Kaupan kassat, miten olette mokanneet töissä?

  • Viestiketjun aloittaja Jokuhfc
  • Ensimmäinen viesti
Ihan näitä perusjuttuja tullu mokattua, antanu väärin rahaa takaisin, lyönyt kappalemäärän väärin koneeseen jne.
Olen myöskin ollut liikaa omissa ajatuksissani kassalla, kun piti välisumma sanoa, aloin puhumaan mustikkapiirakasta kun sitä ajattelin. Ja eräs asiakas osti naudan kieltä kokonaisena, ajatuksissani vetelin tuotteita skanneriin, otin tuon kielen siitä hihnalta ja huudahdin kun tajusin, mitä mulla on kädessä. Tästä asiakas suuttui kovasti, meinasi kuulemma saada sydänkohtauksen.

Olen myöskin suututtanut asiakkaan sanomalla vastaan jossain asiassa, en tainnut tietää vielä tuolloin, että asiakas on aina oikeassa.

Eräässä kaupassa meitä oli ohjeistettu, että eräältä julkisuuden henkilöltä ei saa kysyä henkkareita kun ostokset olivat yli 50e ja maksoi pankkikortilla. No, asiakas tuli ja osti isot ostokset, maksoi pankkikortilla ja minä onneton kysyin paperit. Hirveän kohtauksen tämä rouva järjesti, vaati kauppiasta paikalle, ja haukkui mut pystyyn kauppiaalle. Asiakkaan lähdettyä juttelin kauppiaan kanssa, ja sanoin että minä en tätä ohjeistusta ollut kuullut, ja kun sen sitten kuulin, en sitä ihan heti allekirjoittanut. Kauppias oli kovin ymmärtäväinen, ihmetteli enemmän asiakkaan suhtautumista asiaan.

Olen myöskin kysynyt yli kolmekymppiseltä henkkarit kun osti tupakkaa, asiakas ei osannut suhtautua asiaan huumorilla ollenkaan.

Olen myöskin myynyt alaikäiselle oluen.
 
kaupantäti vuodesta 04
Olen kysynyt asiakkaalta plussa -korttia. En ole koskaan ollut keskolla töissä :D
Limpparin ostajilta useamman kerran henkkareita.
Kortteja olen heitellyt pitkin lattioita, olen vähäsen rähmäkäpälä.
Veikkaukset olen sotkenut..eiku tää tuleekin tälle kortille. toi uusiksi..tota ei uudestaa.
Laskutuskaupassa olen kysynyt firman suurimmalta pomolta henkkarit ja kieltäytynyt myymästä laskulle kun ei ollut käyttöoikeutta :) toimin täysin ohjeiden mukaan ja herraa nauratti. en edes tajunut että se on isoin pomo :D
Jos yritän olla kamalan näppärä silloin ainakin törmäilen tai tiputtelen tavaroita.
Punastelu on mun bravuuri, varsinkin erittäin hyvännäköisten asiakkeiden kanssa, asiaa ei helpota että tajuan punasteluni.
rahaa olen antanut väärin takasin varmaan miljoona kertaa.
Olen hajottanut tavaroita ja tilanut väärin. Täyttänyt väärää tavaraa väärään hyllyyn 8h.

Asiakkaalle saa myydä olutta kello 21.00 jälkeen jos on kaupassa ennen 21.00. Kameroista tarkistus jos ei muuten :)
 
fluemieneism
Bridgewater acquaintances were rated the largest hedge deposit in the us together with fifty eight. 9 million regarding money throughout resources underneath administration. Your Westport, Conn-based deposit likewise acquired a gain of 15. 3 million dollars, according to the recent customer survey. http://www.youtube.com/watch?v=5bdws6y4VBI Should you have a lot of income by now, you could be the perfect applicant for any hedge deposit investment. These kind of opportunities usually are second on track investments. They will attempt to wipe out tolerate areas as well as generate money even though they also make use of the bull market in addition to deliver a greater returning. You'll find challenges in the hedge deposit, people the typical individual would not carry. With the onset of any carry marketplace, the a style of brief advertising is just about the very best strategies to hedge the actual poor market along with acquire the actual of lemon how the overall economy distributed you in addition to create lemonade. michael zimmerman fund Where to start. The little investor has been can not receive a specialist money manager without $10 million or more to start. However suppose they can swimming pool his / her cash together with additional smaller shareholders to arrive at this particular minimal threshold. And so the communal pay for appeared to cope with these kind of precise worries.
 
"töttöröö"
Pelisilmää käyttäen. Ostopäätöksen voi tehdä kaupassa vaikka 20:50, mutta sen myyminen on silti kiellettyä 21 jälkeen. Jos asiakas on kuitenkin jonossa alkoholin kanssa ennen 21, niin on reilua myydä. Kiellettyä se kuitenkin on, mutta tuossa tilanteessa joustaisi itse viranomainenkin.
 

Yhteistyössä