Kissa ihmiset kertokaas!

Kissa on alkanut viime aikoina syödessään ja juodessaan nykimään vesikuppiaan ihan ihmeellisesti. Ihmettelin miten lattia voi olla aina märkä vesikupin luona ja seurasin kissaa niin se nykii kuppia niin että vesi loiskahtaa lattialle. Miksi ihmeessä kissa tekee noin? :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Onpas:
Taitaa olla vaan mielenosoittamista. Meilläkin kissat kaapivat ja yrittävät "peittää" ruoka-astioitaan, mikäli laitettu ruoka ei sillä hetkellä miellytä.
En ole kyllä millään tavalla muuttanut ruokia vai tylsistyttääkös kisulia sitten samat eväät. Hassuja nuo kissat.

:D
 
vieras
meillä kissa läträä vesikupin kansaa,uittaa tassujaan siellä ja sit nuolee tassut ja sit märkäruoka kuppia se kaapii silleen niinku peittelis jätöksiään joka kerta kun käy pa*kalla ni sit se menee peittelee ruokakippoaan.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
meillä kissa läträä vesikupin kansaa,uittaa tassujaan siellä ja sit nuolee tassut ja sit märkäruoka kuppia se kaapii silleen niinku peittelis jätöksiään
Sama meillä. Enkä kyllä usko että mistään mielenosoituksesta johtuu, koska on tehnyt tuota pennusta asti. Taitaa vaan olla kissojen tapa, koska muidenkin kissat tekee samaa.

Meillä on muovialusta ruoka- ja vesikippojen alla.
 
catti
Meillä tuo joskus tekee samaa. Kaivaa käpäläänsä ruokaa ja nuolee siitä. Vettä käy juomassa mieluummin suihkukaapista lattialta kuin kipostaan. Olisiko liian korkea juoma-astia. Kait sitä käy rutiinit kyllästyttämään. :D
 
Mulla kolme kissaa.Yhden lempipaikka käydä juomassa vettä on vessan lattiakaivo.Toinen käy vessanpöntöstä juomassa ja yks lipoo tiskialtaan pohjaa.. :snotty: Onhan niillä toki ruokakuppien vieressä juomakippo jossa puhdasta vettä ja käyvät siitäkin juomassa,mut nuo paikat on kuitenkin ykkösiä.. :whistle:
 
Meillä tuo touhu on alkanut ihan vasta, ei ole tehnyt pennusta saakka. Tosin huomasin että kisuli tykkäsi juoda vessan hanasta vettä kun lapset "opettivat", joskos siksi aloitti tuon läträyksen kun huomasi että paljon mukavampaa latkia vessan lavuaarista. :D Minulla on myös muovialusta kuppien alla mutta loiskuttaa sen verran isosti että vesi lentää lattialle saakka.
 
maalaistollo
Meillä myös toinen kissamme kaapii vesikuppia. Olemme tulleet siihen tulokseen, että meidän kaupungin vesi ei miellytä ainakaan tuoreeltaan hanasta. Joskus tuomme talvella ulkoa lunta kuppiin. Pidämme muovialustaa kuppien alla, mutta kissa niin vahva et saa monen kupitkin nurin argh! Löysin kyllä tosi painavan ja muutenkin tyyliikkään kupin jota ei saa liikautettua.
 
Ei meillä kissat tuolleen oo vesikupin kanssa käyttäytyneet vaikka tähän laumaan (9kpl) mahtuukin monenlaisia persoonia :D
Ruokakuppia saattaa joku koettaa "peitellä" mut vesikuppi saanu olla rauhassa.
 
Toffee
Meillä on kaksi pientä pentua. Toinen kaapi monta kertaa ruokakupin vierestä syömisen jälkeen kun siellä oli enää vähän jäljellä, niin mietinkin että jäikö sille nälkä vai "peittääkö" vaan tähteet? En mielellään laittaisi paljoa enempää pehmeää ruokaa kun heillä kuitenkin on kuivamuonaa vieressä vielä..
 

Yhteistyössä