klamydiasta

Mulle on myös käynyt lähes samoin ! Ensimmäisen raskauden yhteydessä otettiin testit ja sanoivat että on klamydia tartunta. Sain hoidon ja mies laitettiin testeihin myös, tosi muutamaa viikkoa mua myöhemmin. Koko sotkusta synty kauhea riita kun kumpikin kuvitteli toisen pettäneen. Sitten kun mies meni pari viikkoa myöhemmin testeihin ne olivatkin negatiiviset! Me ollaan aina harrastettu seksiä tosi usein eli ei ole mitään mahdollisuutta että se olisi jäänyt hänelle tarttumatta jos kerran mulla oli.. En vieläkään ymmärrä miten se voi olla mahdollista vai oliko kyseessä väärä diagnoosi vai mikä?

Se on myös varmaa että mulla ei sitä ole voinut olla ennen tätä.
 
Ja täällä puhuttiin vielä 10 päivän kuureistakin. Mut lähetettiin suoraan terveyskeskukseen ja siellä hoitajan läsnäollessa otin 3 tablettia ja siinä se. Kävin 6vk päästä tarkastuksessa ja tulos oli negatiivinen. Tässä välissä miehelle ei annettu mitään lääkitystä kun tulis oli negatiivinen ja me harrastettiin silloinkin seksiä..

Nyt alkoi pelottaa että jos se voi olla niin oireeton eikä välttämättä näy testeissa niin jos se on mulla edelleen? Pitää varmaan ihan varmuuden vuoksi käydä tarkistuksissa että saa ajatukset levätä..
 
masukki 87 harmaana
aargh ärsyttää kun jotkut antaa tietoo että on satavarmaa mutta sit toisille annettu eri tietoo. Mur. No huomenna selviää. Siit en kyl selviä jos mies ois pettänyt.
 
"jep"
Mulla on vissiin ollut testissä "false positive" kun siihen ei enää sen kerran jälkeen puututtu millään tavalla, mutta mulla oli kyllä silloin tulehdusarvot reilusti yli 200 ja kaikki mitä testattiin oli positiivista. Esim. mulla oli myös joku harvinainen ulkomailta saatu tauti (en muista nimiä) vaikka itse en ikinä ole ulkomailla ollut taikka ollut tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ois ollut.

Eli jos molemmat on sitä mieltä, ettei oo pettänyt kannattaa ehkä tarkistaa tulos uudelleen.
 
nyt se selvis. jos klamydia on oireettomana niin se ei välttämättä näy testissä. Eli en sit ollutkaan sinisilmänen.
Mistä tämä tieto on peräisin?
Sukupuolitautiklinikan lääkärit väittää kyllä aivan toisin, samaten synnärin kätilö. Tivasin siis joskus minäkin tuota tietoa pitkin kaupunkia kun ex väitti kivenkovaan että ei ollut pettänyt, totuuden kertoi vasta pari vuotta myöhemmin ja syypää tautiin oli kuin olikin venäläinen prostituoitu jota ex oli käynyt panemassa ruokakauppareissulla.
 
näin sanoi terveydenhoitaja :) jota uskon enemmän kuin palstaa. ja näin on pakko olla sillä mieheni ei ole käynyt vieraissa enkä minä. En tiedä vaikuttaako raskaus sit tuloksiin tai jotain, mutta näin minulle sanottiin ettei oireettomana välttämättä näy. huom, en tarkoita että' näin on aina.
 
"vieras"
Siis sulla kuitenkin on se klamydia? En tajunnut tuota sun edellistä kommenttia, siis ei näy testissä jos on oireeton? Kyllä varmasti näkyy, jos on kunnolla otettu näyte.
 
"vieras"
Tulee mieleen, kun kaverin veli sai aikoinaan klamydian ja tartutti sen tyttöystäväänsä. Tytölle kertoi saaneensa sen pyyhkeestä, kun oli kuivannut itsensä saunan jälkeen kaverin pyyhkeellä jolla oli klamydia. Ja tyttöriepu uskoi! Tää tyyppi sitten naureskeli, että ihme et meni läpi selitys... No myöhemmin heille tuli sitten ero, kun tytön silmät avautuivat.

Älä ap ole sinisilmäinen.
 
"vieras"
näin sanoi terveydenhoitaja :) jota uskon enemmän kuin palstaa. ja näin on pakko olla sillä mieheni ei ole käynyt vieraissa enkä minä. En tiedä vaikuttaako raskaus sit tuloksiin tai jotain, mutta näin minulle sanottiin ettei oireettomana välttämättä näy. huom, en tarkoita että' näin on aina.
Ompas outo terveydenhoitaja, bakteerin luulis näkyvän testeissä, vaikka olis kuinka oireeton...
 
"mä"
Onko ap:n mies käynyt testissä? Itse haluaisin sen tuloksen omin silmin nähdä... Miten ihminen voi kantaa jotain bakteeria ilman että se näkyisi testeissä...? Voihan korvakin olla tulehtunut vaikka ei oireile ja silti siellä se pöpö on olemassaan... Mä kyllä itse tuossa tilanteessa menisin ihan asiantuntijan juttusille, haluaisin useamman mielipiteen. En voisi ikinä kuvitella jatkavani suhdetta pettäjän kanssa joka ei edes tuossa tilanteessa tunnustaisi... Onneksi se löydettiin nyt, se tauti siis. Ei tartu vauvaan...
 
siis mä oon sinisilmäinen jos terkka sanoo noin :O ja sanoi ettei välttämättä. Älkää vääntäkö ai että eikö näy. Just just. Me ollaan ihan avioliitossa ja toinen lapsi tulossa, ei sis kyseessä mikätahansa parisuhde. Ja tuosta en tiedä onko nyt ollut oireeton koska raskausoireita ovat nuo alavatsakivut ja tihentynyt virtsaamistarve, en siis osaa sanoa onko klamydia oireita vai vaan raskausoireita. Mutta niin sanoi terveydenhoitaja ettei välttämättä näy oireettomana jollaisena se voi olla voisia. Sitten jostain syystä nyt näkyy.
Kaikkien miehet ei käy vieraissa. Ihme että tämmöisestä faktasta palstamammat yrittää laittaa paremmaks. Sama kuin sanoisin että meillä neuvolasssa otetaan klamydianäytteet ja sitten tulee pikkumammat pätemään että ei meillä oteta joka tietysti on heidän mielestä se ainoo oikee asia.
Aivan turha linkittää nettien faktoja jos ihan asiantuntija on asian todennut. Ja lukekaa jokasana: ei välttämättä, ei siis jokaisessa tapauksessa näy jos on oireeton.
 
mun mies ei oo pettäjä. Ja miks sen pitäs mennä testeihin? Mä luulen että tää tauti on ollut mulla melko kauan ja mä oon tartuttanut sen mun mieheen.
Ja mun miehen voi viedä valheenpaljastustestiin ja se kertoo saman mitä mulle, kaikki miehet ei oo sikoja.
 
Terveisiä
Klamydia on kyllä hämärä tauti.. Mulla on ollu se joskus. Söin kuurin ja exä sanoi syöneensä myös. Kuulin jälkeen päin, ettei hän ollut koskaan jaksanut hakea lääkkeitä!! Samaan aikaan paneskeli kahta puolituttua, joista kumpikaan ei ainakaan omien sanojensa mukaan saanut tautia.
Harrastettiin seksiä noiden mukakuurien jälkeen vielä varmasti 20kertaa, eikä tautia mulla ole ton jälkeen ikinä ollut! Menin heti jutut kuultuani lääkäriin ja kävin terkalta tivaamassa kuinka voi olla mahdollista, et tarttui kerran muttei toista??!!

Ja kaverille on tullut samalla tavalla klamydia esiin kun ap:lla ja olen 100%varma ettei voinut pettää, ei siis ollut edes fyysisesti mahdollista (kaveri omahoitaja, mies pyörätuolissa) Ainoa selitys siis, että on ollut kaverilla piilevänä!

Älä usko negatiivisiin palstamammoihin. On ihanaa kun voit täysillä luottaa mieheesi!
 

Yhteistyössä