KATSOKAA ON SE TOTTA!!!!!!!!

vieras
Kysymyksen esittäjä: badu 12.02.2008 17:06:48
"Luonnollisesti, tämän kohteen tuotto menee hyvään tarkoitukseen!" Mikäköhän tämä hyvä tarkoitus on?
Myyjän vastaus 12.02.2008 19:35:43

Huutokaupan kuvauksessa on kaikki oleellinen informaatio huudon tekemiseksi. Mikäli et ole täysin ymmärtänyt kuvausta tämän huutokaupan kohteesta, sinun ei tule tehdä huutoa!
 
IhanaValo
Siellä miehet näyttää taas viisautensa noissa kysymyksissäkin..jos ei oo mitään älykästä sanottavaa niin vois pitää suunsa kii. Ei tuo; saako siltä pi**ua samaan hintaan-yms. kysymysket, oo kovinkaan hauskaa..
 
Mun mielestä jotenki negatiivista tollanen Susannan homma. En nyt viiti ihan suoraan laittaa mitä aattelen mut eikö sitä julkisuutta ja huomioo vois hakee jotenki muutenki ku tollasella... Sillä ihmisellä on aika pienet lapsetki kuiteski.
 
joo
Saattaa täyttää herjaamisen (vai mitä olikaan) tunnusmerkit, joidenkin tunnuksia saatetaan sulkea kun eivät osaa esittää asiallisia kysymyksiä.. Julkiseen anteeksipyyntöön annettu mahdollisuus..

Miks ihmiset kommentoi jos eivät osaa olla kunnolla?
 
WTF
mähän jo eilen kysyin et eiks itsensä kaupustelu ole suomessa kielletty? ei hän varmaan mitään seksi palveluja kauppaa, mut itteään kuitenkin!! hyi hemmetti ku on haaskan näköinen muija... YÖK!!!
 
ei siis mene mihinkään hyvään tarkoitukseen. itelleen ottaa rahat.

onko toi muka laillista. eikös siten jokainen vois myydä huutonetissä treffiseuraa parhaiten tarjoavalle ja vihjailla että menis hyvään tarkoitukseen rahat.

Musta selkeesti vihjataan että menis hyväntekeväisyyteen.mut ei taida mennä
 

Yhteistyössä