Kesäkuun 2007 lapsettomuushoitojen hedelmät

Kerho on hyvä idea! Hain jäsenyyttä, täytyy perehtyä paremmin kun on aikaa. Pojat on hereillä ja kohta syödään.
HHmukavaa iltaa teille, nuttikaa toistenne seurasta ja ohrapirtelöstä =)
Ja vielä Siiristä, on iloisen näköinen tyttö. Aivan ihana farkkutakki niissä kuvissa!

Roosa
 
Kerhosta:
Eli ilmeisesti pitää hakea jäsenyyttä ennen kuin pääsee keskustelemaan vaikka olisikin salasana. Jäsenhakemuksessa on jotain kysymyksiäkin. Kokeilin, että hakemus tulee läpi vaikka ne jättäisi tyhjäksikin.

Moderaattorin pitää siis hyväksyä jäsenyys. Eli voitte käydä itse hyväksymässä itsenne jäseniksi moderaattoritunnuksella, ja mäkin voin siellä käydä. Kun on jäsen niin "keskustelu" -kohta toimii ymmärtääkseni aivan samalla tavoin kuin tämä keskustelupalstakin. Hyväksyin Roosan samalla kun kävin.

"Uusi juttu" ja "uusi kuva" kohdat pitää myös hyävksyä moderaaattoritunnuksella.

Jiksu: toivottavasti selkä on parempi!!! Mutta ilmeisesti olet sen verran konkari, ettei jäänyt kammoa? (t. nimim. kerran issikan selässä ja kyllä jännitti)

HH.Hauskaa iltaa!

 
Pikaiset moit täältä Suomen etelärannikolta vaihteeksi :wave:
8km kävelylenkin, lauantai saunan ja kylmän siiderin jälkeen olo on sanoinkuvaamattoman ihana, mahtavaa olla taas kotona ja nauttia tästä rauhasta ja viileämmästä ilman alasta.
Lentomatka sujui yli odotusten. Poika hurmasi kaikki lentoemot ja ''flirttaili'' sekä hymyili siellä kaikille. Suostui jopa nukkumaan sylissä pariin otteeseen lentomatkan aikana.

Tehän olette ehtineet kirjoitella tässä ajassa jo vaikka mitä ja oma kerhokin jo avattu :whistle: Mun täytyy sitten ihan ajan kanssa katsoa sitä ja kirjautua. Kiitos Amodini vaan ideasta ja salasanasta =) Ja aivan ihania kuvia kuvaboxeissa :heart:

Roosa: Mahtavaa että vihdoin ja viimein sait pojat tänne ''näytille''. Kerrassaan ihanat , tyylikkäät pikkumiehet!
Netta ja Siiri ovat kyllä niin filmaattisia neitejä. Todellakin Nettaa voisi luulla isommaksi, hiukset tekee paljon. Netan hiukset ovat tainneet paljon vaalentua sitten vauva-ajan. Ja Siirillä ihanat söpöstely vaatteet päällä. On se kyllä että noille tytöille on niin ihania vaatteita. Tänään kävin jo kaupoissa kiertelemässä, ja olisin varmaan tuhlannut koko lomabudjetin alta aika yksikön tyttöjen kuteisiin, jos semmonen olisi. No kyllä sieltä lähti meidän jätkällekkin muutamia perusjuttuja :/

Tuo kuvaboxi on kyllä hyvä idea. Täytyy kehitellä sitten sellainen kunhan pääsen kotikoneelle.

Hups kello on jo noin paljon.Koko poppoo jo simahtanut ja mä vielä täällä kökin.

Amodini : ole hyvä vaan ;) Mukavaa reissua muuten teillekin! Kaislastahan on hyvää vauhtia kehkeytymässä oikein kosmopoliitti neitokainen kun pääsee reissamaan taas =) Ajatella, olisitko uskonut tai saatikka uskaltanut edes uneksia matkoista tytön kanssa vielä muutama kk sitten kun teillä oli koliikit pahimmillaan!! Nauttikaahan oikein kunnolla!!

Kitty
&
Antoni
 
Hei,

kävin kerhossa mutta en pystynyt kirjoittamaan sinne, laitoin hakemuksen. Ilmeisesti Amodinin pitää hyväksyä se? Vai enkö mä vaan tajuu?

Väsyttää kovasti. Elli herää öisin kahden tunnin välein, toissayönä huusi kolme tuntia kunnes otin sen viereeni. Kaikki masentaa. :( Ja selkää särkee yhä, varsinkin istuutuminen ja nouseminen on yhtä helvettiä.

Jaha, tyttö huutaa, igen...

Jiksu

 
Olen hyväksynyt kaikki ne hakemukset mitä tähän mennessä on tullut. Sen jälkeen pääsee kirjoittamaan keskusteluosioon.

Tosiaan se jäsenyyden hyväksyminen pitää tehdä niillä uusilla tunnareilla mitkä lähetin.

Hyväksyin myös Main kuvat meidän kerhon galleriaan. Aivan yltiösöpöjä!!!

Ihanaa, että Kittyn loma sujuu!
Nyt mummolan patojen ääreen ja miehen kanssa kaupunngille, jee!
 
Määkin kävin 'kerhoilemassa' :LOL: Että voi ihminen olla välillä tyhmänä :LOL: Noo kait se alkaa sujumaan kunhan harjoittelee
Reissu meni hyvin mutta mies joi väkeviä ja arvatkaa vaa tuli riitaa sitten aivan tyhjästä :eek: olenkin mököttänyt tämän päivän........ ARG!!!!!
Miten se sitten on siirrytäänkö me koko porukka tonne kerhoon kirjottelemaan niin sitä vaan että eikö me kirjoitella tänne enää ollenkaan???
Meillä Siiri viihtyy hyvin nykyään lattialla ja on myös ottanyt mittarimato systeemin käyttöön, apua se ei ole kohta enää vauva.... kohta konttaa, nostaa etupäänkin mutta tahtoo kellahtaa kumoon vielä.
Ja Kittylle mukavaa lomaa! Onko kiva puhua suomea?

HH ja Sipu 6kk
 
Hyvin olit Jiksu hörhöillyt!! :LOL: Kaikki onnistuu, se kuva pitää Amodinin (tai moderaattorin siis) hyväksyä, joten siksi ei näy vielä.

Mutta siis eiköhän me sinne siirrytä? Jottei tarvitse kahteen paikkaa kirjoitella? :)

Nampula
 
Täällä taas... En saa edelleenkään haettua edes jäsenyyttä, mitään ei tapahdu tuosta valikosta. koitin Amodinin lähettämällä linkillä ja menemällä suoraan etusivulta kerhoihin.

Niin ja internet explorer on käytössä. Mikä olisi vaihtoehtoinen selain?
 

Yhteistyössä