Kalkkitablettien syöminen voi rasittaa sydäntä

Samusoosi
Lisäksi kalsium voi sitoa tiettyjä lääkeaineita, ja estää niiden imeytymisen. Kalkkitabletteja suositellaan vain riittämättömästä kalsiumin ja D-vitamiinin saannista kärsiville henkilöille. (Vanhukset, anorektikot, muista syistä osteoporoosiriskissä olevat henkilöt).

Ja Rätin viimeisimpiin ruokakuviin hakuaisin kommentoida (vaikka onkin täysin offtopic), että ovat näyttäneet terveellisiltä ja ravitsemussuositusten mukaisilta (hiilarit, kasvikset, rasvahapot, proteiininlähteet: check, check and check:))
 
  • Tykkää
Reactions: Rätti Väsynyt
vierailija
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Lisäksi kalsium voi sitoa tiettyjä lääkeaineita, ja estää niiden imeytymisen. Kalkkitabletteja suositellaan vain riittämättömästä kalsiumin ja D-vitamiinin saannista kärsiville henkilöille. (Vanhukset, anorektikot, muista syistä osteoporoosiriskissä olevat henkilöt).
MUTTA kun lisätty fosfaatti aiheuttaa osteoporoosin, kertoi Teppo Järvinen jo kauan sitten ohjelmassa 45 minuttia. Lopettivat koko ohjelman, niin ei voi linkittää enää sinne. Mutta hän sanoi, että "käsi sydämelle; jokainen lääkäri tietää, että osteoporoosi johtuu fosfaateista" ja näin joulun alla kannattaa muistaa, että siitä ei lihateollisuus aio luopua. Eikä muistakaan lisäaineista, voi arvata tämän
jälkeen, kun ovat olleet erikseen puitavana Eussa:

"...Kaiken tieteellisen tiedon ja elintarvikealan tiedekomitean mukaan kyseinen lisäaine on vaaraton, mutta sillä on laksatiivisia vaikutuksia, joita kuitenkin pidetään vähäisinä nautitun alginaatin määrä huomioon ottaen. Sen käyttö saattaa kuitenkin aiheuttaa erään ongelman, kun otetaan huomioon sellaisten lisäaineiden määrä, joilla on laksatiivisia vaikutuksia. Ei nimittäin ole arvioitu näiden laksatiivisia vaikutuksia omaavien lisäaineiden yhteisvaikutusta ihmiseen. Tällaisia lisäaineita on kuitenkin paljon markkinoilla, ja muistuttaisin, että elintarvikealan tiedekomitea suositteli vuonna 1992, että muiden vastaavia biologisia ominaisuuksia omaavien elintarvikeainesten, joilla on potentiaalisia laksatiivisia ominaisuuksia, vaikutusta kokonaisravintoon, pitäisi tutkia. Tutkimusta ei koskaan tehty."

Niittyliha olis se paras vaihtoehto, mutta vain luomuniityltä kasvaneelta otukselta(y)
 
vierailija
Vastapainoksi laksatiivisiin vaikutuksiin ihminen saattaa ottaa valmistetta, joka "poistaa" ne, vaikka ummetuksen takia tulehdustila pahenee. Ei siis koskaan valuteta sellaisesta, vaikka syy-seuraussuhde olisi ihan selvä?
Poistivat vanhan palstan kokonaan, kun useampi alkoi ymmärtää asioita ja kirjoittaa niistä.
Tuisku kertoi .. noin vuosi sitten. Kalkkitableteissa on montakin apuainetta, mitä ei kenenkään tarvitse sietää edes pieniä määriä:devil::sick:
 
vierailija
jatkan vielä, koska ainakin yhdessä valmisteessa on näin paljon syyllisiä. Jos on yksikin aine, mitä elimistö yrittää hylkiä tulehduksella, ei voi tietää, mikä se on. Mikä mahti pakottaa tuollaisia myrkkyjä syömään?
"6.1 Apuaineet
Sorbitoli (E420)
Povidoni
Aromiaine (mansikka-vesimeloni)
Maissimaltodekstriini
Glyserolitriasetaatti (E1518)
Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit
Magnesiumstearaatti
Aspartaami (E951)
All-rac-alfa-tokoferoli
Sakkaroosi
Modifioitu maissitärkkelys
Keskipitkäketjuiset tyydyttyneet triglyseridit
Natriumaskorbaatti
Piidioksidi, kolloidinen, vedetön"
 
vierailija
Löytyi muuten paha virhe tuolta yhdestä kalkkitabletin pakkausselosteesta:
"Calcichew D3 Forte -purutabletit sisältävät aspartaamia (E951), joka on fenyylialaniinin lähde. Valmiste saattaa olla haitallinen fenyyliketonuriaa sairastaville."

Saattaa olla on väärin, sillä ko geeniperimän omaavat ihmiset eivät saa vahingossakaan ottaa aspartaamia eikä mitään, missä lukee fenyylialaniinin lähde. Siksi se täytyy elintarvikkeisiinkin merkitä! Eikä tarvi olla neurologia tuota ymmärtääkseen:devil::sick:

Eikä kenekään tarvi sietää muuntogeenisiä aineksia, kuten maissista tehdyt valmisteet(y)
 
vierailija
"Ensin tutkin aspartaattia, joka ei ole aspartaamia. Aspartaami on kahden aminohapon yhdiste, aspartaatin ja fenylalaniinin. Olin osoittanut, että aspartaattikomponenetti tuhoaa aivosoluja samalla tavoin kuin monosodiumglutamat (eli natriumglutamaatti E621).

Pyysin Searlea lähettämään minulle näytteen aspartaamista, minkä he tekivätkin, syötin sitä hiirenpoikasille ja se aiheutti samanlaisia aivovaurioita, kuin aspartaatti ja glutamaatti".
---Marie-Monique Robin kokosi ohelman, jossa John Olney sanoi noin, Ykkösdokumentti, Terveys lautasella. Harmi, jos ei kaikki nähneet:-(
 
vierailija
Askorbiinihappo on kans muuntogeenisestä aineksesta, tietääkseni maissista ja sitä on monissa oluissa, jauhoissa ym. Myös luomutuotteissa sallittu, vaikka se sisältää koisamyrkyn, jonka maissi itse tuottaa:
 
vierailija
Löytyi muuten paha virhe tuolta yhdestä kalkkitabletin pakkausselosteesta:
"Calcichew D3 Forte -purutabletit sisältävät aspartaamia (E951), joka on fenyylialaniinin lähde. Valmiste saattaa olla haitallinen fenyyliketonuriaa sairastaville."

Saattaa olla on väärin, sillä ko geeniperimän omaavat ihmiset eivät saa vahingossakaan ottaa aspartaamia eikä mitään, missä lukee fenyylialaniinin lähde. Siksi se täytyy elintarvikkeisiinkin merkitä! Eikä tarvi olla neurologia tuota ymmärtääkseen:devil::sick:

Eikä kenekään tarvi sietää muuntogeenisiä aineksia, kuten maissista tehdyt valmisteet(y)
D-vitamiinin yliannostusoire taas on sydänpysähdys! Vanhaa tietoa, mutta ei vanhentunutta. Aika näyttää, mutta yleensä ei. Syövästäkin tuli tänään uutisissa "tauti"!

 
Boobabe
MUTTA kun lisätty fosfaatti aiheuttaa osteoporoosin, kertoi Teppo Järvinen jo kauan sitten ohjelmassa 45 minuttia. Lopettivat koko ohjelman, niin ei voi linkittää enää sinne. Mutta hän sanoi, että "käsi sydämelle; jokainen lääkäri tietää, että osteoporoosi johtuu fosfaateista" ja näin joulun alla kannattaa muistaa, että siitä ei lihateollisuus aio luopua. Eikä muistakaan lisäaineista, voi arvata tämän
jälkeen, kun ovat olleet erikseen puitavana Eussa:

"...Kaiken tieteellisen tiedon ja elintarvikealan tiedekomitean mukaan kyseinen lisäaine on vaaraton, mutta sillä on laksatiivisia vaikutuksia, joita kuitenkin pidetään vähäisinä nautitun alginaatin määrä huomioon ottaen. Sen käyttö saattaa kuitenkin aiheuttaa erään ongelman, kun otetaan huomioon sellaisten lisäaineiden määrä, joilla on laksatiivisia vaikutuksia. Ei nimittäin ole arvioitu näiden laksatiivisia vaikutuksia omaavien lisäaineiden yhteisvaikutusta ihmiseen. Tällaisia lisäaineita on kuitenkin paljon markkinoilla, ja muistuttaisin, että elintarvikealan tiedekomitea suositteli vuonna 1992, että muiden vastaavia biologisia ominaisuuksia omaavien elintarvikeainesten, joilla on potentiaalisia laksatiivisia ominaisuuksia, vaikutusta kokonaisravintoon, pitäisi tutkia. Tutkimusta ei koskaan tehty."

Niittyliha olis se paras vaihtoehto, mutta vain luomuniityltä kasvaneelta otukselta(y)
Liha kannattaa hakea metsästä.
 
vierailija
Löytyi muuten paha virhe tuolta yhdestä kalkkitabletin pakkausselosteesta:
"Calcichew D3 Forte -purutabletit sisältävät aspartaamia (E951), joka on fenyylialaniinin lähde. Valmiste saattaa olla haitallinen fenyyliketonuriaa sairastaville."

Saattaa olla on väärin, sillä ko geeniperimän omaavat ihmiset eivät saa vahingossakaan ottaa aspartaamia eikä mitään, missä lukee fenyylialaniinin lähde. Siksi se täytyy elintarvikkeisiinkin merkitä! Eikä tarvi olla neurologia tuota ymmärtääkseen:devil::sick:

Eikä kenekään tarvi sietää muuntogeenisiä aineksia, kuten maissista tehdyt valmisteet(y)
o_O(n)
 
vierailija
MUTTA kun lisätty fosfaatti aiheuttaa osteoporoosin, kertoi Teppo Järvinen jo kauan sitten ohjelmassa 45 minuttia. Lopettivat koko ohjelman, niin ei voi linkittää enää sinne. Mutta hän sanoi, että "käsi sydämelle; jokainen lääkäri tietää, että osteoporoosi johtuu fosfaateista" ja näin joulun alla kannattaa muistaa, että siitä ei lihateollisuus aio luopua. Eikä muistakaan lisäaineista, voi arvata tämän
jälkeen, kun ovat olleet erikseen puitavana Eussa:

"...Kaiken tieteellisen tiedon ja elintarvikealan tiedekomitean mukaan kyseinen lisäaine on vaaraton, mutta sillä on laksatiivisia vaikutuksia, joita kuitenkin pidetään vähäisinä nautitun alginaatin määrä huomioon ottaen. Sen käyttö saattaa kuitenkin aiheuttaa erään ongelman, kun otetaan huomioon sellaisten lisäaineiden määrä, joilla on laksatiivisia vaikutuksia. Ei nimittäin ole arvioitu näiden laksatiivisia vaikutuksia omaavien lisäaineiden yhteisvaikutusta ihmiseen. Tällaisia lisäaineita on kuitenkin paljon markkinoilla, ja muistuttaisin, että elintarvikealan tiedekomitea suositteli vuonna 1992, että muiden vastaavia biologisia ominaisuuksia omaavien elintarvikeainesten, joilla on potentiaalisia laksatiivisia ominaisuuksia, vaikutusta kokonaisravintoon, pitäisi tutkia. Tutkimusta ei koskaan tehty."

Niittyliha olis se paras vaihtoehto, mutta vain luomuniityltä kasvaneelta otukselta(y)
https://www.ecowatch.com/why-grass-fed-butter-is-one-of-the-healthiest-fats-on-the-planet-1882015252.html
 

Yhteistyössä