Kai teidän eskarilaisilla on kaulurit kaulassa? Mua niin huvittaa :D

  • Viestiketjun aloittaja "heh"
  • Ensimmäinen viesti
"heh"
Siis huvittaa se että meillä poika kehui että ei eskarilaiset pidä sellaisia :) Jotenkin aina ollut sentyylinen etten olis uskonu et sanoo noin mutta näköjään sekin päivä tuli. Siis että kyseenalaistaa jonkun vaatteen. Yleensä ei oo välittäny mitä päällä on.
 
"pallo"
Meillä kyllä eskarilaiselle tulee ensi talveksi viimevuotinen kauluri käyttöön tavallisen pipon kaveriksi ja toisena vaihtoehtona sitten kypäränmallinen pipo. Kaulaliina on musta jotenkin epäkäytännöllinen noin pienillä, eivät itse saa sitä kunnolla laitettua haalarin alle (niin meillä on myös haalari käytössä ) ja päällä ollen ei lämmitä tarpeeksi ja voi jäädä kiinni leikkiessä.
 
Saraldo
Kyllä meillä kaulureita on, tosin vielä en ole tytölle pistänyt (mutta varmaan kyllä lähipäivinä, on sen verran kylmä jo aamuisin). Siitä meillä ei varmaan tule sanomista, mutta haalarista tuli jo... Kuulemma kenelläkään muulla ei ole haalaria päällä. Ei kuitenkaan niuhota talvihaalarista, se on vissiin vielä sen verran yleinen eskarilaisilla ja toisaalta ymmärtää sen, että haalari on siitä kiva ettei jätä paljaita paikkoja selkään ja sinne saa hameen kivasti alle :).
 

Yhteistyössä