Kirjanpidosta jotain ymmärtävät...

"kirjanpitäjä"
Pyytäisin kopion laskusta sieltä mistä se on alunperin saatu. (laskun kirjoittajallakin velvollisuus säilyttää laskutusmateriaali). Jos alvin summa suht mitätön niin sittempä en ehkä viitsisi nähdä vaivaa ja jää alvit saamatta.
 
  • Tykkää
Reactions: Kylmäkkö
[QUOTE="kirjanpitäjä";30007712]Pyytäisin kopion laskusta sieltä mistä se on alunperin saatu. (laskun kirjoittajallakin velvollisuus säilyttää laskutusmateriaali). Jos alvin summa suht mitätön niin sittempä en ehkä viitsisi nähdä vaivaa ja jää alvit saamatta.[/QUOTE]

Aika suuresta summasta on kyse. Olen hiukan pelaillut alvien kanssa, ja tarvitsisin nämä vähennykset. Kiitos vastauksesta :).
 
viera.s
Alkuperäinen kirjoittaja Kylmäkkö;30007714:
Jep, näin teinkin :). Kelailin vain, että tuottaa laksuttajalle lisähommia, tämä mun huolimattomuus. Otan opikseni tästä.
Miksi sinä tällaista pikkujuttua näin paljon kelailet? Eihän siinä laskuttajalta montaa minuuttia mene, kun sinulle laskun laittaa vaikka sähköpostiin (jolloin ei tule edes postituskulua). Jos nyt jonkinlainen laskutusohjelma sentään on käytössä, kuten kaikissa vähänkään suuremmissa yrityksissä ja lähes kaikissa pikkufirmoissakin.
 
"hmm"
En vähetäisi alvia jos ei ole laskua. Tosin pitäis se lasku olla jos haluaa kulunkin vähentää... Eli laskukopiota vaan pyytämään. Varsinkin kun kyse merkittävästä summasta.
 

Yhteistyössä