että öisin nukutaan ja iltaisin kitistään. Ainoat varmat asiat päivissä. :p

Nyt oon ollut pari päivää tässä päivisin yksin lasten kanssa, kun anoppi tosiaan oli viime viikon täällä auttelemassa. Ja kämppä alkaa olla sen näkönen että on oltu kotona yksin...
Nuppu viihtyy sylissä ja tytöt käyttävät sen kyllä tehokkaasti hyväksi että en pääse niitä paimentamaan.
Kaikki lelut on kerran päivässä hujan hajan lattiaa, seiniin piirrelty kynillä, miun meikit tuhottu jne.
Ulos lähteminenkin on sellainen urakka että useammin tulee jätettyä väliin, kun sillä aikaa kun oon nuo isommat saanut puettua niin Nuppu on jo hermostunut ja nälkäinen ja ei pääse mihinkään.

No tässä on onneksi jo kuukausi takana, enää pari edessä ja sitten ehkä vähän helpottaa. :D

Mein neiti hymyili sunnuntaina ensimmäisen kerran oikein kunnon leveää hymyä.:heart: Ja lisäksi on jo alkanut jutelle jonkun verran. Onneksi on melkoisen rauhallinen tapaus, ei paljon itkeskele muutakuin noita masukipuja. Nyt on ollut vähän hankalaa kun nuha iski näihin kaikkiin neitokaisiin, tekee tuon syömisen hieman haastavaksi. Eilenkin meni koko ilta melkein siinä että tyttö yritti imeä, sitten tulee liikaa maitoa ja henki ei kulje -> itkuraivarit. :(
Toivottavasti helpottaisi tämä nuha, eikä tulis mitään jälkitautiloita.

Mites työ muut, aiotteko ottaa nuo kaikki rokotukset mitä neuvolasta nykysin saa? Miuta vähän tuo rotarokotus arveluttaa, mieluusti kokemuksia siitä ottaisin vastaan.

Nyt ehkä vähän pitää lähtee siivoilemaan, jos vaikka saisi jotain aikaseksi.

AngelEyes ja Nuppu 1kk 1pvä
 
Me käytiin tänään ekaa kertaa lastenneuvolassa. Neitinkäinen on kasvanut hienosti: pituutta 53.6cm, painoa 3895g. Pitää siis uskoa, että kyllä sitä maitoa miun epäilyksistä huolimatta piisaa.

Jaksuja AE masuvaivojen kanssa taisteluun! Me jännätään edelleen, rantautuuko ne tännekin.

Rokotukset aiotaan ottaa. Esikoiselle ostettiin aikoinaan itse rotarokotteet eikä niistä tullut mitään vaivaa. Oon siis iloinen, että saadaan nyt ko. rokote ilmaiseksi, rota-virus on kuitenkin tosi ilkeä pienellä lapsella.

Nyt taas pitää mennä..

Jonspe ja Neitinkäinen 2vko
 
Viimeksi muokattu:
Heissan :wave:
Rotasta sen verran et mein esikoinen oli siinä rota-rokote tutkimuksessa mukana. Myöhemmin selvis et oli saanu oikeeta rokote-ainetta eikä lume versioo. Ja ei ainakaan sairastanu yhtään vatsa epidemiaa mitä pikkusiskonsa sairasti. Ja miun ystävän lapset saivat rota viruksen ja olivat tosi huonos hapes sairaalassa.
Tällä kertaa otin poitsulle sen. Se teki yhet kauheet lieju kakat mut muuta ei tullu.

Voi toi "vauva" aika menee sit sukkelaan :( ihan ikävä kun en saa niitä enää maistaa...
Meillä täällä kävellään jo kauheella vauhdilla ja tongitaan kaikki paikat ja laatikot tyhjäks, huithait.
Polonen vaan kauhees nuhas nyt.

Jaksamisia kaikille äideille, nuuhkikaa niitä ihanaisia nyyttejänne, kohta ne jo kampeaa pois äidin kainalosta :D
 
AnQ
Huh, jälkitarkastukseta selvitty puhtain paperein, heh! Sain vihdoin neuvolakortin liitteen, synnytyksen kestoksi oli merkitty 1 h 51 min - viiden minuutin ponnistusvaiheella. Jotenkin olin ihan varma, et on siinä mennyt paljon kauemmin! Nyt vaan pitäisi muistaa toimittaa se lappu Kelaan, miksi ihmeessä näitä ei voi hoitaa sähköisesti (!!!).

Näitä "uusia" rokotuksia myö ei oteta, eli sitä Rotaa ja Pneumokokkia. Muut rokotusohjelman rokotukset kyllä, tosin houkuttais myöhäisempi aloitusaika - luultavasti aloitetaan kuitenkin 3 kk iässä.

AE:lle tsemppiä nuhan ja masuvaivojen selättämiseen! Meille rantautui taas joku pöpö, likalle nous sunnuntai-iltana 39 asteen kuume ja tänään on nyt toistaiseksi ollut eka kuumeeton päivä - korvassa ja silmissä vaan tulehdukset :( No, kyllä tää taas tästä, onneksi jätkä on vielä selvinnyt nuhaisuudella - mikä ei kyllä sekään kiva ole.

Jonspen pikkuinen kasvaa hienosti! Toivottavasti säästyisitte uuden tulokkaan kanssa koliikkihuudoilta :hug:

AnQ + jäpikkä viikkoa vaille 2 kk :D
 
Lumista perjantainta. :)

Olipas valoisaa aamulla kun oli maa valkoisena, harmi vaan että ei oikein jaksanu tuonne ulos lähteä kun viime yönä taas valvottiin 03-05. :( Nuppu oli vaan ihan pirteä vaikka koko eilisen päivänkin oli hereillä, lukuunottamatta noita parinkymmenen minuutin unipätkiä.

AnQ Nopsa synnytyshän siulla on ollut. Jotenkin se kyllä tuntuu aina paljon pidemmältä kun on itse tilanteessa. :D Toivottavasti nopsaan paranee tein tyttö.

Itse taidan kanssa jättää ankaran pohdinnan jälkeen ottamatta tuon rotarokotteen. Myökin harvemmin muualla ollaan kun kotona, joten tuntuu vähän turhalta ottaa. Ei olla otettu kenellekkään muullekaan lapselle tuota.

Mie aioin tänään nyt sitten varata aikaa vyöhyketerapeutille, jos vaikka olisi apua tuohon kakkaamiseen. Meillä siis ei muuten ole mitään ongelmaa mahan kanssa, mutta kun tuo kakka tulee ehkä kerran neljässä päivässä niin aiheuttaa itkuja tytölle. :( Vaikka normaalia pitäisi olla rintalapsen kanssa, mutta meillä selvästi kiusaa paljon kun ei tule.

tuubi Se on totta että nopsaan menee tuo ihan pikkuvauva aika. Jotenkin olin vielä aatellut että tää olisi nyt sitten se viimeinen, mutta taasen ajatus vielä iltatähdestä joskus ei olekaan enää niin kamala. :D

Meillä on tää talo ihan kauheasssa kunnossa, pitää oikeesti ehkä sitten tänään yrittää edes imuroida. Nuppu viihtyy sylissä niin hyvin, että täällä ei saa mitään tehtyä ja oma siivousmotivaatiokin on kateissa.
Eilen sentään sain ristiäiskutsut väsättyä, vielä kun saisi ne postiin niin olisi hyvä.

AngelEyes ja Nuppu 4 vko
 
Joko Angel Eyes kävitte vyöhyketerapeutilla?

AnQ:n synnytys on kyllä ollut tosi vauhdikas :O Miulla pelkän avautumisvaiheen kestoksi oli merkitty 15h 30min, ja se oli merkitty alkamaan siitä, kun kipeiden suppareiden väli oli 6min tai alle.. Oisin kyllä toivonut tuollaista nopeampaa synnytystä.

Tuubin kanssa samoilla linjoilla tuosta rotarokotteesta. Siitä ei tosiaan esikoiselle aikoinaan mitään ihmeellistä tullut ja vältyttiin mahataudeilta..

Äsh, masuvaivat taisivat sitten rantautua tännekin suunnalle : / Viime yö meni masuvaivojen kanssa kärvistellessä aina klo 01 asti, ennen kuin vauva nukahti - ja miulla herätys esikoisen kanssa klo 07.. Tosi freesi olo :D Toivottavasti ei nyt ala ne koliikki-itkut :( Disflatylit kaivoin esille, jos vaikka niillä saataisiin vatsavaivoja helpotettua.

No, nyt taas neidit huutavat, joten mamin täytyy joutaa..

Jonspe ja Neitinkäinen 20pvä (+ isompi neiti 2v2kk)
 
AnQ
Voi harmi noita pikkuisten masuvaivoja :( Missä täällä on muuten vyöhyketerapeutti? Ei ole koskaan tullut mieleen (no joo, siinä vaiheessa tuli mieleen kun odotteli että pääsis synnyttämään, heh!) ja olis kiva tietää, JOS joskus olis tarvetta!

Tänne ei kyllä kuulu mitään uutta, arki rullaa tavalliseen tapaan! Pikkumiehestä on tullut oikein hymypoika, on kyllä maailman suloisin ilmestys kun väläyttää leveän, hampaattoman hymynsä :D Ei paljon turhia kitise vieläkään! Esikoinen saa välillä vaan ihan hirveitä raivokohtauksia, ei taida olla helppoa olla kolmevuotiaskaan..

Nyt pitäisi lähteä seikkailemaan kaupungille, miljoona asiaa pitäisi hoitaa...

AnQ + poju vähän vajaa 2 kk
 
Heippa!

Jonspe Tänään käytiin siellä vyöhyketerapiassa. Nyt vaan odottelen tässä että oliko apua, ainakin nyt tuo nukkuu ihan rauhassa tuossa jo toista tuntia, mikä on kyllä aika ennenkuulumatonta tällein päiväs aikaan. Ainoastaan on aikasemmin kantoliinassa nukkunu noin hyvin.
Maanantaiksi varattiin vielä aika, mutta sanoi että melko hyvin pehmisi nuo pisteet kun ensin olivat niin kovat ja kipeet että niihin ei saanu edes koskea ilman kauheeta huutoa.

Toivottavasti tein neidin masuvaivat helpottaa, ei oo kivaa jos tuo koliikki iskee. Sain muuten lisäksi vinkin että sellanen kun Bioteekin Probiootti Baby vois olla myös tehokasta noihin masuvaivoihin. Sisältää enemmän noita maitohappobakteereja kun esim. Rela tai Gefilus tipat. Meinasin sitä kokeilla kanssa kunhan tästä pääsen kaupunkiin joku päivä.

AnQ Kävin Eeva Heiskarilla, joka pitää vastaanottoa Joutsenossa. On hoitanut vauvoja paljon ja hintaa tuolle tuli 20 €/käynti. Lappeenrannassa oli Karhuvuoressa joku joka hoitaa myös vauvoja, oli vähän kalliimpaa niin siksi käyn tuolla Joutsenossa.

Nuo uhmakohtaukset kuulostaa niin tutulta. Meillä myös tuo neiti piirtää seiniin, tuhoaa miun neulomiset ja levittää kerran päivässä sängyt ja vaatteet lattialle. :headwall: Sellasta kivaa ja pikkusisko säestää mukana. :D

Meillä oli maanantaina neuvola. Nupun mitat 5 viikkoisena oli 5035 g ja 54 cm, eli mukavasti edelleen kasvaa tissimaidolla. :) Muutenkin kaikki oli kunnossa. Samalla otettiin miulta nuo pissa, hb, paino ja verenpaine jälkitarkastusta varten, lääkäri on sitten marraskuussa. Hb oli noussut jo hyvin 127. Paino oli 85,5 eli 5,5 kiloa olisi vielä karistettavaa, mutta sitä sitten joskus ensi keväänä ehkä pudotellaan. :)

Meillä on ehkä jonkunlainen yörytmi nyt löytynyt. On mennyt jo 4 yötä niin että neiti nukahtaa tuossa 22-23, herää syömään 2-3 maissa ja sitten aamulla seiskan pintaan. Päivät onkin sitten melko risaisia, nukutaan miten sattuu ja syödään miten sattuu.

AngelEyes ja Nuppu 5 vko
 
AE: Pitää varmaan meijänkin alkaa miettiä tuota vyöhyketerapeuttia, jos teille siitä on apua. Esikoisen aikaan olin hiukka epäileväinen, mutta en jaksaisi nyt joka ilta samaa rumbaa.. Niin, meillä siis iltahuudot jatkuu ja tuntuvat noudattavan samaa kaavaa, joten eiköhän tämäkin neiti koliikkivauva ole :( Kurjinta on, että esikoinen herää vauvan itkuun ja alkaa myös itkemään.

Onneksi neiti on kuitenkin päivisin suht rauhallinen ja nukkuu myös öisin melko hyvin, joten ehkä tätä jotenkin vielä sen reilut pari kuukautta jaksaa. Ja lisäksi miun porukat lupasivat ottaa isosiskoa nyt useammin yökylään, että miä saan vähän vauvan kanssa päivisin huilattua.

Tällaista meille. Seuraava neuvola on 3.11., jolloin saadaan uusia mittoja. Painossa tämä neiti häviää kyllä monelle muulle, kun näyttäisi kasvavan sen suhteen -10 käyrällä (esikoinen -20) :D

Jonspe ja neitinkäinen 3vko 1pvä
 

Yhteistyössä