Keskenmenon jälkeen kuumeilevat kesällä

Uutta testiä on tänäänhin dippailtu - jopa 5kpl..:whistle::)

Puikko(David 20mIU/ml)näytti jo aaaaavistuksen selkeämpää vaal.punertavaa viivasta..kovin on vain heikko vielä:ashamed:..huoks..vahvistumista toivon ihan älysti!
..pelko&mahdollinen pettymys vaan takaraivossa asustaa..

Illasta alkaa masulle tuntemuksia tulla ja mahtava turvotus!:x
..tisujahin nipistelee ja kuumottelee(sama juttu eilen illasta)


Plussapuuhkuja tänne pinoon paaaaaaljon!!!:whistle::heart:
 
Tulin kurkkimaan vanhan ketjun kuulumisia ja ainakin mur-murilla näyttäis olevan jännät hetket, mäki nään kyllä punertavan viivasen.. Ja mulla pregcheckin viiva näytti päiväpissasta vahvempaa haamua kun seuraavan aamun aamupissasta.. Toivotaan et tikkuun pärähtää vielä vahva pysyvä plussa <3

Tää mun raskaus on kyllä menny kaikkea muuta ku hyvin mut en valita kun kuitenkin lopputuloksen pitäisi olla hyvä :) viikolta 22+ oon ollu kotona käytännössä tekemättä mitään, siis supistusten takia ja rv30+1 jouduin kontrollista suoraan osastolle vuodelepoon koska paikat oli jo ihan kypsät! Samana iltana vauva meinasi tosissaan syntyä mut saatiin synnytys viel pysähtymää! Nyt on kohta 4 viikkoa vuodelepoa pääalaspäin osastolla takana, vaan vessassa saan käydä! Supistustenestotippa mennyt muutamaa päivää lukuun ottamatta lähes koko ajan ja muutaman kerran tässä välissäkin vauva on meinannut syntyä.. Huomenna tulee rv34 täyteen jolloin kaikki lääkkeet lopetetaan ja vauva saa syntyä jos lähtee syntymään ja saan myös nousta pystyyn.. Maanantaina kotiin jos synnytys ei ennen sitä käynnisty.. Esikoinenhan meillä syntyi rv32 joten mahtavaa olla jo näinkin pitkällä ja taistelu on kannattanu vaik helppoa ei oo ollu!

Tsemppiä ja plussia kaikille!

Huikkis ja typy rv33+6
 
Mur-murille ONNEA!!

Huikkis:
Äkkiäpä on aika mennyt =) Tsemppiä viime metreille ja onneksi vaavi kuitenkin pysynyt noinkin pitkälle masussa, vaikka meinannutkin syntyä aikasemmin.

tänne ei uutta. Perun ma sen klinikka ajan, kokeillaan clomeja ja katotaan sitten loppu vuodesta varataanko uusi aika jos ei onnista. usko plussaamiseen luomusti on mennyt.. tässä kierrossa ei ollut edes sitä tyypillistä, hirveän kivuliasta alavatsakipua, mikä ennen (oletettua) ovista aina on.
reikihoitaja sanoi, että hänelle tuli semmoinen tunne, että itsellä on joku puhdistautumis jakso meneillään.. että kaikessa rauhassa odotella:) Muutenkin jotenkin uutta voimaa ja toisenlaista mieltä saanut kun olen pari kertaa käynyt.
 
Onnea mumur murille viivan vahvistumisesta ja Huikkikselle tsemppiä tulevaan koitokseen.
Oltiin tänään miehen tyttären pojan ristiäisissä. Olipa tosi suloinen pienokainen. Täti perkele se vaan osasi valita oikein täydellisen paikan kurvata paikalle siellä RISTIÄISISSÄ... :headwall::headwall::headwall::headwall:Siispä kp26 muuttui KP1 Tulipa tosi paska olo, kun piteli sitä babyä sylissä ja niiiiin kovasti sitä omaa pienokaista mieli tekee.:':)':)':)'(
Alkaa kyllä olla tosi epätoivoinen olo, kun ei onnistu sitten millään. Lapsettomuuspoli kiinni vielä heinäkuun, että tämäkin kierto sitten mennään luomuna. Toiveissa olisi elokuussa inssi.
Aloin karppi ruokavalion, ku jostaki kuulin et vois parantaa hedelmällisyyttä-tiijä sitten tuota.. Van kyllä VITUTTAA!!!!!!!! Mahan ukon kainaloon puskeutua ja märistä koko yön.
 
Onnea mur-mur :) hienosti on viiva vahvistun! Täällä jännäillään kyllä jokaisen puolesta ja toivotaan et odotuspuolelle pääsisitte :flower:

Tsemppiä jokaiselle!

Astre ja Eemeli joulukuisista rv16+6
 
Minut saa siirtää pois täältä listoilta. Meille tuli nyt pitkä tauko tähän toivomiseen kun menee kaikki rahat muualle ja sovittiin että kun saadaan se leikkausraha kasaan niin sitten voin taas alkaa kuumeilla :( Hiukan on haikea olo kun melekin kaikki on nyt raskaana tutuista ja itse kärsin kipujen ja rahattomuuden kanssa. Mies juuri vaihtoi työpaikkaakin eli ensikuussa ei paljoa tiliä tule. Kiitos teille kaikille tuestanne ja kun olette viitsineet kuunnella minunkin valittamista. Olette ihania! Ja plussanneille onnea ja muille paljon plussatuulia puhaltelen!!!!
 
Hei naiset ihanaiset! :wave:

Onnea hurjasti plussanneille! :heart:

Täällä on varmaan tullut niin paljon tekstiä että pitää huomenna perehtyä paremmin.

Täällä kotiuduttu aivan mahtavalta kesäloma reissulta. Käytiin sitten monessa paikkaa, jopa ihan manner-suomen keskipisteessä asti. Oli kyllä rentouttavin loma joka minulla on ollut. Huomenna käyn viimeisen päivän vanhassa työpaikassa, ja keskiviikkona uuteen paikkaan ja uuteen hommaan. Odotan aivan onnessani uutta työtäni!

ON: Vatsaa on nipistellyt niin että pakko oli yks päivä ottaa särkylääkettäkin. Huomenna testaan jos vielä siltä tuntuu, vaikka lupasin itselleni viimeksi etten testaa ennenku on menkat viikon myöhässä. Nyt kun ei olla miehen kanssa stressattu yhtään ja lomailtu vaan niin kummallakin ihan sellanen olo et on tärpännyt :ashamed: :rolleyes:
 
Taisi olla miunhin tärppi(taas)vain hetken tähdenlento..
Viivanen eiliseen dippaukseen verrattuna(puikko)s e l k e ä s t i heikompi


..satuttaa kovasti:'(..ja vihastuttaa!!!|O

((muoks)) Tänään päivällä digi näytti..

Huomenna verestä HCG määritys..
 
Viimeksi muokattu:
Ei kestänyt miun pien matkassa:'(

Miun kuumeilut on nyt kuumeiltu - reilu 2v ja 4 keskeytynyttä riittää miulle:ashamed:
..kun ei tästä tule kuin tosi suruinen olo kerta kerralta.

Oikein ihunaa kesän jatkoa teille kaikille
ja niitä PLOP PLOP ++++++++++ kovasti toivon tähänkin pinoiseeen!:kiss:
 
Viimeksi muokattu:
Voi ei MUR MUR:':)hug: Jaksamisia sulle tosi paljon ja vaikka toivon et olisit palstalta lähtenyt toisella tapaa niin viet kyl palan palstaakin pois kun lähdet kun sun jutut on aina niin piristäviä ja hauskoja!

Epa_88 onnea hirmuisesti :)

).( tää kierto on aika tehokkaasti puuhailtu makuuhuoneessa tuon miehen kanssa, paitsi kiertopäivät 15 ja 16 ei ehditty. Oviksesta ei ole varmaa tietoa mut ovioireet alkoi joskus kp11, mut sitä normaalia kipuilu hetkeä en huomannut. Nyt siis kp 20 ja alamahaa nippailee ja juilii. En tiä voiko vielä mitään tuntea mut on sellainen olo et jotain olis voinutkin tapahtua. Korkeelta tiputaan jos ei ole koska moneen kiertoon ei ole ollut mitään fiiliksiä siitä et vois olla matkalainen mukana. Luulen et ovis oli aika lailla kp14. Jos tää ihme nippailu ja kipuilu ei johdu raskaudesta niin sit vois olla joku tulehdus mihin taas en oikein usko. Olo on väsynyt ja kiukkuinen. Saapi nähdä.. Oon ennenkin sekottanut raskauskipuilut ja tulehduksen keskenään. Phinta silti on se et alaselkä kipuilee ihan kauheasti joka ollut merkki raskaudesta kahdessa kesken menneessä eli onko edes toivoo et matkassa pysyis jos taas selkä kipuilee.. Huoh..
 
Onnea paljon, Epa-88 :flower:

Ja mur-mur, paljon jaksamisia ja olen todella pahoillani puolestasi :hug:

Olen täällä taustalla seuraillut kirjoittelua, mutta omaa kirjoitettavaa ei ole ollut, kun ei ole vielä menkatkaan alkaneet, ja sitä ennen ei tosiaan yritystä voida aloittaa. Nyt on vihlonut vasemmalla puolella jo pari päivää, ollut tosi kiukkuinen olo ja finnikin ilmestynyt keskelle nenää.. Jospa tässä pian sitten alkaisi uusi kierto..

Vähän jännittää, kun hormonikierukan poiston jälkeen ei ole yhtiäkään normaaleja menkkoja ollut.. Sitten kaksi keskenmenoa peräkkäin.. Lääkäri sanoi, että voi menkat olla todella kivuliaat ja runsaat nyt. Oonkin varautunut sitten Burana 600:lla :D Voihan olla, ettei mitään erikoista olekaan, mulla yleensäkin menkat on melko kivuliaat, niin välttämättä sitä eroa sitten huomaakaan..

Sitten ollaan mietitty, pitäisikö tilata niitä ovistestejä.. En ole koskaan kokeillut, onko ne miten helppokäyttöisiä, vai saako pohtia onko viiva jo tarpeeksi vahva ja testailla jatkuvasti? Ja onko suht säännöllisessä kierrossa niistä testeistä sanottavaa hyötyä, jos muutoinkin säännöllisesti touhuillaan? :)
 
Enhän mie osaa olla tänne pinoihin kurkkimati ja kommentoimati - tietenkään en!:rolleyes:..onhan nämä tulleet niin tärkeiksi miulle:heart:
..mutta kuumeilut jää kyllä nyt miun osalta.
 
Viimeksi muokattu:
Suuren suuren pahoittelut mur-mur, oon niin pahoillani teidän puolesta... :hug: Tuntuu niin epäreilulta, että jouduitte taas kokemaan näin karvaan pettymyksen. Toisipa se kuumeilun lopettaminen teille toivotun tuloksen noin pitkän yrityksen jälkeen. Voimia... :heart: Olis ihanaa jos et kokonaan häviäis täältä... =)
 
  • Tykkää
Reactions: mur-mur
mur-mur Kiva kuulla, että et vallan unohda meitä, oot niin ihana kun jaksat aina muita kannustaa ja piristää vaikka ei ole itselläsi todellakaan helppo taival. Kiitos niistä kerroista kun olet muakin tsempannut, isoksi tueksi on tullut! Oikein rentouttavaa kesää teille ja jätähän merkkiä itsestäsi aina kun jaksat! :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: mur-mur
Onnittelut plussanneille!

mur-murille tsemppiä! Kurjaa että kävi noin.

Neiti-81 Hyvä että olet saanut apua kilpirauhasongelmaan. Ehdottomasti tolla arvolla pitää lääkitys aloittaa minunkin mielestäni.

Päivittäjä, mulle voi merkata kp 4/28. Ehdin jo iloita plussasta, kun viiva pari päivää vahvistui. Vaan kemiallinen se sitten kuitenkin oli. Tiedä sitten, vaikuttiko oviksen aikaan alkanut myyräkuume asiaan. Toivottavasti tässä kierrossa olisi parempi onni. Positiivista sentään on, että jotain yritti tapahtua. Eka kerta km:n ja skopioiden jälkeen.
 
Mur-mur: Kovasti voimia sinne! On se niin kovin epäreilua toi :/

Täällä elellään 4 clomikiertoa ja toiveet on korkeat! Mieli vaan aika lailla maassa, kun kaikki muut ympäril tuntuu saavan lapsia. Yks hyvä ystävä ilmoitti raskaudestaan tälläviikolla ja hehkutti viel et onnistui heti pillereiden loputtua! On se niin epäreilua, että toisilla käy tuollainen säkä ja toiset saa yrittää vuosia. No tottakai olen onnellinen toisten puolesta, mut kyllä se alkais olemaan jo meidänkin vuoro niinkuin muidenkin ketjulaisten!!
Plussatuulia kovasti tänne kaikille :)
 
LAUANTAI 23.7.2011


HAAVEISSA ESIKOINEN



Emby^...................KM 03/11...............................KP 7/28
Tillu79.....................KM 01/09, 08/09, 01/10.........KP 8/26-30
Sanmar82...............KM 05, 09 & 12/10, 06/11.....KP 23/27-28
Gabrielle..................KM 02/11...............................KP 25/31
maikkuliini...............KM 10/10................................KP 38/31
syysmyrsky..............TM 04/08, KM 02/11
Padmerine...............KM 11/10, 04/11
lemonade................KM 03/11
KatieSadie...............KM 02/11
Katie85....................KM 11/10
Alpa.......................KM 05/11
Lara_84..................KM 05/11



HAAVEISSA TOINEN


Too-ticki..............KM 05/08, 03/11.........................KP 6/28
kultakimpale2......KM 03/09, 12/10..........................KP 16/
ElinaMaria..........RK 01/08, 02/11............................KP 49/26-28
plug-in-baby........KM 07/07, 12/10, 04/11
Mamulis..............KM 07/10
Äiti minäkin.........KM 04/11
kiken..................KM
vauvaqme.........KM 05/11, 06/11



HAAVEISSA KOLMAS



Champion.........KM 04/10, 09/10............................KP 23/26-30
mammuzki.......KM 03/11, 04/11.............................KP 39/28
Nuunuu78........KM 03/10, 08/10
Sandemar........TM 11/10, KKM 02/11
Nappula............KM 09/08, 02/09, 05/11



HAAVEISSA NELJÄS



johnu.........................KM 01/11, 06/11


HAAVEISSA VIIDES



miss bamse..............KM 11/10.................................KP 20/28


HAAVEISSA KUUDES







TAUSTALLA:

An-nie, Danjuska, Bianca, Tipetsu, Sinderella, taaperotx5



:heart: PLUSSANNEET :heart:

2010

Elokuu: liinukka83, ElliLei, Orion-, valdemaria

Syyskuu: Catalia, nepula, rikupi, kiia81, Minsku82

Lokakuu: Harhaanjohtaja, Sanmoc

Marraskuu: viivi ja vagner, Cappuccino, Hjannah, Anna-79, HelinäKeiju10, Blanco, Koralli73

Joulukuu: Minttu81, Orkidea88, Huikkis, Sandemar, innoM, tömpsis, Maximilian

2011

Tammikuu: elmiju, äiti88, kitikat3, Omppu09, Dino80

Helmikuu: Muutosta, Neiti-81, koiksa-79, shenda81, Carriina, Miina84, Leeniliini, Minnuska89

Maaliskuu: Yale, Kiitäjä, Mariel85, MamiJ, Minnäi

Huhtikuu: äiti x4, äidiksi haaveileva, neljäskö, viena, tanjuska<3, Astre, Mango86

Toukokuu: LeenaT

Kesäkuu: Nenex, Naive88, Memelisa, sonsku, PIKKUVIIKINKI

Heinäkuu: Imoen, Epa_88



 

Yhteistyössä