Kohta joutuu varmaan taas lainaa rahaa äidiltä

Ollaan miehen kanssa puoltoista viikkoa, vai kohta jo siis kaksi viikkoa odotettu että saataisin hänen palkka. Pomolleen on soittanut monta kertaa että missä se viipyy ja sen pomo on soittanu palkanlaskentaan että mikä mättää. Mut kuitenkaan ei olla saatu kuulla syytä. Tän kuun toisen palkan pitäis tulla maanantaina tai tiistaina ja ei olla saatu tän kuun ensimmäistäkään palkkaa :| Vuokra ja lainanmaksu pitäis nyt maksaa ja rahat riittää kyllä onneksi siihen, mutta kai sitä on pakko lainata rahaa äidiltä että saadaa ruoat ostettua. Ja sit maksetaan heti takaisin ku ne palkat suvaitsee saapua. Ja mä en yhtään tykkäisi pyytää apua :(

Mä en voi käsittää että mikä siellä päässä mättää, tää on jo toinen kerta puolen vuoden aikana ku joudutaan odottamaan.. Miehen pomo on soittanu sinne viikon aikana 3 kertaa ja yrittäny hoputtaa että työntekijällä on 3 lasta jotka pitää elättää ja kämppä pitäis saada pidettyä pään päällä, mut siltikään ei mitään kuulu..

Anteeksi valitus :ashamed:
 
"jojo"
Häntä pystyyn, teillä on sentään rahaa edes tiedossa ja hätä on hetkellinen. Tiedän, että rahan pyytäminen on kurjaakin kurjempaa, mutta vie takaisin rahan lisäksi vaikka kukka tai jotakin muuta kiitosta, josko se helpottaisi oloasi :)
 
"vieras"
Tuossa on 2 vaihtoehtoa. Joko firmalta on rahat loppu ja pomo valehtelee soittaneensa palkanlaskijalle.
Tai jos palkanlaskenta on ulkopuolisella firmalla ja siellä homma vaan ei toimi.
 
Ajaa rautaromua... Eli rekkahommia.. On yksityinen pieni firma..
Ei tullu viimeksikään mitään viivästyskorkoja. Mies soitti sinne tänään ja he eivät kuulemma itsekään tiedä että miksi ei ole palkkaa tullu. Ovat heidän mielestään maksaneet kaikille palkan kelle kuuluukin.. Pistävät sen nyt kiireellisenä tulemaan. Mut en ymmärrä miks eivät voineet laittaa sitä silloin ku mieheni pomo sinne soitti ekan kerran :eek:
No nyt sit vaan odotellaan ensi viikkoon että tuleeko rahoja. No tuleepahan kunnon köntti kerralla ku tulee kuukauden palkka, eikä vaan kahden viikon :)
 

Yhteistyössä