Keskenmeno nyt heti perään uusi raskaus?

  • Viestiketjun aloittaja "Jaana"
  • Ensimmäinen viesti
"Jaana"
Moikka kaikille! Pakko tulla kyselemään onko näin tapahtunut muille? Hieman epäilevä olen ja paniikissa, mutta toivottavasti tämä olisi nyt uusi alku eikä edellinen keskenmeno vaikuttaisi tähän.

Elikkä keskenmenon sain noin 6,5 viikkoa sitten.. Vuoden yrittämisen jälkeen vihdoin tärppäsi ja viikon innostuksen jälkeen sain tietää rv 7 että kohtu oli tyhjentynyt itsekseen.. Lääkäri antoi kehotuksen että pitäisi odottaa yhdet kuukautiset, mutta ei ole ihan välttämätöntä. Nyt 6,5 viikkoa keskenmenosta testi näytti plussaa.. Sen tiedän että mahdollisestä hedelmöityksestä ei voi olla kuin max 5 viikkoa.. Tein tuon digitestin, clearblue jossa se hedelmöitys ajankohta viikkonäytöllä.. Näyttöön pamahti
"raskaana 1-2 viikkoa".. Nyt mietin että onkohan kaikki hyvin kun näin nopeasti raskauduin ja onko tuo viikkonäyttö oikeassa vai onko jokin pielessä? Onko muilla kokemuksia? Oireena huomaan nyt jo nipistykset alavatsassa ja samanlaiset kivut kuin kuukautisissa mutta verta ei tule.. Hmm, kokemuksia kellään samaisesta tilanteesta?
 
"Vieraana"
Onko sinulta mitattu edellisen keskenmenon jälkeen raskaushormonia verestä? Sehän voi jonkun aikaa keskenmenon jälkeen näyttää myös raskaustestissä plussaa. Mutta aivan yhtä hyvin voit myös olla raskaana, toivottavasti jälkimmäistä :)
 
Raskauduin heti keskenmenon (rv 8) jälkeen uudelleen, uuden plussan sain noin 5-6 viikkoa keskenmenon jälkeen. Olin välissä käynyt ultrassa varmistamassa, että kaikki oli tullut ulos itsekseen ja tehnyt negatiivisen raskaustestin. Lopputulos nyt nukkuu pinnasängyssä :). Silloin kuulin myös, että jos kroppa ei ole valmis uuteen raskauteen, niin se ei alkaisi. En tiedä pitääkö paikkansa, mutta ainakin itselläni sujui tuo toivotusti :). Mutta niin kuin aiemmin mainittiin, niin kannattaa varmistaa, ettei ole vielä edellisen raskauden peruja nuo raskaushormonit. Toivottavasti nyt olet raskaana ja saat nyytin syliin asti <3.
 
"leena"
Mitattiin viikko sen jälkeen jolloin oli 33, toisen viikon jälkeen alle 5, eli ei sieltä pitäisi olla jäännöksiä.. hmm toivotaan nyt että tämä onnistuisi ja kaikki olisi hyvin! :)
 

Yhteistyössä