Kiinteistövälittäjiä paikalla?

  • Viestiketjun aloittaja vainoharhainen
  • Ensimmäinen viesti
vainoharhainen
Mitä te teette jos ei näytölle tule yhtään katsojaa? istutte sohvalla, pyöritte ympäriinsä, tutkitte kaappeja...? Mä olen ihan varma että kaappeihin kurkistellaan tai pahimmassa tapauksessa pengotaan alusvaatteita.. HRRRR...

Mikä on kauhein paikka missä olet käynyt näytöillä/arvioimassa?
 
myyntineuvottelija
Näinpä, katsellaan valokuvat, tutkitaan kaapit etenki ne salalaatikot ;) :snotty: jos on lankapuhelin soitellaan sinne ja tänne mm. maksullisille linjoille.. aikuisviihdelijoille on erityisen kiva soitella.. harmi vaan kun nykyään on enää vähemmän lankapuhelimia. Tietty jos tietokone on sellainen ettei ole salasanaa katsellaan kuvat ja videot uuuh kuumaa kamaa löytyy monestaki paikasta..
 
myyntineuvottelija
Alkuperäinen kirjoittaja Kotona Kirves Kädessä;28467168:
Varmaan just käyvät haistelees likapyykkikorista talon rouvan pikkareita, tai hinkkaavat kainaloihinsa talonväen hammasharjoja.
ai hitsi noi pitää kokeilla :snotty:
 
"mamma"
Istun sohvalla, saatan katsella ikkunasta ulos, lukea kirjaa, neuloa, soittaa puheluita jne. En tongi paikkoja, koska kunnioitan asiakkaani yksityisyyttä. Käyttäydyn siten kuin toimeksiantajani olisi paikalla, vaikka paikalla ei olisi ketää. Minusta reilua toimia asiallisesti toimeksiantajaa kohtaan:)

Sekasotoinen asunto.
 
Meille btw välittäjä sano, että katselkaa rohkeasti sitten kaappeihin yms, että saadaa käsitys, mitä mikäkin kaappi sisältää.... siis enkä nyt tarkota sisällöllä likasia pikkuhousuja, vaan onko esim. makkarissa tanko- vai hyllykaappi ja keittiössäkin kurkittiin laatikot ja kaapit.Siis kiinteät kaapit, jotka kuuluu kauppaan. En menny kenenkään yöpöydän laatikkoon dildoja etsimään :)
 

Yhteistyössä