Käyttääkö teidän lapset samaa kylpyammetta?

  • Viestiketjun aloittaja pöpöjen takia
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja t:
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Alkuperäinen kirjoittaja t:
No mutta vastasyntynyt on eri asia!
Kuinka pitkään vauva on vastasyntynyt?

Meillä nimittäin 2 viikkonen ja 2 vuotias olivat yhtaikaa ammeessa.
Ekan kuukauden.

Ja mä en kyllä todellakaan olisi tehnyt noin.
Miks?

Mitä sieltä kylpyvedestä voi saada mitä ei muuten perheen kesken sais?
 
hips
Me tehtiin niin, että kun kuopus oli vauva, huuhdeltiin amme kylpyä ennen kiehuvalla vedellä. En tiiä oliko tästä mitään hyötyä, mutta näin teimme varmaan ekan kuukauden ajan :) Ihan samassa ammeessa ovat käyneet, nykyään jopa samassa vedessäkin.
 
Sen napatyngän jälkeen kyllä kävivät varmaan samassa vedessäkin ja kukaan ei ole kuollut. Joskus oli myös että vauvan vaatteet piti muka pestä erikseen jostain syystä. Jos kuitenkin käytetään anywei jotain hellää pesuainetta niin mitä väliä silläkään. Joskus jotkut ohjeet mnee niin yli ja ohi että apua!
 
Vauvojen napatyngät on meillä irronneet ja parantuneet nopsaan, joten kotona ei olla kylvetetty ennen paranemista ainakaan niin että se haavakohta uisi vedessä. Myöskään vauvan suuhun ei ole joutunut vettä, ajattelisin että nuo on ne mahdolliset riskit jos nyt jotain voisi vauvalle tulla.. Samoissa ammeissa ovat kylpeneet, tosin meillä on useampi että lapset voi kylpeä samaan aikaan.
 
emmalie
Eipä ole meilläkään ollut kuin yksi amme. Vesi vaihdettiin vain välissä, kun pojat oli pieniä ja keskimmäinen ihan vauva. Ja sen jälkeen kun nuorempikin oppi istumaan alkoivat kylpeä yhdessä samaan aikaan samassa vedessä. Nyt meillä on vauvan amme ja oikea kylpyamme ja koko trio kylpee samaan aikaan tyttö omassa ammeessaan ja pojat isossa, vielä en oo neitiä uskaltanut laittaan isojen kanssa samaan kylpyyn, kun on pojilla sen verran vauhdikasta puuhaa.
 
vieras
täh?! :eek:
itseasiassa meillä on kyllä molemmilla omat ammeet, kuntykkäävät yhtäaikaa kylpeä eivätkä samaan ammeeseen mahdu. mutta ei ne nimikoituja ole,vaihtelee kmpi istuu kummassa.
 
TilkkuTyttö
No wau :eek:

Meillä käyttää kaikki samaa kylpyammetta- eli tuota täyskokoista kylppärissä olevaa ammetta, lapset ja aikuiset. Jynssään sen tosin puhtaaksi ennen kylpyä jos siltä näyttää, mutta en koskaan desinfioi.
 

Yhteistyössä