KESTOVAIPAT kun äp:n vaipat jääneet pieniksi

Miä ostin lisää noita imsevimsen kuoria(s,m ja l)...toimi parhaiten meillä. Pärjäsin hyvin parilla kuorella per koko... Nyt ei pysy enää paikallaan,joten oon joutunut luopumaan noista loistavista kuorista vauva-ajan jälkeen :/
 
Meillä toimii hyvin Bumgeniuksen 3.0, nää on yhdenkoon vaippoja, eli menee koko vaippaiän. Meillä ollut käytössä ihan pomminvarmoja, ei ole kertaakaan vuotaneet ohi. Sit meillä on kans iguleen yhdenkoon sisävippoja ja imsevimsen kuoria, myllymuksujen taskuja ja kestovaippakaupan taskuja sekä tsi-vaippoja.
 
Meillä on DreamNappyt osoittautuneet ihan parhaiksi. Sisävaippa & kuori siis, yksi taskuvaippa meillä oli myös S-koossa mutta siitä tuli joka kerta pissat lahkeesta ulos. Meillä on myös kaksi BabyIdean taskuvaippaa enkä ole saanut niitä pitämään vaikka oon mitä yrittänyt.

Nykyään käytän myös ite neulomiani hahtuvia kuorina ja sisällä joko yhdenkoon ImseVimseä lisäimulla ja kuivaliinalla tuunattuna tai joskus myös ihan vaan paksua imua sekä harsoa + hahtuvat. Mutta parhaita ja helpoimpia on kyllä nuo DreamNappyt.

Lainassa on ollut myös Bumgeniuksen 3.0 (ihan ok, joskus tuli pissat läpi), Fuzzybunzeja (hyviä mutta olivat vähän kuluneita niin joskus vuotivat), Myllymuksujen AIO-vaippoja (aina läpi).
 
Meillä alettiin päivisin käyttää Fuzzeja ja Bumgenius 3.0. Kummatkin toimivat hyvin, mutta sitten yks kaks Bumgeniuksen polyestermokka alkoi aiheuttamaan ihottumaa. Tilalle hankin Nupsukoiden taskuja. Öisin on käytössä kuori+sisävaippa. Kuorista parhaat joko hahtuvapöksyt tai Imse vimsen kuoret. Sisävaipoista Ronja&Roopen tuplaläppävaippa.
 
Meillä on siirrytty suurimmaks osaks sisätäyttöihin/-vaippoihin + villiksiin. On Ninen syysyötä, tsi tirsokkaan sisätäyttöö, untuvikkoa yms. Meillä toi systeemi pelaa pomminvarmasti. Ei oo KOSKAAN tullu läpi tai ylitte. Tai no joo, kerran. Mut sillonki vika oli kuoren ku ol yksinkertasta neulosta olevat merinovilla (interlock) villikset ja niin uudetkii, et päästi het pissat vaatteille.
 
Me siirryttiin äp-vaippojen jälkeen Lillamamma-taskuihin, M-koko. Mahtui n. 10 kg saakka. Myös kaksi Bumgenius 3.0 taskua oli/on käytössä. Suositteluni myös Muksut-taskulle, M-koko meni heti 5 kg eteenpäin ja on edelleen käytössä (poika 11 kk/yli 12 kg).

Imuina hamppufleecestä tai bambusta tehtyjä taittoimuja ja M-kokoisia Snappi-vaippoja pötköksi taiteltuna (jotka eivät mahtuneet enää yli 6 kg päälle, mutta imevät kuin sieni).
 

Yhteistyössä