Kiinteytys ja laihdutus vinkkejä kaivattaisiin kipeästi!!

Heippa!

Itse karppaan mukaillen Atkinsin ohjeita. Olen laihtunut nyt n. 12kg reilussa 2kk:ssa (pituus 164cm) ja toinen mokoma pitäs vielä tiputtaa. Itse pidän tästä tyylistä eniten koska ongelmani oli nimenomaan viljasten ja makeiden mässäämisessä, verensokerin heittelyssä. Suuret hiilihydraattimäärät aiheuttivat myös iho-ongelmia jotka ovat nyt parantuneet.

Tässä linkki sivuille joihin voi tutustua.
http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Etusivu
Kannattaa lueskella ajatuksen kanssa ja katsella reseptiosiota osviittaa mitä karpit mupeltavat. Hyväkarppausta pystyvät koko perhe noudattamaan ja itse voit pitää vähän tiukempaa otetta ruokavaliosta. Tottakai kilot esim. Atkinsin dieetin jälkeen palaavat pikkuhiljaa takaisin jos palaa entiseen, mutta itse yritän jatkaa hyväkarppaamalla tavoitepainoon päästessäni ettei näin kävisi.

Jotkut tuttuni ovat saaneet hyviä tuloksia myös Nutrileteilla.
http://www.nutrilett.fi/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Kompastuskivinä ovat tosin olleet ruokien yksitoikkoisuus ja kilojen palaaminen takaisin pikkuhiljaa kun kuurin lopettaa. Mutta pienellä itsekurilla saa varmasti hyviä tuloksia.

Uusi ohjeistus johon törmäsin männäpäivinä oli tämä:
http://www.gojuttago.com/?p=375
Helpot ja selkeät ohjeet, mutta vaatii ehdottomasti paljon liikuntaa jo pelkän proteiinimäärän vuoksi. Ja jälleen, kilot palaavat mielellään takaisin jossei pidä varaansa.

Yksi ilmeisen suosittu tapa on myös näillä sivuilla:
http://kiloklubi.fi/
En ole kokeillut mutta vaikuttaa hyvältä.

Kannattaa ettiskellä myös vähän tietoa, mitään superisoa elämäntaparemppaahan ei tartte lähteä toteuttamaan mutta pikkasen karsimalla ruokavarastojen sisällöstä saa jo paljon aikaseksi. Esimerkiksi ukkoni on laihtunut reilu 6kg ja pikkanen kaljamaha alkanut sulamaan kun olen tehnyt koko porukalle hyväkarppiruokaa. Syödään siis ihan normaaliruokaa, mutta ei perunoita, makaroonia, valkosta leipää jne. Kiinnitetään huomiota hiilihydraattien laatuun ja määrään. Mies syö aamuisin ruisleipää, mitään makeaa nyt ei syödä muutenkaan. Paitsi minä tummaa suklaata. Paljon salaattia ja vihanneksia, juureksia jne. Ja liikuntaa!! Zumbaan kannattaa tutustua josset ole jo ehtinyt. ;) Salille voisin uskaltaa suositella menemään ja sieltä joku sinulle sopiva treeniohjelma. Toinen vaihtoehto voisi olla vaikka pilates-dvd tai jumppapallotreeniä kotioloissa.

Tsemppiä kevääseen! :heart: :flower:
 
Mää oon karppaillut kans atkinsin dieettiä noudattaen ja välillä mukaillen ;) myös kiloklubiin oon merkkaillut samalla syömisiäni. Voin kyllä vaan toivoa että karppaamiseen innostuis muutkin, sen lisäksi että laihtuu niin olo on energinen, unen laatu on huomattavasti parantunut, ja yksinkertaisesti voi Hyvin!
 
niin ja se vielä positiivisena että kun syön vähän hiilareita ja paljon rasvaa niin selluliitit reisissä on kadonneet :D ihan vasta itsekkin huomasin ku niitä olen stressannu että kappas, eihän niitä oo enää juurikaan. Ja maaliskuun alusta olen karppaillut..
 

Yhteistyössä