Käyttääkö kenenkään lapset enää...

kurahousuja?
Vai onko kaikilla nykyisin vaatteet niin vedenpitäviä että kurahousuja ei enää tarvita?
Ajattelin käydä ostaan tuolle 1v2kk ikäiselle kurahousut, eli ollaanko me nyt sit ihan out tämän hetken vaatemuodista? :xmas:
 
vieras
Meillä käyttää. Hetki sitten just tultiin sisään ja kurahousut on meidän pihalla ehdottomat!! Meillä käyttää 9 vuotiaskin kura/sade housuja, eikä edes kiukuttele niiden jälkaan laittamisesta.
 
nipa
Kyllä meillä ainakin on kurahousut käytössä 2- ja 3-vuotiailla, vaikka haalarit ovatkin vedenpitäviä. Näillä kurakeleillä on auton istuimet ihan märkiä ja hiekkasia jos ei kuriksia ois. Ne on nii näppärät ottaa pois ja laittaa autoon sit puhtailla haalareilla. LLumikelillä, vaikka oiskin märkää, niin sillon ei oo kuriksia päällä.
 
No hyvä. Mä jo aattelin, että kohta täällä on tekstiä, että ette arvaa: mä näin yhden 1v2kk päällä kurahousut! :LOL:
Noh, hyvä ku ei kurahousut oo vielä historiaa ja voidaan hyvillä mielin sellaset ostaa :snotty: :D ;)
 
Päiväkodissa käyttävät joskus, jos piha on kamalaa kuravelliä ja kohdalle osuu hoitsu joka haluaa kurahousut laittaa, tai jos päällä sattuu olemaan jotain ei-vedenpitävää kun ulkona on märkää. Eli aika harvoin.
Kotipihassa ei koskaan kuriksia tai kumppareita, ei meillä edes ole kuin nuo yhdet jotka säilytetään päiväkodissa.
 
Kun tämä "talvi" on ollut niin kurainen,niin hankin meidänkin muksuille,vaikka haalarit onkin kosteussuojatut.Paljon mukavampi hakea hoidosta kuraisena päivänä,omalla pihalla ei olla käytetty,mutta pesukone on lähellä eikä tarvitse istuttaa autossa.
 

Yhteistyössä