~ Keskenmenon jälkeen plussanneet ~ *talvella 2012-2013*

^^Itse käväisin tänään taas 10 min. mutkan neuvolassa kuunteluttaa sydänäänet. Ovat luvanneet käydä koska vaan jos alkaa ahdistaa, kun on km-tausta ja tässä raskaudessa ns. riskejä. Kotidoppleria ei ole tullut hommattua, koska jos en jotenkin saisi ääniä kuuluviin tai selkeästi erottaisi molempien vauvojen ääniä niin panikoisin vain sitten. Jos olisi ollut vain yksi vauva, varmaankin olisin tilannut laitteen.

Vau mikä plussa-aalto täällä on käynyt, hirmuisesti onnea ja tervetuloa kaikille. :flower:

19+0 *poks*
 
Kopsin tuolta kolmikymppisistä, ei malta pysähtyä kirjottamaan, ku pitää fiilistellä :heart:

Tänään oli rakenneultra. Kaikki palaset oli kohillaan. Istukka takana ja ylhäällä, pieni pötkötteli selkä mahaan päin, joten sydäntä ei meinattu saada katsottua ollenkaan. Lopulta senkin virtaukset näky ja silläkin osastolla kaikki kunnossa. Sukupuolta ei haluttu tietää ja tuskin sitä tuosta asennosta olis nähnytkään. Pääasia, että kaikki on hyvin ja pikkuhiljaa uskon, että alkukesästä se pieni täällä oikeasti on!
 
EVO
Moi,
helpottava Np-ultra takana, kaikki edelleen just niinku pitää, aivan ihanaa :)
Vilkas tyyppi siellä heräili ja heilutteli eikä ollut turvotusta juur yhtään. Varpaat ja sormetkin jo erottui ja selkäranka vaikka pituutta on vain se vähän yli 5 cm.
JEEE!!!

Neiti-81, sulla onkin jännät paikat siellä!

Onnea kaikille muillekin hyvistä ultrakuulumisista!
 
Onnea kaikille uusille plussanneille sekä ultrista hyviä uutisia saaneille!!

Lueskelin vaan kuulumiset mutten ehdi enempää kirjoitella omiani - ja eipä tänne kyllä varsinaisesti mitään kuulukaan, kaikki vaan rullaa eteenpäin tasaiseen tahtiin. Mutta kuitenkin omanapainen poksahdus, niin se aika rientää:

Scarleth 25+0 POKSPOKS!!!
 
:heart::heart: Ihania ultrauutisia kodehu ja EVO! Onnea myös poksumisesta Scarleth, tillukas ja Neiti-81. Aivan mahtavaa, että Neiti on päässyt noin hyville viikoille kahden kanssa, vaikka varmasti alkaa pikku hiljaa riittämään vauveleiden kantaminen mahassa. Tsemppiä viimeisiin hetkiin. :heart::heart:

(.) Eilisessä neuvolassa kaikki muuten ok, mutta vauvan ryökäle oli mennyt kääntymään väärin päin! Mur. Tähän asti ollut aina oikein päin ja jo aika alhaalla, joten en ollut yhtään osannut varautua tällaiseen. No, aikaahan tässä on vielä kääntyä takaisin, parin viikon päästä lääkäri, jossa tilanne varmistetaan ultralla ja sitten mietitään jatkoa. Toki aloin jo heti panikoida sektiota, mutta ei kai sekään sitten maailmanloppu ole.

Mutta, mutta, tänään alkoi sitten LOMA! Jahuu! Koetan keskittyä nyt vain hyviin ja mukaviin asioihin ja nauttia ajasta esikoisen kanssa :) Viikonloppuja kaikille.

kwaidan 34+2
 
Oli pakko tulla taas kurkkaamaan tänne :) oikein paljon onnea onnellisista ultrakuulumisista ja onnittelut uusille plussanneille.

neiti -81 mua niin jännittää sun puolesta!!! Miten voi olla, että synnytyksestä on kulunut jo 6 vkoa enkä enää edes muista miltä kipeät supistukset tuntui, kun niitä mietiskelin äsken.

).( nyt voi jo merkata hyvällä omallatunnolla noin: lähtöpainossa ollaan, mahasta muistona vain enää vähän löysähköä mahan seudulla ja joka paikasta kadonneet lihakset ;-) Ensi viikolla on jälkitarkastus ja sen jälkeen ajattelin alkaa tehdä kotona vähän kahvakuulatreeniä, että saisi lihaksien muotoja vähän esiin ja parantaa verenkiertoa, niin jospa ihokin siitä virkistyisi. Salikortin voimaan astumista siirsin vielä 2:lla kk:lla. En halunnut ottaa vielä stressiä jumpista ym, että sinne oikeasti ehtii. Ihan tarpeeksi hommaa 2:ssa leikki-ikäisessä, 1:ssä vauvassa, omakotitalossa, miehen harrastuksien/työn yhteensovittamisessa ja 5:ssä supersuloisessa koiranpennussa. Mun vuoro on sitten myöhemmin, pennut ovat nyt 18vrk:tta ja emo on tähän mennessä ne käytännössä kokonaan, mut kohta alkaa mun osuus, kun kiinteät ruuat ym astuu kuvioihin. Niiden kouluttamisessa tulee olemaan oma hommansa. Sunnuntaina ristiäiset ja vihdoin poitsu saa virallisen nimen. Hän on edelleen yhtä ihana ja helppo, kun aikaisemminkin <3 ehkä vielä vähän ihanampi kuin ennen, kun on alkanut hymyilemään mulle :)
 
MALTTAMATON, ihanalta kuullostaa teidän arki:heart: ja onnittelut omiin mittoihin pääsemisestä:heart:
Mulla on nyt se 38,5kg:a sinne omiin mittoihin, niin saapi nähä oonko vasta 2kk oman hautaukseni jälkeen sulanu omiin mittoihin :D :D:LOL:
No, eiköhän noi pienet personaltrainerit sitten osaltaa pidä huolta mun liikkeessä pysymisestä :D ja habalihaksista :D


Täällä ei mitään. oikeasti, EI MITÄÄN.
Kieltämättä nyt vähän alkaa olla sellanen syntyisi jo olo, navan ympärys kiitettävät 132cm ja maha alkaa olla muuten tiellä (peiliin täytyy katsoa kauempaa kun maha osuu siihen, lavuaaria ei pääse liki elle varpusta sillee et maha nousee siihen lavuaarin päälle roikkumaan :D)
kauheen rauhallisia vauvat nyt eilisestä lähtien taas olleet, huolettaa :/ Mulla doppleri onneksi, niin molempien sykkeet oli 120 pintaan (ollu 150-170) joten rauhoittumista on nyt ilmeisesti ilmassa.....
Nooooh, päivä kerrallaan, josko tänäänKIN tekis reippaan lenkin jos kelit sallii :)

T:Neiti ja masussa viihtyvät tytöt 37+1
 
On sulla malttamaton ainaki vipinää :)

Ite pakkailen viimesiä kamoja, tänään pitäis lähtä katsastamaan Ameriikan lastentarvikeliikkeet. Takas vajaan kahen viikon päästä. Toivottavssti saan sitte lukea Neidin hyvin menneestä synnytyksestä ja muiltakin kivoja kuulumisia! Voikaa paksusti!

Kodehu 21+1
 
  • Tykkää
Reactions: iitu85 ja Neiti-81
Neiti-81 Jaksamista sinne vielä mahan kanssa, toivottavasti tytöt malttais pian saapua maailmaan.

Kodehu Mukavaa matkaa ja hyviä shoppailuja :)

kwaidan toivotaan että vauva kääntyisi vielä takaisin itsekseen.

Onnea hyvistä ultrakuulumisista kaikille siellä käyneille.

(.) täällä kuvotus ja paha olo vaivaa melkein 24/7, minkä otan kuitenkin positiivisena oireena. Kesällä keskenmenneessä ei ollut pientä yökötystä, nyt joka päivä saa olla yökkimässä. Ja siitä tietenkin veto ihan veks. :(

Muok. Poks unohtui. :)

zapata 8+0 poks
 
Viimeksi muokattu:
Onnittelut täältäkin Sannizille pojasta!!

Kodehulle ja EVOlle onnittelut hyvistä ultrakuulumisista! Ja Kodehulle hauskaa Ameriikan matkaa! Varmasti sieltä löytyy paljon shopattavaa...

Kuten joku muukin totesi, niin tämä ketju on kyllä siitä mukava, että on niin eri vaiheissa olevia odottajia mukana. Kun itsellä ainakin on hieman tällainen "ei mitään erityistä raskaudessa" -vaihe meneillään, niin on mukava lukea jo pidemmällä olevien tilanteista :)

Tai no sen verran jotain minullakin on ilmassa, että sain perjantaina raskausdiabetes -diagnoosin. Sitä osasin kyllä itsekin odottaa, sillä se oli nuorempaa lastakin odottaessa, mutta tällä kertaa vain huomattiin (siis testattiin) jo näin ajoissa. Ensi viikolla saan neuvolasta virallisen ohjeistuksen, mutta tiukalle dieetille joudun heti ensi alkuun. Eipä tämä tosiaan yllätys ole, sillä BMI on hitusen yli 30, joten lähinnä itseäni voin tästä syyttää... Viimeksi onneksi vauvaan eivät sokerit olleet vaikuttaneet, joten voin vain toivoa, että tällä kertaa menisi yhtä hyvin. Mutta aloitin joulukuun lopussa salilla käynnit + lisäsin arkiliikuntaa ja siistin ruokavaliotani, joten yritän kyllä kaikkeni, että RD pysyisi ns. hallinnassa. Ja täytyy rehellisesti myöntää, että oli kyllä jo aikakin alkaa jotain liikunnallista tekemään. Sen verta rappiolle olen päästänyt oman kehoni viime vuosina. En siis hetkeäkään omalla kohdalla epäile geenien yms. vaikutusta asiaan, vaan ihan omia elintapojani syytän, sillä mitään sukurasitteita yms. minulla ei ole. Näin ei toki läheskään kaikkien kohdalla ole, joten toivottavasti kukaan ei tästä loukkaannu. Puin nyt vain omaa muhkeaa napaani :)

Tinkatar + Tikru 13+4
 
SANNIZ, onnea!!:heart:

TINKATAR, tsemppiä sokereiden kanssa!


( . )
Täällä ei mitään..
Näinköhän porskutetaan 39.vkoille ja käynnistykseen?:whistle:
Ei oikeastaan muuten mitään, mutta mun närästys on jo niin pahana että ääni on lähtenyt. On siis hapot polttaneet tuon ruokatorven, ja kaikkea on oikeastaan kokeiltu. Synnytys taitaa olla ainoa keino päästä pahimmasta vaivasta yli.
Muuten siis ihan hyvä olo. Mitä nyt maha tossa roikkuu jo tiellä, kohta kopsuu päät lattiaan jos pali alemmas vielä menee....

:D

Päivä kerrallaa täällä siis mennä porskutellaan.

T:Neiti+Tuplat 37+2
 
Onnittelut Sanniz pienestä pojasta :) Innolla odottelen kertomuksia miten kaikki lopulta sujui!

EVOlle onnittelut hyvistä ultrakuulumisista, samoin kodehulle ja toivottavasti matka sujuu mukavasti :)

Kiitokset kwaidan infopaketista! Tuntuu vähän hurjalta ajatukselta joutua vaikka Porvooseen tai mihin lie Lohjalle asti synnyttämään, jotenkin sitä on tottunut hassuna luottamaan että pk-seudulla olisi kaikki isompaa ja paikka taattuna :p Noh, mutta kuten sanottu, eiköhän ne vauvelit ulos saada ja voihan olla että henkilökunta on tavallista skarpimpaa kun on poikkeustilanne päällä, kuka tietää :) synnyttämään talkoohengessä, heh!

Neiti-81 on kyllä saavuttanut aika kunnioitettavat mitat vatsalleen, hienoa että olet noin pitkille viikoille päässyt kahden kanssa! Onko supistukset pysyneet poissa?

mumina 23+4
 

Yhteistyössä