Kissoista tietävät

Oliskohan
Oliskohan kissa liian aikaisin vieroitettu? Liian pieninä vieroitetut pennut (kissojen luovutusikä kun on 12-viikkoa) monasti jäävät iäkseen imeskelijöiksi, kuka imee sitten mitäkin. :(
 
Pentu oli reilu 12 viikkoinen kun haettiin se anopille, joten siitä ei ole kiinni että olisi liian aikaisin erotettu emosta.

Ja kissa ihan vastikään on alkanut tehdä tuota. Mikään kissan elämässä ei ole muuttunut ja on kaikin puolin muuten ihan normaalisti käyttäytyvä, terve kissa neiti.
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
Onko leikattu? En ole tuollaisesta kyllä kuullut. Onko iho kuitenkin ehjä? Ettei satu, kutia tms. miksi tuota tekisi. Kannataa kysyä eläinlääkäriltä. Meidän kissa viehättyi 2vuotiaana puremaan ja imeskelemään villasormikkaiden peukaloita. Kaikki villainen piti piilottaa koska villapaidatkin alkoivat kelpaamaan. :)
 
"vieras"
Tuollaisesta en ole kuullut! Meillä oli (hylätty) kissanpentu, joka oli siis vieroitettu todellakin liian aikaisin. Käytettiin sitä eläinlääkärillä, kun se tuli meille, hänen arvionsa mukaan pentu oli noin 4-5 -viikkoinen :(. Mietin pitkään tuleeko siitä kissaa ikinä, onneksi meillä oli vanhempi kissa ja koirakin sitä hoivaamassa, ihan ok siitä loppujen lopuksi tuli. Alkuun se lutkutti jatkuvasti hännänpäätään, tunki jonkun viereen hyrrämään ja imeskeli häntäänsä, reppana. Muutettiin, kun se oli n. 2-vuotias ja silloin se otti hetkeksi tuon lutkutus-tavan uudelleen käyttöön, loppui kuitenkin nopeasti, onneksi.

Onko kissa rotukissa, voisiko kasvattajaan olla yhteyksissä?
 

Yhteistyössä