Kertokaa muutama hyvä uuniperunan täyte

Katkaravuille en ala kehitellä kun en voi sietää niitä itse lainkaan ni en osaa hahmottaa et mikä niiden kanssa kävisi, mutta oon tehny ruissipseille täytettä tonnikalasta ja kinkusta ja samaa täytettä voi laittaa uuniperunaankin.

Tonnikala:

1 prk smetanaa (mahdollisimman rasvaista)
Kotigastronomi-dipmixiä (sitruuna-tilli) maun mukaan, n. 6 teelusikallista.
2 prk tonnikalaa paloina öljyssä, hyvin valutettuna.

Sekoitetaan hyvin ja annetaan vetäytyä jääkaapissa n. tunti.

Toimii myös savulohen kanssa.


Kinkku:

1 prk smetanaa
Kotiastronomi-dipmixiä (ranskankerma-sipuli) n. 6 tl
n. 200 g palvikinkkuleikkelettä mahdollisimman pieneksi kuutioksi leikattuna
puolikas punainen paprika yhtä pieneksi kuutioituna
n. 15 cm pätkä tuoretta purjoa, kuin myös pieneksi kuutioituna.
Sekoitetaan ja annetaan veräytyä jääkaapissa hetki.
 
keittoa!
Creme fraiche, pieni puristus piparjuuritahnaa, pikkaisen dijon-sinappia ja paahtopaistisuikaletta. Maun mukaan lehtipersiljaa joukkoon. Paahtopaistin tilalle sopii tietysti hyvin valutetut katkaravut, jättikatkan pyrstöt tai savukala. Piparjuuri on niin hyvää!
 

Yhteistyössä